Horoscop zilnic, 23 noiembrie 2022. Leul trebuie sa isi asculte inima

Astrele recomanda sa te ocupi de toate cazurile pe rol, sa incepi toate conversatiile importante si sa ai grija de sanatatea ta. Cu ce te vei ocupa mai intai?

Berbec

Nu te agata de „cum” si „de ce”, mai degraba concentreaza-te pe actiunile tale. Concentrati-va pe cum sa va manifestati visele, obiectivele, aspiratiile. Tine minte, nu ai venit aici sa traiesti o viata obisnuita! Ai venit aici pentru a picta panza vietii tale cu cele mai stralucitoare si indraznete culori de pe paleta ta. Sfat: actiunile vorbesc mai tare decat cuvintele.

Taur

Toate evenimentele vietii trebuie traite: atat bune, cat si cele nu atat de bune. Tine-ti capul si nasul sus, incearca sa nu te agati de fleacuri si aminteste-ti cat de important este atunci cand in apropiere sunt oameni de incredere pe care te poti baza in siguranta. Si sunt multi dintre ei in jurul tau.

Gemeni

Stelele va cer sa dispersati norii gri: mai multa luminozitate si stralucire. Petreceti timp cu copiii, imbratisati-va cu prietenii blanosi, fiti creativ sau dansati ca si cum nimeni nu se uita. E bine sa te gandesti la o vacanta. Sfat: trebuie sa va relaxati.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 10 martie 2024. Zi buna pentru rezolvarea problemelor financiare

Rac

Aveti doua optiuni: sa va incurcati in reteaua ce se intampla sau sa cereti claritatea pe care o cautati. Ai puterea de a gasi o solutie, precum si dreptul de a cere sa fii sincer cu tine. Principalul lucru este sa nu te inseli. Sfat: incepe un dialog despre lucruri importante.

Leu

Esti deja cine aspiri sa fii. Tot ce trebuie sa faci este sa deschizi ochii. Stelele iti amintesc ca lumina de la capatul tunelului nu este doar o nascocire a imaginatiei tale. Traieste ziua conform inimii tale. Sfat: urmeaza-ti inima.

Fecioara

Este timpul sa impingeti la locul de munca si sa inchideti toate cazurile nerezolvate care vi le-au fost repartizate. Nu mai amana toate angajamentele, deoarece acest lucru poate fi plin de probleme. Te-ai hotarat deja ce sa faci mai intai? Sfat: Nu amana la locul de munca.

Balanta

Universul vegheaza asupra ta si se grabeste sa te avertizeze ca corpul tau are nevoie de detoxifiere si odihna. Este timpul sa apelezi la specialisti si sa-ti verifici in mod corespunzator starea de sanatate, incepand tratamentul chiar si a celor mai nesemnificative lucruri. Sfat: Ai grija de sanatatea ta.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 29 martie 2021. Fecioara are parte de o zi foarte stresanta

Scorpion

Dati drumul si, cel mai important, iertati-va trecutul. Deschide-ti inima catre lucruri noi. In curand vei intalni o noua versiune a ta, dar deocamdata nu-ti irosi nervii cu lucruri care au devenit particule din cartea vietii tale. Mult mai important este ceea ce ai din cand in cand. Sfat: Lasa trecutul acolo unde ii este locul.

Sagetator

Astrele sunt mandre de tine, pentru ca esti acelasi prieten adevarat si persoana iubitoare la care viseaza multi. Apreciaza-te si respecta-te asa cum fac altii si nu uita cat de multe efort depui pentru a creste ca profesionist si a te dezvolta spiritual. Sfat: Apreciaza-te si respecta-te.

Capricorn

Totul va iesi mai bine decat iti imaginezi. Trebuie sa faci un pas deoparte si sa lasi totul sa-si urmeze cursul, pentru ca nu poti influenta totul deodata. Fii mai bland cu cei dragi, ei nu sunt de vina pentru faptul ca acum nu este usor. Mai bine imbratiseaza-i si petreceti seara impreuna. Sfat: da-te deoparte si observa.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 19 martie 2022. Taurul asteapta surprize placute

Varsator

Universul iti promite o zi plina de surprize si intalniri neasteptate. Lasa sa se intample tot ce trebuie sa se intample si atunci vei castiga multe lucruri pozitive care vor deveni fundamentul viitorului tau. Este posibil ca seara sa fie foarte romantica. Sfat: lasati lucrurile  sa se intample.

Pesti

Ai fost naiv si de incredere, din pacate, in persoana gresita. Ar trebui sa gasesti pe cineva care sa-ti otraveasca viata cu invidie si sa intrerupa orice contact cu el. Atunci Universul promite ca vei gasi pacea si linistea binemeritata. Doar nu face greseala de a jigni accidental persoana gresita. Sfat: nu mai comunicati cu oamenii invidiosi.

Autor