Horoscop zilnic, 10 ianuarie 2023. Lucrati cu oamenii, nu impotriva lor

Luna in crestere in zodia Pestilor promite o perioada foarte fructuoasa pentru munca artistilor si profesionistilor creativi, precum si un moment oportun pentru tot felul de initiative caritabile. Petrece ziua cu beneficii – in primul rand pentru sanatatea ta.

Berbec

Uneori simti ca te afli intr-o inchisoare, prins de propriile temeri si inhibitii. Pentru a schimba situatia, trebuie sa iei o decizie importanta si sa actionezi. Dar sa faci calatoria pana unde vrei cu adevarat sa fii nu este o sarcina usoara. Dar aceasta cale trebuie strabatuta de dragul propriei eliberari. Singurul lucru care conteaza acum este intelegerea. Sunteti constient de propriile modele de comportament si lucrati activ pentru a schimba stereotipurile distructive. Misca-te pas cu pas in ritmul tau, nu te grabi, lucreaza pentru rezultat, nu pentru viteza. Si fii bun cu tine insuti. Sfat: Lucrati la modelele de comportament care va impiedica progresul.

Taur

Publicitate

Daca viata ta personala este plina de inconstante, iubitori toxici si relatii unilaterale, tu esti problema. Daca acest lucru se repeta din roman in roman, cei din afara nu mai sunt de vina. Este timpul sa-ti schimbi realitatea si sa atragi oameni demni in viata. Gandeste-te la ceea ce vrei sa vezi la un partener: hotarare, determinare, consecventa, pastrarea cuvantului, sprijin, telefoane frumoase, conversatii semnificative si cadouri ganditoare. Gandeste-te la toate pana in cel mai mic detaliu. Stii ce vrei. Si meriti totul. Cautati insotitorul de care aveti nevoie, nu va multumiti cu mai putin. Chiar daca unele lucruri vor trebui sa astepte putin mai mult decat te asteptai. Sfat: inceteaza sa te multumesti cu mai putin si viata va straluci cu culori noi.

Gemeni

Curse de cariera, rivalitate acerba, lupta nesfarsita pentru un loc sub Soare – toate acestea intr-o zi te pot zdrobi, stoarce toate sucurile vitale. Gandeste-te la ceea ce este mai important pentru tine. Vrei sa obtii aceasta pozitie prin toate mijloacele, indiferent de cost? Sau visezi sa lucrezi cu placere si cu un salariu decent? Situatiile par sa fie asemanatoare, dar doar la prima vedere. Diferenta consta in modul de a atinge obiectivul. In primul caz, vorbim despre lucrul pentru sacrificare si mersul peste cap. Iar in al doilea – in constientizarea profesionalismului cuiva, a valorii afacerii sale, a dorintei de a fi in locul sau. Asa ca straduieste-te spre obiectiv, dar numai cu o buna inspiratie si o atitudine sincera. Aceasta este calea spre succes. Sfat: Fa tot ce poti cu o evaluare obiectiva a posibilitatilor.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 28 februarie 2021. Norocul este de partea Varsatorului

Rac

Nu vrei sa incepi o conversatie serioasa. Este dificil, uneori dureros, rezultatul este imprevizibil, este groaznic sa jignesti, este si mai teribil sa fii inteles gresit. Toata lumea o stie, toata lumea o intelege. Dar tot nu merita sa amanam momentul dificil. La urma urmei, intreg viitorul tau depinde de asta, nu? Asa ca actioneaza daca inima iti cere, nu tine secrete – mai devreme sau mai tarziu ele distrug relatiile. Si pentru ca dialogul sa fie cat mai substantial si in acelasi timp plin de tact, pregatiti-va. Gandeste-te la cuvintele tale, daca este necesar, noteaza, planifica. Nu este nimic rusinos in asta, doar respectul tau pentru tine si partenerul tau. Sfat: Incepe o conversatie dificila, multe depind de determinarea ta.

Leu

Ce ti-ai dorit intotdeauna sa faci, dar ti-a lipsit curajul? Noul an iti cere sa apari ca cea mai eliberata versiune a ta. Vei deveni cea mai stralucitoare si mai indrazneata stea din galaxie! Doar permiteti-va putin curaj, chiar si indrazneala, incercati, riscati. Aceasta este o decizie importanta care va va ajuta sa scapati de bagajele trecutului, sa va eliberati de interdictiile impuse sau chiar inventate si sa va realizati cel mai inalt potential. Crede-ma, intrand pe deplin in lumina ta, ii vei inspira pe altii sa faca schimbari care vindeca sufletul! Sfat: scoate-ti mantia de invizibilitate si fii cea mai curajoasa versiune a ta.

