Horoscop zilnic, 12 iulie 2023. Este timpul ca Sagetatorul sa faca un salt urias

Berbec

Sunteti sprijinit si ghidat confortabil prin aceasta faza de tranzitie. Recupera-ti puterea, lasand loc pentru ganduri si cuvinte care adauga valoare vietii tale. Orice problema in relatiile de la serviciu sau acasa se va rezolva de la sine. Sfat: sunteti pe drumul spre o transformare puternica.

Taur

Decide unde vrei sa mergi si apoi mergi acolo. Ideile tale sunt relevante si, desi iti pot veni intr-o clipa, sunt cele potrivite. Recunoasteti potentialul lor si incepeti sa lucrati pentru a le atinge, chiar daca este un pas mic. Sfat: Fii atent la gandurile tale, deoarece acestea sunt semne.

Publicitate

Gemeni

Este posibil ca recenta luna plina sa va fi lasat sa va simtiti epuizat si plin de energie in acelasi timp. Desi este posibil sa fi experimentat unele emotii dificile, este posibil sa fi experimentat si usurinta pe masura ce au trecut. Este timpul sa primiti pacea si seninatatea in viata voastra si sa priviti lucrurile intr-un mod nou dintr-o perspectiva noua. Sfat: Luati aceasta zi pentru a va evalua alegerile.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 8 martie 2022. Fecioarele trebuie sa se concentreze asupra problemelor

Rac

Deschis la darurile cosmice. Ele vor veni in viata ta sub forma de idei, oportunitati, resurse sau orice altceva. Poate ca ati muncit din greu, dar poate ca ati primit si idei fantastice. Daca nu ai timp sa le implementezi chiar acum, noteaza-le si salveaza-le. Intri intr-o faza uimitoare a vietii tale – dinamica si abundenta. Sfat: luxul timpului fara griji este adevarata abundenta.

Leu

Ai o premonitie astazi ca ceva mare se va intampla. Testeaza-ti ideile, inspiratiile si conceptele intuitive. Sensibilitatea ta sporita fata de anumite persoane, emotii, locuri, dispozitii sau alimente face parte din natura ta in evolutie. Sfat: este timpul sa impartasiti idei si apoi sa le aduceti la viata.

Fecioara

Daca te-ai gandit sa-ti imbunatatesti viata personala sau profesionala, atunci acesta este semnul tau. Urmeaza-ti pasiunea si determinarea si insufla aer proaspat in tot ceea ce faci. Sfat: Deschide-ti bratele pentru a primi dragoste.

Publicitate

Balanta

Poti trai tot felul de emotii, unele dintre ele nu prea placute. In acele momente in care simti ca nu mai poti suporta, trebuie sa respiri foarte incet si sa spui: „Te iubesc”. Pentru mine si despre mine, de preferinta in fata unei oglinzi. Sfat: adevarata putere consta in tandrete.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 22 ianuarie 2022. Se limpezesc apele pentru doua zodii

Scorpion

Arunca o privire sincera asupra tuturor lucrurilor din viata ta astazi si vei observa ca esti de fapt mai binecuvantat decat pari. Totul poate parea nedrept cand te uiti in jur si vezi cum altii fac lucrurile atat de usoare in timp ce iti pui inima si sufletul in ceva care se misca incet.

Sagetator

Orice ai face, vei fi mereu in siguranta. Asumati-va rolul de lider si faceti lucrurile asa cum credeti de cuviinta. Nu exista pasi gresiti, ci doar pasi care te duc de la o stare la alta. Sfat: Preia conducerea si fa lucrurile asa cum crezi de cuviinta.

Capricorn

Ati dobandit o perspectiva asupra unor lucruri profunde si importante. Si desi poate ai avut o epifanie uimitoare care te-a ajutat sa realizezi ceva „adevarat” in viata, de ce nu mergi totusi undeva sa te relaxezi si sa te bucuri de ziua ta? Sfat: pastrati o minte deschisa, priviti lucrurile ca si cum le-ati intalni pentru prima data.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 24 martie 2023. Schimbari pe plan financiar pentru Fecioare

Varsator

La ce ai visat cu ochii inchisi sau deschisi? Saptamana aceasta ai o buna sansa sa decolezi in aceasta directie. Fortele cosmice sustin cresterea si expansiunea, in timp ce puteti arunca o privire sobra asupra a ceea ce trebuie sa se schimbe in viata voastra. Sfat: Luati lucrurile asa cum sunt.

Pesti

Pastreaza-ti intentiile clare. Lucrurile sunt aliniate in ordine divina exacta, dar modul in care sunt destinate tie depinde aproape de felul de mancare pe care il alegi primul. Sfat: Gaseste-ti ritmul in haos.

Publicitate

Autor