Horoscop pentru saptamana 3-9 iulie 2023

Berbec

Pentru Berbec, aceasta saptamana poate parea nesfarsit de lunga. Urmeaza multe sarcini obositoare, inclusiv cele legate de cautarea de parteneri normali de munca sau de personal demn pentru intreprinderea dumneavoastra. Nu mai putina agitatie este prevazuta acasa: un oaspete poate venii  in mod neasteptat, a carui vizita nu va fi foarte incurajatoare. Dar in relatiile cu sufletul tau pereche, vei putea ajunge la un acord cu privire la o serie de probleme importante.

Taurul

Vedetele Taur nu sunt sfatuite sa plece de acasa mult timp in aceasta saptamana. Intr-o locuinta abandonata sunt prevazute situatii neplacute, cum ar fi un robinet de apa care curge sau chiar o spargere. Aceasta perioada va necesita, de asemenea, o acuratete sporita in chestiuni financiare, deoarece frauda nu este exclusa. Si numai in weekend ai sansa de a fi la o vanzare profitabila si de a cumpara bunuri utile fara prea mult prejudiciu bugetar.

Gemenii

Gemenii vor avea o surpriza urata saptamana aceasta. O persoana cu care sunt asociate amintirile negative isi poate aminti de tine, iar daca ai imprumutat recent bani de la cineva, s-ar putea sa ti se solicite sa-i returnezi imediat. Dar lucrurile pozitive vor aduce chestiuni pur personale. Cineva va face pace cu un partener de casatorie, cineva va incepe o relatie romantica si cineva va avea norocul sa-si gaseasca un nou prieten.

Citeste si articolul :   Curs valutar BNR, luni, 2 noiembrie 2020. Cum incepe leul saptamana

Rac

Racii in aceasta saptamana vor primi recunoastere pentru realizarile lor profesionale. Daca este exprimat in termeni monetari, puteti cheltui bani in siguranta pentru dvs. Mai mult decat atat, perioada urmatoare este de succes pentru a face achizitii, inclusiv cele mari. Acum nu ar trebui sa ai incredere neconditionata in persoana iubita. Mai ales daca dragostea ta a inceput relativ recent.

Publicitate

Leu

O varietate de victorii mari si mici promite saptamana viitoare pentru Leu. Va puteti astepta ca problema legata de ocuparea fortei de munca sau de sectorul financiar sa fie rezolvata rapid si fara probleme. Reprezentantii zodiei care si-au dorit de mult sa aiba o poveste serioasa de dragoste vor fi si ei norocosi: exista sansa ca in apropiere sa apara o persoana atractiva.

Fecioara

Multe Fecioare vor trebui sa asculte reprosuri saptamana aceasta din mai multe motive – de la esecul profesional pana la lipsa farmecului personal. Va fi pacat, dar inainte de a reactiona negativ, merita luat in considerare: poate ca aceasta critica este oarecum justa. Pentru ca cei care au intrat in aceasta perioada in lupta cu neajunsurile lor vor obtine foarte curand un succes impresionant.

Publicitate

Balanta

Va fi o saptamana grea pentru Balanta. Surmenajul fizic si emotional, pierderea fortei, pierderea vigilentei va vor bantui aproape toata perioada. Dar oricat de dificil este, nu ar trebui sa fii inactiv acum – acest lucru nu va face decat sa inrautateasca lucrurile. Mai mult, in zilele noastre lucrurile legate de solutionarea anumitor conflicte, si chiar de litigii, vor merge destul de bine.

Citeste si articolul :   HOROSCOP APRILIE 2020. Zodiile care isi schimba norocul in Aprilie

Scorpion

Scorpionii   in aceasta saptamana vor avea sansa sa scape de concurenti,  la locul de munca. Dar retineti ca vor actiona foarte dur impotriva dvs., asa ca luati in considerare cu atentie tacticile comportamentului dvs. Acum este de nedorit sa incepi o noua relatie de dragoste sau sa te intorci la un partener care te-a facut destul sa suferi . Iar daca aveti nevoie de sfaturi medicale, contactati numai specialisti, nu „persoane cu cunostinte”.

Sagetator

Saptamana aceasta il asteapta pe Sagetator  cu o conversatie foarte serioasa. Pentru unii, va determina soarta viitoare pentru anii urmatori. Altii vor dezvalui un secret foarte important si, din pacate, deloc placut. Al treilea te va face sa-ti faci foarte multe griji cu privire la persoana cea mai apropiata de tine. Oricare ar fi, incercati sa va pastrati calmul. Pentru ca multe vor depinde de actiunile tale bine definite.

Capricornul

Saptamana Capricornului promite un oarecare succes. Cineva va avea norocul sa ocupe un loc liber, cineva va gasi o noua sursa de venit. Cu toate acestea, la mijlocul perioadei, va aparea brusc nemultumirea fata de sine. Poate parea ca esti manipulat sau vei incepe sa te complexezi din cauza aspectului tau. Dar sa te grabesti la concluzii si sa corectezi situatia nu merita. Cel mai probabil, aceasta este doar o dispozitie de moment.

Citeste si articolul :   Cinci lucruri pe care sa nu i le spui niciodata unui nativ din zodia Taur

Varsator

Aveti rabdare si incercati sa cheltuiti armonios energia. Nu irositi energia cu dispute si conflicte. Exista riscul de a cumpara prea mult si inutil, asa ca faceti doar cheltuieli deliberate si cu adevarat necesare.   Va puteti angaja in selectia bunurilor imobiliare, puteti face publicitate pentru vanzarea sau inchirierea spatiilor, precum si intocmirea documentelor.

Pesti

Saptamana aceasta pentru Pesti  va trece destul de bine. Adevarat, multe dintre dorntele  tale nu se vor implini, iar planurile tale imediate vor trebui amanate pentru viitor, dar acest lucru nu te va supara prea mult, pentru ca in sfarsit va va permite sa va relaxati . Printre riscurile posibile se numara ranile asociate cu manipularea neatenta a aparatelor de uz casnic .

Publicitate

Autor