Horoscop pentru saptamana 17 aprilie – 23 aprilie 2023 pentru toate semnele zodiacale

BERBEC

Puteti face fata tuturor problemelor si puteti lua initiativa in rezolvarea cazurilor complexe. Pastrati-va controlul, chiar daca auziti critici. Incercati tot posibilul sa evitati un scandal, nu intarziati voi, dar nu fi prea exigent cu cineva care intarzie si te face sa astepti.

Ziua de bun augur este luni, ziua nefavorabila este joia.

TAUR

Ramai ferm pe convingerile tale atunci cand te ocupi de chestiuni de principiu. Vei reusi in orice job. Incercati sa nu pierdeti informatii importante de afaceri si sa nu amanati intalnirile, mai ales sa nu intarziati. Ai grija de tine in weekend, nu-ti lasa emotiile sa se reverse.

Ziua de bun augur este joia, ziua nefavorabila este sambata.

Publicitate

GEMENI

Planurile tale incep sa se concretizeze rapid. S-ar putea sa apara mici probleme in sfera afacerilor. Este mai bine in acest moment sa va indreptati atentia catre casa si familie, aici va vor astepta adevarata fericire si succes. Incearca sa dedici weekendul odihnei sau sa iei o scurta vacanta.

Ziua de bun augur este luni, ziua nefavorabila este marti.

RAC

Lucrurile vor deveni din ce in ce mai multe, iar timpul pentru ele va fi din ce in ce mai putin. Nu-ti face griji, toate problemele vor fi rezolvate daca dai dovada de calm, atentie si concentrare. Copiii va vor incanta cu succesele si realizarile lor.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 8 ianuarie 2024. Gemenii au parte de o zi speciala

Ziua de bun augur este marti, ziua nefavorabila este luni.

LEU

Incercati sa va potriviti dorintele cu capacitatile dvs.  Negocierile si alte interactiuni de afaceri cu persoanele in varsta vor avea succes. In weekend va trebui sa te aprofundezi in problemele copiilor tai.

Ziua de bun augur este miercuri, ziua nefavorabila este marti.

FECIOARA

S-ar putea sa te simti coplesit de munca. Este posibil ca ceva sa fie refacut din cauza unor complicatii neprevazute. Este timpul sa reevaluam valorile. Incepe cu tine insuti – clar te-ai subestimat. Va trebui sa dai dovada de perseverenta si incredere in tine, va trebui sa depui mult efort pentru a-i convinge pe cei dragi ca ai dreptate.

Ziua de bun augur este vineri, ziua nefavorabila este miercuri.

Publicitate

BALANTA

In aceasta saptamana, drumul pe care trebuie sa mearga zodia balanta este clar. Astrele te indeamna sa iti faci timp pentru activitati de voluntariat. Implicarea ta poate face diferenta, indiferent de cauza pentru care alegi sa te dedici. Contextul astrologic va activa si casa ta a calatoriilor si aventurii. Este posibil sa te simti motivat sa faci planuri pentru o calatorie importanta pentru tine. Poti merge la o conferinta sau poti alege sa vizitezi un loc exotic. Ai multe optiuni.

Citeste si articolul :   Horoscop Mihai Voropchievici pentru luna aprilie. Vine o perioada grea, Leii afla multe adevaruri care ii pot marca puternic, Sagetatorii fac schimbari majore

Ziua de bun augur este sambata, ziua nefavorabila este vineri.

SCORPION

Veti avea timp sa faceti multe din ceea ce este planificat. Nu te baza pe altii, ci fa totul singur, vei reusi. Trebuie amintit ca incapatanarea excesiva poate duce la certuri si conflicte atat cu colegii de munca, cat si cu rudele. Vesti bune sunt posibile in acest weekend.

Ziua de bun augur este vineri, ziua nefavorabila este miercuri.

SAGETATOR

Noi oportunitati pentru activitatea principala se vor deschide inaintea ta, prietenii vor contribui si ei la asta. Asculta vocea intuitiei tale. Va trebui sa iei o decizie serioasa, de care vor depinde evenimentele ulterioare din viata ta. Dedica weekendul, sau macar o parte din el, copiilor.

O zi favorabila este miercuri, o zi nefavorabila este luni.

CAPRICORN

Ai mai multa incredere in tine, doar sa nu iei decizii pripite. Realizarea unor idei bine gandite depinde de tine. Daca increderea nu te paraseste, lucrurile vor merge bine. Petrece-ti weekendurile in aer liber cu familia ta.

Citeste si articolul :   Horoscop saptamanal 15 martie - 21 martie 2021

Ziua de bun augur este vineri, ziua nefavorabila este marti.

VARSATOR

Concentreaza-te pe idei si planuri si vei putea realiza multe intr-o perioada scurta de timp. Incearca sa te gandesti macar putin inainte de a fi sincer cu cei dragi. Weekend-urile sunt cel mai bine petrecute acasa, unde va puteti relaxa cu familia si restabili energia consumata.

Ziua de bun augur este sambata, ziua nefavorabila este miercuri.

PESTI

Poate incepe o crestere rapida a activitatii si o crestere a vitalitatii. Lucrurile la locul de munca se vor dezvolta cu mare succes, mai ales in chestiuni de cariera. Reinnoirea relatiilor de prietenie poate fi foarte benefica pentru tine.

Ziua de bun augur este marti, ziua nefavorabila este luni.

Publicitate

Autor