Horoscop zilnic, 8 iulie 2023. Portile schimbarii se vor deschide in sfarsit

Berbec

Portile schimbarii se vor deschide in sfarsit inaintea ta, Berbec. Dar nu-ti fie frica de schimbare, te poti baza oricand pe membrii familiei tale, ei vor fi acolo pentru a-ti da o mana de ajutor. Daca ti se pare ca ranile din amintiri nu s-au vindecat inca si nu esti pregatit sa-ti deschizi inima catre una noua, nu este asa. Da, a scapa de trecut este un proces dureros, dar cu cat il duci la bun sfarsit, cu atat mai repede viata iti va face noi cadouri placute. Sfat: Infrunta-ti temerile.

Taur

Daca te gasesti intr-un impas, atunci cel mai probabil este dat pentru a te invata ceva, Taur. In loc sa te agati de cuvintele dure ale altora si sa te jignesti de neplaceri minore, incearca sa te bagi putin in tine. Lasati oamenii sa spuna ce vor, nu trebuie sa puneti la inima cuvintele celorlalti sau sa urmati sfaturile nesolicitate. Sfat: dificil nu inseamna imposibil.

Publicitate

Gemeni

Astazi este o zi cu adevarat magica. Indiferent ce decizie vei lua, soarta te va rasplati, Gemeni. Daca simti ca interesele tale sunt amenintate de ceva din exterior, cere-ti ajutor prietenilor si familiei. Actioneaza cu mintea linisteita pentru a nu face greseli inutile. Sfat: Crede in tine si in abilitatile tale.

Rac

Daca iti decizi singur destinul, Rac? Nu este intotdeauna necesar sa ai toate faptele, uneori este mai corect sa urmezi chemarea inimii tale. Ai o intuitie minunat dezvoltata si ea este cea care te va ajuta sa deschizi portile catre noi oportunitati. Acum, sarcina ta este sa te concentrezi asupra ta si sa apelezi la intelepciune pentru a-ti permite sa te simti confortabil.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 16 mai 2020. Surpriza la inceput de weekend pentru 2 zodii

Leu

Dorinta de a te odihni si de a alerga cu viteza maxima sunt doua emotii conflictuale pe care le vei trai astazi. Trebuie doar sa impartasesti – de ce te-ai saturat si de ce ar trebui sa-ti iei ramas bun si ce, dimpotriva, ar trebui sa spui „da”. O punte catre o noua viata se deschide pentru tine chiar acum. Si chiar daca ti se pare ca nu asta ai visat, nu renunta la noi oportunitati, acestea nu vor face decat sa-ti faca lumea mai buna. Sfat: Fa-ti timp sa te relaxezi.

Fecioara

Nu ar trebui sa fugi de companiile zgomotoase astazi, Fecioara. Uneori trebuie sa-ti asumi responsabilitatea in societate, nu numai pentru tine, ci si pentru ceilalti. Un lider bun este cel care ii face pe toti ceilalti sa stie cat de speciali sunt pentru grupul social. Cufunda-te intr-un sentiment de armonie si da-l celorlalti si aminteste-ti – ceea ce semeni, asta ca culegi. Sfat: Dragostea este cea care face adevarata magie.

Balanta

Vindecarea este la indemana, Balanta. Indiferent cu ce ai de-a face, ajutorul va veni din diferite unghiuri. Daca intentiile tale fata de ceilalti sunt pure, atunci viata iti va oferi multe surprize. Respectandu-te pe tine insuti, vei arata si altor oameni ca doar asa te poti trata. Nu ar trebui sa alergi catre scopul fantomatic sub forma unei satisfactii complete, nu va veni niciodata, este mai bine sa fii recunoscator pentru ceea ce ai acum.

Scorpion

Renuntati la toate indoielile si grijile legate de faptul ca va petreceti viata corect. Poti intotdeauna sa lupti pentru victorie, dar ce se intampla daca victoria este de fapt o infrangere? Opriti-va, Scorpioni, si ganditi-va la ceea ce va doriti cu adevarat si ce aveti de gand sa realizati? Viata este o cutie de posibilitati si nu intotdeauna acordam prioritate a ceea ce este cu adevarat important pentru noi. Sfat: Nu lua totul atat de personal.

Sagetator

Toate comorile au fost de mult in mainile tale, dar nu le observi, Sagetator! Indreptandu-te pas cu pas catre oala de aur, poti pierde tot cufarul. Incearca sa inveti cum sa faci multitasking, te poti dezvolta in continuare in ceea ce priveste personalitatea, dar nu uita de restul. Creativitatea ta este nelimitata, tine minte asta. Sfat: povestea de succes a fiecarei persoane este unica, la fel si a ta.

Citeste si articolul :   Aceste 3 zodii vor avea noroc de bani in martie

Capricorn

Insemnati mult mai mult pentru ceilalti decat credeti, Capricorni. Capacitatea ta de a gandi singur si de a lua deciziile corecte a atras intotdeauna oamenii catre tine. Abilitatea de a va sustine convingerile este un dar urias pe care nu il poseda toata lumea. Continua sa privesti lucrurile asa cum esti acum, iar succesul va merge intotdeauna mana in mana cu tine. Sfat: permite-ti sa fii cine esti.

Varsator

Pregateste-te pentru evenimente luminoase si magice din viata. Noi oportunitati, resurse si daruri materiale sunt pe cale sa-ti cada in cap. Dar trebuie sa te pregatesti pentru ei, Varsator, sa urmezi semnele pe care le da soarta si sa amintesti ca esti pe drumul cel bun. Sfat: O lume cu totul noua se deschide in fata ta, bucura-te.

Pesti

Schimbarile vin, iar astazi, pe luna plina, vei prevedea intuitiv diverse evenimente mai mult ca niciodata. Straluciri de inspiratie si idei neasteptate iti vor stapani complet mintea, Pesti. Acordati o atentie deosebita la ceea ce isi doreste subconstientul si atunci veti gasi armonie cu voi insiva. Sfat: Totul are un motiv, chiar daca nu il poti vedea inca.

Publicitate

Autor