Horoscop zilnic, 5 ianuarie 2023. Aveti incredere in magia inceputurilor

Este timpul sa incepeti sa planificati veniturile si cheltuielile, solutionand orice probleme financiare, inclusiv cele legate de investitiile de capital. Inceputul anului este un moment minunat pentru a dezvolta parteneriate, a consolida relatiile de afaceri si personale. Pentru cei care muncesc din greu in vacante, calatoriile de afaceri si negocierile vor avea succes. In general, a venit o perioada de recuperare emotionala si fizica, folositi energia cu intelepciune si in timp util.

Berbec

In timp ce o parte din tine asteapta schimbarea, o alta parte din tine se teme de aceasta cu fiecare fibra a fiintei tale. Dar iata chestia: adevaratele tale nevoi au fost cele care au facut ca universul sa „porneasca” vanturile schimbarii. Pentru ca tu sa scapi de vechi si sa devii o versiune noua, mai buna a ta. Asadar, acorda-te pentru a merge mai departe cu incredere si a te pregati pentru calatorie. Incepeti sa schimbati convingerile interioare care va impiedica sa va realizati puterea si potentialul. Nu va fie teama sa va prioritizati nevoile si sa trasati limite acolo unde este necesar. Prudenta este o superputere pe care esti chemat sa o dezvolti ca forma de ingrijire de sine. Sfat: Aveti incredere in magia noilor inceputuri.

Taur

Publicitate

Magia te va insoti in urmatorul deceniu. Gandeste-te ce poveste vrei sa le spui descendentilor tai? Cum vrei sa fii amintit? Desi esti inca tanar, aceasta practica te ajuta sa prioritizezi si sa te cunosti mai bine, sa faci efort si sa devii mai bun. Este timpul sa-ti faci un plan pentru tot restul vietii, macar sa alegi o directie. S-ar putea sa fie nevoie sa-ti schimbi convingerile. Nimic nu este la indemana ta, gaseste magicianul din tine si simte puterea de a crea un miracol. Sfat: niciodata nu este prea tarziu sa regandim principii care nu mai functioneaza .

Gemeni

Aminteste-ti cine esti, aminteste-ti puterea si unicitatea. Lucrul la problemele legate de stima de sine te va ajuta sa treci la urmatorul nivel si sa folosesti orice oportunitate pentru a-ti atinge obiectivul. Poate ca in curand iti vei reconsidera relatia cu corpul tau, vei ajunge la o intelegere a necesitatii de a avea grija de el. Faceti din meditatie o parte din rutina zilnica, fie ca este vorba de dans, yoga sau arte martiale. In aceasta miscare, poti gasi armonie si elibera trauma pe care ai suprimat-o de ani de zile. Cautati pacea, incercati diferite moduri de a o gasi, aveti nevoie de ea ca de aer. Dar asta nu inseamna ca totul in lumea ta va fi intotdeauna perfect. Universul ne educa cu contraste. Sfat: preferati linistea sufleteasca fata de orice altceva.

Citeste si articolul :   Horoscop pentru saptamana 9-15 august

Rac

Daca exista un lucru de lasat in urma, acesta este mentalitatea victimei. Aminteste-ti, doar tu esti creatorul realitatii tale, Sinele tau Superior este cel care cheama anumiti oameni si experiente sa fie catalizatori pentru transformare si crestere. Asadar, intoarceti-va privirea spre interior, aprindeti lampa constientizarii si porniti-va in aceasta calatorie metaforica. Exploreaza tiparele de gandire care te feresc de la intuneric la lumina. Orice lucru care nu-ti serveste binele, lasa in urma. Crede-ma, uneori distrugerea este o parte necesara a procesului de creatie. Determina-ti intentiile si actioneaza intr-o pozitie activa. Sfat: scoate-te din pozitia de victima cu toata puterea ta.

Leu

Nu lasa pe nimeni sa te faca sa te indoiesti de propria ta intelepciune, sa taci vocea intuitiei, sa aleaga o directie pentru tine. Lasa-i sa creada ca nu esti imbracat asa, ca nu asculti, ca lucrezi in locul nepotrivit si ca petreci serile cu oamenii nepotriviti. Si unde te simti bine – stai chiar si in ciuda. In momentul de nenorocire, „profesorii” nu vor veni in ajutor, pot doar sa sfatuiasca. Oameni care nu sunt capabili sa te aprecieze – ai nevoie de ei? Dragostea nu este asa, accepta si intelege totul. Scapa de asteptarile altora si gaseste-ti vocea autentica.

Fecioara

Bucuria este starea ta naturala de a fi. Inspira, relaxeaza-ti umerii si elibereaza tensiunea pe care o porti cu tine ca semn de distinctie. Lucrurile si evenimentele pot deveni mai bine decat iti imaginezi. Acesta este un lucru pe care il veti vedea foarte clar in lunile urmatoare. In plus, viata ta personala se va schimba in bine. Vei descoperi ca esti inconjurat de oameni care sunt mandri de tine si de inaltimea ta. Daca visezi la un partener romantic, pregateste-te sa cunosti pe cineva cu mare potential in lunile urmatoare. Acest barbat promite sa fie atat refugiul tau sigur, cat si cea mai mare aventura a ta. Sfat: Cautati bucuria in fiecare moment – aceasta este calea catre armonie.

