Curatarea ramelor ferestrelor cu otet alb – Sfaturi si trucuri

Cand va curatati geamurile, nu uitati sa curatati si marginile si ramele din plastic. Acestea sunt de obicei cele care acumuleaza cantitatea maxima de murdarie si se acopera cu pete inestetice in timp. Vinovatii sunt nimeni altii decat praful, acumularea de murdarie, umiditatea, apa de ploaie si adesea chiar fumul de tigara. De aceea, acestea necesita, de asemenea, curatare regulata si intretinere adecvata.   Cu toate acestea, chiar si anumite produse „magice” de pe piata nu le vor putea eradica complet. De asemenea, imediat ce observi aparitia acestor urme inestetice, te poti baza pe potentialul de curatare al otetului alb. Nu pare mult, dar acest lichid incolor este un adevarat campion cand vine vorba de curatare. Nu intamplator a fost intotdeauna unul dintre produsele preferate ale bunicilor noastre.

Pentru a-i optimiza eficacitatea, trebuie sa-l amestecati cu anumite ingrediente.

Amesteca 1/3 cana de otet alb, 1 cana de apa, cateva picaturi de sapun de vase si 2 linguri de suc de lamaie.

Citeste si articolul :   Indreptati-va parul in mod natural cu aceste 4 ingrediente

Se toarna solutia intr-o sticla cu pulverizator.

Publicitate

Agitati bine sticla inainte de a pulveriza solutia pe ramele ferestrelor.

Lasati sa actioneze cateva minute si frecati usor suprafata cu un burete curat.

La final, stergeti zona cu o carpa umezita cu apa pentru a indeparta excesul de produs.

Publicitate

Cum sa curatati pervazurile din PVC cu bicarbonat de sodiu?

Ramaneti fara otet la indemana? Nicio problema, tovarasul lui va va ajuta ! Acesta este un alt agent de curatare grozav care nici macar nu ar trebui introdus: bicarbonatul de sodiu. Adesea considerata vedeta produselor naturale de uz casnic, aceasta pudra alba este indicata si pentru curatarea, albirea si dezinfectarea ramelor si pervazurilor. Va fi mai potrivit pentru ferestrele din PVC alb. Aplicarea este foarte simpla: se amesteca 4 linguri de bicarbonat de sodiu cu 1 litru de apa si se pulverizeaza direct pe zonele murdare. Lasati sa actioneze cateva minute si stergeti usor cu o carpa moale din microfibra. Ramele vor fi stralucitor de curate si vor reveni rapid la culoarea lor originala.

Citeste si articolul :   Calendar ortodox 7 august. Este praznuita Sfanta Teodora de la Sihla! Multe romance poarta numele ei

Cum se spala geamurile fara a lasa urme?

Aceasta este tocmai teama pe care o avem cu totii. Dupa ce ne curatam bine geamurile, ajungem mereu sa observam urme care apar de nicaieri. Nu va faceti griji, exista o solutie la aceasta problema. Pentru a va spala geamurile fara a lasa urme, este recomandat sa folositi o carpa din microfibra sau un prosop de hartie moale si curat. Asigurati-va ca frecati in diferite directii pentru a evita urmele de umiditate. Daca, in ciuda tuturor, observati in continuare prezenta anumitor urme tulburatoare, pur si simplu clatiti cu apa curata pentru a indeparta resturile de solutie de curatare.

Remediu natural puternic pentru a va face ferestrele sa straluceasca

Vrei sa oferi ferestrelor tale o stralucire exceptional de transparenta? Avem un duo de neoprit pentru rezultate foarte satisfacatoare.Amesteca cu grija 75 ml de otet alb si aceeasi cantitate de bicarbonat de sodiu. Apoi turnati acest amestec intr-o sticla cu pulverizator, agitati bine si pulverizati geamurile. Frecati usor cu un burete si stergeti cu o carpa uscata. Stralucirea este fantastica!

Autor