Horoscop zilnic, 27 februarie 2023. O zi plina de provocari pentru Gemeni

BERBEC

Procesul de recuperare este rareori liniar si rapid, asa ca, daca in prezent va aflati in faza de „recuperare”, este mai bine sa nu va impingeti, ci sa traiti aceasta perioada cu recunostinta si sa invatati lectii valoroase. Astazi, astrologii va recomanda sa consolidati relatiile cu cei dragi si, de asemenea, sa nu va feriti de munca, pentru ca va asteapta profituri mari.

TAUR

Taur, karma exista, asa ca renuntand la cuvintele nemagulitoare despre o alta persoana, nu fi surprins ca vei primi un raspuns dublu. De asemenea, astrologii recomanda astazi sa va ganditi nu numai la greselile pe care le-ati facut, ci si la intentiile pe care vi le-ati stabilit pentru viata voastra viitoare. Gandurile sunt materiale. Si daca nu vrei sa atragi ceva intunecat si rau in lumea ta, gandeste-te mai des la bine.

Publicitate

GEMENI

Astazi trebuie sa semanati semintele iubirii si adevarului. Va fi o zi provocatoare, iar Luna Veche va avea probabil un impact mare asupra bunastarii voastre, Gemeni. Dar nu dispera. Optimismul si capacitatea ta de a vedea frumusetea in obisnuit te vor ajuta sa treci printr-o perioada atat de intunecata cu capul sus si inima bucuroasa. Pastreaza-ti atentia asupra lucrurilor bune si fii amabil cu toti cei pe care ii intalnesti pe parcurs.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 27 august 2022. Zi destinata curatarii sufletesti

RAC

Rac, esti sub cea mai puternica influenta a Lunii, asa ca nu fi surprins daca starea ta de spirit azi este ca un roller coaster. In ciuda oboselii si confuziei, stelele te vor ajuta sa-ti gasesti puterea de a-ti duce la bun sfarsit toate treburile, sa vezi oameni dragi inimii tale si sa obtii succes in orice activitate.

LEU

In ciuda faptului ca Luna scade, nivelul tau financiar creste. Bucura-te, multumeste si fii intelept cu banii pentru a nu mania universul. In relatiile cu rudele si un partener pot fi lupte serioase, dar nu uitati regula de aur: sunteti impotriva problemei, nu impotriva persoanei.

FECIOARA

Intr-una dintre ultimele zile ale calendarului lunar, s-ar putea sa fii depasit de oboseala si sanatate precara, asa ca incearca sa te odihnesti cat mai mult posibil, sa fii loial slabiciunilor tale si sa mananci corect. Cat despre munca si studiu, astazi este o zi buna pentru a va concentra pe munca si a face pasi mici catre un vis mare.

BALANTA

Se zvoneste ca Balanta este unul dintre cele mai sociabile semne, dar chiar si bateriile tale sociale se pot defecta din cand in cand. Incearca astazi sa gasesti bucurie in singuratate si sa dedici timp distractiei tale preferate: mediteaza, fa yoga, scrie poezie si ai grija de corpul tau.

SCORPION

Pentru a mentine sanatatea astazi, mancati corect si ramaneti activ. Treburile casnice va vor ajuta: creati confort, rearanjati sau faceti  curatenie (va va ajuta sa va puneti in ordine gandurile). Acei reprezentanti ai acestei zodii care au propria lor afacere vor fi norocosi astazi sa castige multi bani, iar astrele vor trimite o persoana minunata la nativii singuratici.

SAGETATOR

Cu totii purtam masti, dar trebuie aruncate din cand in cand – mai ales in relatiile cu cei dragi. Dorinta de a fi altcineva, cineva mai bun, devine o bariera serioasa in construirea unei legaturi puternice cu oamenii pe care ii iubesti. Prin urmare, astazi permiteti-va sa va descoperiti sufletul si sa va deschideti catre un partener, un prieten, o persoana iubita.

CAPRICORN

In ciuda depresiei pe care o da Luna in scadere, ziua ta va decurge destul de lin si calm. Poti sa muncesti din greu, sa faci ceea ce iti place si chiar sa-ti iei timp pentru a studia. Astrologii sfatuiesc astazi sa stea departe de comunicare, deoarece pot aparea conflicte in relatiile cu cei dragi, colegii si rudele. Capricornii singuratici ar trebui sa acorde, de asemenea, cat mai multa atentie lor insisi.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 30 august 2023. Trei zodii primesc vesti grozave

VARSATOR

Foarte curand, va veni vremea in viata ta pentru o noua inflorire, dar deocamdata trebuie sa-ti dai pielea si acest proces este foarte dificil, chiar dureros. Asa ca bate-te pe spate si lasa-te vulnerabil. Vechiul nu dispare atat de usor – este nevoie de efort pentru a-l lasa sa plece.

PESTI

Astazi, astrologii va recomanda sa verificati cu obiectivele pe care vi le-ati propus la inceputul acestui an: cate dintre ele ati reusit sa le realizati si care va par deja irelevante? Pesti, nu este momentul pentru o schimbare drastica, dar a sosit momentul sa-ti realinezi drumul si sa iti creezi viata pe care ti-o doresti cu adevarat.

Publicitate

Autor