Horoscop zilnic, 14 martie 2023. Pasii mici duc la lucruri marete

BERBEC

Ambiguitatea poate crea tulburari intr-o relatie, asa ca daca te intrebi cum te trateaza „aceeasi” persoana, este timpul sa nu mai ghiciti. Astazi puneti toate cartile pe masa si spuneti ce aveti nevoie. Sfat astrologic: nu sari la concluzii si nu presupune ce e mai rau.

TAUR

Astazi, planetele vor fi amplasate in asa fel incat actiunile tale active sa nu aduca prea multa eficienta. Nu este nevoie sa alergi ca o veverita intr-o roata. Raspunsurile si cursul corect de actiune vor veni la tine in timp ce te asezi intr-o stare meditativa. Prin urmare, concentrati-va doar asupra acelor probleme care necesita atentie imediata. Sfat astrologic: Nu lasa oamenii toxici sa-ti epuizeze energia pretioasa.

GEMENI

Astazi veti fi la mare cautare, Gemeni, dar inainte de a spune „da” tuturor cererilor, ganditi-va daca aveti timp, energie si resurse interioare pentru a face acest lucru. Tot in aceasta zi, orice activitate intelectuala si studiul a ceva nou va fi deosebit de fructuoasa.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 14 mai 2022. Norocul este de partea Fecioarei

RAC

Daca te-ai ascuns in carcasa ta confortabila, fii pregatit sa iesi din acea zona de confort. Lasa-i pe ceilalti sa-ti auda vocea si ideile neobisnuite care pot schimba de fapt nu numai viata ta, ci si soarta altora. Sfat astrologic: inceteaza sa visezi si incepe sa actionezi.

LEU

Rezistati azi dorintei de a „falsifica pana functioneaza”. S-ar putea sa fii tentat sa invelesti totul, dar fii atent, pentru ca minciunile tale iti pot rani relatia. Sfat astrologic: daca aveti de gand sa va aprindeti, asigurati-va ca puteti stinge focul.

FECIOARA

Nu va mai faceti griji pentru ceilalti si depasiti nesiguranta cu ingrijire de sine fara compromisuri. Sa te furisezi la pedichiura sau sa iesi cu prietenele tale este o idee grozava. Anuleaza acele planuri care te asupresc si elimina energie. Chiar si tu uneori trebuie sa-ti intrerupi eficacitatea si sa te relaxezi.

BALANTA

Semnul tau armonios, Balanta, poate multumi putin oamenii, dar nu uita sa te multumesti. Astazi, gandeste-te daca asumi prea mult intr-o relatie. Sfat astrologic: Nu lasa oamenii sa exploateze spiritul tau generos.

Citeste si articolul :   Horoscop pentru saptamana 15-21 februarie 2021 pentru toate semnele zodiacului

SCORPION

In timp ce sunteti ocupat cu incarcarea datelor, nu pierdeti din vedere informatiile care nu pot fi gasite intr-un motor de cautare. Vorbim despre indicii emotionale, Scorpion. Urmariti emotiile, reactiile si miscarile altor oameni. Intuitia ta nu te-a dezamagit niciodata, iar astazi te va ajuta sa-ti dai seama de acei oameni de care este mai bine sa stai cat mai departe posibil.

SAGETATOR

Daca astazi esti mai degraba un „capitol inchis” decat o carte deschisa, poti sa multumesti astrelor, pentru ca ele sunt responsabile pentru comunicarea cu ceilalti oameni si construirea unor relatii profunde. Cu toate acestea, acest curs de evenimente ar trebui sa fie considerat o buna oportunitate de a petrece mai mult timp cu tine si de a te intelege putin mai bine. Sfat astrologic: in tacere, raspunsurile se aud mai bine.

CAPRICORN

Stati, Capricorni! Dupa o alergare inactiva, adevaratele atractii pot incepe in viata ta. Daca in munca si autodezvoltare o astfel de viteza va aduce rezultate bune, atunci graba in relatii nu va duce la nimic bun. Sfat astrologic: a crede inseamna a vedea.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 19 septembrie 2022. Gemenii trebuie sa aiba grija cu tranzactiile financiare

VARSATOR

Astazi vei simti nevoia sa-ti exprimi toate emotiile. In aceasta stare, poti sa scapi de ganduri la care nu ai avut timp sa te gandesti corect, precum si sa iei decizii impulsive. Evita conflictul si amana conversatiile serioase pana cand te simti din nou concentrat. Sfat astrologic: nu faceti un elefant dintr-o musca.

PESTI

Paharul tau cu apa este plin de idei mari astazi, asa ca dedica o parte din zi brainstormingului si rafinarii. Chiar daca creezi ceva care arata „destul de bine”, poti face mult mai bine. Sfat astrologic: deschide portile si lasa fluxul sa te „inunde” cu un val de creativitate.

Autor