Balanta

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 30 decembrie 2020. Toate zodiile fac fata cu succes oricaror sarcini

Dragostea vine in multe forme, iar iubirea vine pe neasteptate. Asadar, continua cu viata ta fiind cea mai fericita si mai stralucita versiune a ta, raspandind vibratii bune precum confetti. Acest camp magnetic din jurul tau va atrage toti oamenii potriviti si experientele pozitive. Lasati „nu urmari, atrage” sa ramana mantra ta, atat pe plan personal, cat si profesional. Apropo de activitati profesionale, fii fidel proiectului tau preferat, nu renunta sa incerci pe drumul spre obiectiv. Si asigurati-va ca va sustineti. Chiar daca in acest moment nimeni altcineva nu poate. La urma urmei, te ai pe tine! Sfat: Fii cel mai bun prieten si sprijin al tau.

Scorpion

Probabil ca perioada de prietenie cu unele persoane din viata ta a expirat deja. Nu-ti reprosa asta, a ta nu te va parasi. Uneori trebuie sa-l arunci, sa-l uiti, sa-ti iei ramas-bun si sa pleci pentru a face loc pentru ceea ce este necesar si mai bine. Universul iti cere, de asemenea, sa nu te lupti cu neintelegerile. Disidenta a asteptat intotdeauna un test, dar acesta nu este un motiv pentru a abandona credintele. Nu te acorda. Cautati oameni cu ganduri asemanatoare cu care sa va gasiti pacea. Oamenii potriviti vor gasi mai devreme sau mai tarziu drumul in lumea ta si o vor decora. Greu de crezut? Atunci nu-ti fie teama sa ceri ajutor – mentorul potrivit te poate ajuta sa-ti dezvolti propria forta si potential. Sfat: Ai incredere ca mai devreme sau mai tarziu vei fi auzit si inteles.

Sagetator

Singura cale de iesire este inauntru. Asa ca trebuie sa incepi sa iesi din intunericul problemelor din propriul tau cap si din inima ta. Constientizarea asa-numitelor parti intunecate ale sufletului va va permite sa intrati in spatiul intregului. Sa stii ca nu poti multumi pe toata lumea tot timpul este o parte importanta a procesului de crestere. Ai incredere in tine – acesta este cel mai important secret al succesului tau. Inceputul unui nou an este un moment pentru idei noi si inspiratie. Ideile va pot cere sa va depasiti propriile limite si sa contestati normele societatii. Ai rabdare si nu da inapoi. Sfat: In primul rand, trebuie sa castigi incredere in tine.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 19 noiembrie 2021. Capricornul are parte de schimbari la locul de munca

Capricorn

Miracolele sunt peste tot in jurul tau chiar acum, dar s-ar putea sa nu le vezi inca. Obisnuieste-te sa fii un copil iubit al sortii, crede in aceasta alegere si asteapta un miracol. Nu poate trece. Universul rasplateste cu generozitate increderea si usurinta. Aminteste-ti ca o stare de recunostinta va creste energia bunatatii in viata ta. Daca iti pasa de sanatatea si bunastarea ta, imbunatateste-ti starea fizica. Gasiti o activitate care va place, dar nu de dragul inregistrarilor. In prim plan – placerea rezultatelor, nu munca titanica. Sfat: Obisnuieste -te, miracolele devin o intamplare zilnica!

Varsator

Iti amintesti cum ai vrut sa renunti la munca ta zilnica plictisitoare, sa cumperi un bilet dus intr-un paradis tropical si sa predai yoga pe plaja? Este posibil! Nu exista bariere in calea unui vis adevarat, trebuie doar sa il ajuti. Asadar, acorda-te la ritmul cardiac, aminteste-ti adevarata ta chemare si pregateste-te sa faci un salt cuantic in viitorul tau imaginat. Eliberat de povara asteptarilor altor oameni, puteti activa portalul propriei puteri, puteti castiga aripi. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa actionezi impulsiv – avand pregatit un plan de actiune practic, te va asigura ca te vei restabili. Daca nu ai ocazia sa-ti impachetezi lucrurile intr-o valiza si sa pleci intr-o excursie in jurul lumii, e bine si asta. Plantati semintele schimbarii acolo unde va aflati. Sfat: „normalitatea” ta poate diferi de normele societatii si asta e in regula!

Pesti

Astrele va cer sa acordati atentie conceptului de „a nu face”. Filosoful si cleric Alan Watts a numit aceasta doctrina „non-coercitie”. Pentru a explica acest lucru, el a citat exemplul navigatiei mai degraba decat a canotajului. Acest lucru ne aduce la intrebarea principala: cum si unde ati inotat impotriva curentului? Cum poti deveni una cu ciclurile si ritmurile naturii ? Ia-ti un moment pentru a vizualiza cum va fi „efortul tau usor” si apoi de-streseaza-te odata pentru totdeauna. Tine minte, fiecare experienta este perfecta si fiecare experienta pe care o ai a fost aleasa pentru tine de univers. Sfat: Realizeaza-ti puterea de a renunta la constrangere.

Publicitate

Publicitate

Autor