Horoscop pentru saptamana 15-21 mai 2023: a sosit timpul pentru actiune

In aceasta saptamana, 15-21 mai 2023, astrele vor aduce oportunitati fiecareia dintre cele 12 zodii. Soarele va aduce putere, curaj si determinare celor nascuti sub semnul Berbecului, in timp ce Luna in Varsator ofera luni o sansa de reflectie, explorare si descoperire. Intrarea lui Mercur in Gemeni, marti, este un moment minunat pentru a invata lucruri noi si a explora idei.

Berbec

Vei fi plin de energie si ambitie in aceasta saptamana, deoarece Soarele din Taur iti aduce incredere . Este posibil sa apara oportunitati de afaceri, asa ca nu va fie teama sa va asumati riscuri si sa profitati de orice sansa.

 Taur

Saptamana aceasta ar putea fi momentul perfect pentru a incepe noi proiecte si a fi creativ. Intrarea Soarelui in Taur, marti, va va aduce un sentiment sporit de stabilitate  si ambitie. Investitiile financiare pot fi bune  saptamana aceasta.

Gemeni

Saptamana aceasta, astrele  ofera oportunitati de crestere si progres. Intrarea lui Mercur in Gemeni, marti, va fi un moment minunat pentru a va concentra pe idei si proiecte noi. Foloseste aceasta energie in avantajul tau, luand initiativa si vorbind.

Rac

Saptamana aceasta este momentul perfect pentru a aborda proiecte neterminate. Intrarea Soarelui in Taur, marti, va va aduce stabilitate si concentrare, in timp ce Venus in Rac va va oferi oportunitatea de a va exprima dragostea si afectiunea mai deschis.

Citeste si articolul :   Horoscop 29 aprilie 2020. Previziuni astrologice pentru toate zodiile

 Leu

Saptamana aceasta va fi plina de distractie si aventura, deoarece Soarele din Taur va scoate latura creativa. Poate ca trebuie sa va asumati mai multa responsabilitate la locul de munca, dar nu lasati asta sa va doboare. Profita de ocazie pentru a-ti arata talentele si pentru a-ti face un nume. Romantismul este, de asemenea, pe ordinea de zi – asigurati-va ca deschideti ochii pentru a gasi dragostea!

Fecioara

Saptamana aceasta, Soarele din Taur va va aduce un sentiment de stabilitate . S-ar putea sa trebuiasca sa iei decizii grele la locul de munca, dar nu uita  sa-ti iei timp pentru tine. Folositi acest timp pentru a explora idei noi si a va exprima creativ. Este, de asemenea, un moment pentru romantism – tine-ti ochii cu ochii deschisi pentru a nu pierde ocazia de a te intalni!

 Balanta

Saptamana aceasta, Soarele din Taur va ofera un sentiment de stabilitate si securitate. Vei avea multa energie pentru proiecte si idei noi, dar nu uita sa ai grija si de tine! Romantismul poate fi, de asemenea, in aer – foloseste acest timp pentru a-ti deschide ochii asupra potentialelor interese amoroase.

Citeste si articolul :   Horoscop 23 martie 2020. Trei zodii intorc foaia si pornesc pe un nou drum, la inceput de saptamana

 Scorpion

Saptamana aceasta, Soarele din Taur va va aduce un sentiment de securitate si stabilitate. La serviciu, s-ar putea sa fii nevoit sa iei decizii grele, dar nu-ti face griji: astrele  sunt de partea ta!

Sagetator

Saptamana aceasta, Soarele in Taur va va aduce un sentiment de ambitie . Poate ca trebuie sa va asumati mai multa responsabilitate la locul de munca, dar nu lasati asta sa va doboare. Profita de acest timp pentru a-ti concentra energia pe proiecte si idei noi care te vor ajuta sa-ti atingi obiectivele. Iubirile tale vor fi estompate saptamana aceasta, indiferent daca esti intr-o relatie sau singur.

 Capricorn

Au o viziune clara asupra lucrurilor din jurul lor. Nimic din ceea ce ar incerca unii sa faca nu le va putea distrage atentia de la obiectivele stabilite. Inceputul acestei saptamani aduce o imbunatatire a tonusului psihic.

Varsator

Vitalitatea care ii caracteriza pe nativii Varsator altadata pare ca isi reintra in drepturi. Nimic din ceea ce urmeaza sa traiasca nu va fi la voia intamplarii. Zilele acestei saptamani sunt despre confruntarea directa cu persoanele care vor sa ii submineze.

Citeste si articolul :   Numere care aduc noroc fiecarui semn zodiacal in luna august

Pesti

Atata vreme cat calmul si starea de bine fac parte din viata lor nici macar nu este nevoie sa fie atenti la ceea ce se intampla in jurul lor. Maniera in care colegii de la birou incearca sa ii influenteze li se pare nativilor Pesti de prost gust. Ei sunt mult prea siguri pe ceea ce reprezinta pentru a fi usor manipulati.

Autor