Fecioara

Ai un scop chiar acum si acesta este cel mai mare dar. Nu uita sa folosesti acest arsenal in lupta ta zilnica. Stii ce vrei sa obtii si esti dispus sa faci orice pentru ca marele tau vis sa devina realitate. Cu toate acestea, exista o ambitie excesiva. Doar asigura-te ca nu faci compromisuri in ceea ce priveste obiectivele tale personale, deoarece esti prea prins in dorinta ta de a prelua lumea. Profitati de momentul, folositi orice oportunitate, lucrati cu entuziasm. Principalul lucru este sa alegeti un obiectiv demn si metode corecte si decente pentru a-l atinge. Sfat: Intentia este cel mai bun cadou pentru tine insuti.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 18 noiembrie 2021. Universul este de partea Pestilor

Balanta

Daca doriti sa ramaneti acasa, puneti-va telefonul in modul avion, imbratisati-va cu pisica pe canapea si urmariti emisiunile preferate, faceti exact asta. Nu va fortati sa faceti ceea ce nu va place, comunicati cu persoane neplacute, fiti intr-un mediu inconfortabil. Nu ar trebui sa te fortezi daca simti o rezistenta interioara cu intreaga ta fiinta. Accepta locul in care te afli in acest moment. Accepta bucuria celor rataciti din toata inima! Stelele cer deocamdata sa se deplaseze pe calea celei mai mici rezistente. Concentrandu-va pe ceea ce functioneaza, lasati deoparte restul. Poti gasi pacea exact acolo unde te afli. Sfat: Esti acolo unde ar trebui sa fii – vezi frumusetea acestui loc!

Scorpion

Daca viitorul tau sine ar putea vorbi cu tine, ar fi cuvintele „Esti pe drumul cel bun”. Asa ca continua sa mergi in directia aleasa, tu insuti simti ca viata se dezvolta organic! Lasa-i pe altii sa spuna altceva, lasa „ceasul sa bata”, ce iti pasa de regulile acceptate? Cui ii datorezi? Nu aceasta este viata ta si numai a ta? Continuati sa va straluciti lumina in lume in toate modurile in care va simtiti chemati. Fii sincer cu tine si cu ceilalti – aceasta pozitie clarifica intotdeauna situatia si ajuta la depasirea indoielilor. Esti pe drumul cel bun! Sfat: Onestitatea este o superputere. Ea te va ajuta in orice situatie.

Sagetator

Acum nu este momentul sa te fortezi intr-o anumita activitate. Stii acel sentiment cand crezi ca trebuie sa faci curatare, dar este imposibil sa incepi? Poate ca ai nevoie doar de ceva diferit. Investeste in curatare sau pur si simplu amana. Aseaza-te la panza, instrumentul tau muzical preferat, doar porneste muzica si danseaza! Inspiratia creativa are nevoie de o iesire. Cand vine vorba de comunicare, astrele iti amintesc ca exista o linie fina intre onestitate si cruzime. Asa ca gaseste o modalitate de a prezenta adevarul cu blandete, fii milostiv. Scopul tau este sa poti lucra cu oamenii, nu impotriva lor. Sfat: permiteti-va sa va exprimati pe deplin impulsurile creative.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 21 decembrie 2022. Berbecul trebuie sa aiba grija de sanatate

Capricorn

Astazi, Universul plaseaza in mod activ semne in viata ta care indica un sarpe in iarba. Daca simti ca cineva incearca in mod deliberat sa enerveze, interferand cu destinul tau, cu conexiunile personale sau profesionale, s-ar putea sa ai dreptate. Nu-ti ignora instinctul, intuitia ta a fost intotdeauna puternica si nu te va dezamagi de data aceasta. In acelasi timp, astrele recomanda sa te ridici doar la nevoie. Nu este nevoie de agresiune, actioneaza cu capul rece, stropirea in avans este inutila. Cei care sunt la putere nu vor putea aprecia pe deplin contributia ta pana nu inveti cum sa fii asertivi si sa-ti exprimi gandurile in mod clar.

Varsator

Anul acesta, Universul te va invata frumusetea perfectiunii. Nu trebuie sa va conformati idealurilor inalte declarate. Va trebui sa rezolvi una dintre cele mai dificile sarcini – sa devii tu insuti. Primul si cel mai important pas pe aceasta cale este depasirea fricii. Nu ezita, vei fi inteles corect, vei fi luat in seama, vei fi respectat doar daca tu insuti o poti face pentru tine. Prin urmare, nu conteaza cat de mult va evidentiati din masa gri, cat de stralucitor arati, actionati atipic, vorbiti neobisnuit. Fii ciudat, incomod, indraznet. Daca poti gasi acest curaj, viata ta se va schimba enorm! Singura modalitate de a masura succesul este sa cantaresti cantitatea de bucurie din inima ta. Sfat: nu-ti fie frica sa fii ciudat, fii tu insuti.

Pesti

Dragostea este teribil de incomoda, Pesti. Dragostea este teribil de inconfortabila. Dar acesta este farmecul ei, valoarea sa, puterea sa transformatoare. Aceasta este o conexiune pe care doriti sa o dezvoltati in mod constient. Un compus care poate rezista testului timpului si turbulentelor vietii. Reprezentantii singuratici ai zodiei vor avea ocazia anul acesta sa puna bazele unor relatii puternice. Asuma-ti riscuri, stiind ca esti pe deplin sustinut de puteri superioare, nu te multumi cu mai putin, alege o persoana demna. Sfat: Cautati dragostea care rezista testului timpului.

Publicitate

Publicitate

Autor