Urmatorii 10 ani vor fi plini de succes pentru aceste semne zodiacale: visele lor se vor implini

Urmatorul deceniu va fi sinonim cu succes pentru multi nativi ai zodiacului. In ciuda unor turbulente pe cerul astral, ei vor putea sa-si realizeze proiectele, sa-si impulsioneze cariera si sa-si consolideze relatiile romantice. Fie la nivel profesional sau personal, vietile lor vor evolua incet, dar sigur, catre un viitor luminos.

Care sunt semnele norocoase ale urmatorilor 10 ani?

Astrologii au identificat trei favorite ale destinului printre semnele zodiacului. Vor fi deosebit de norocosi in urmatorii zece ani si vor putea realiza ceea ce au visat intotdeauna.

Berbec

Este dificil pentru un Berbec sa proiecteze zece ani in viitor. Totusi, el va fi sustinut de astre  in toata aceasta perioada pentru a lua cele mai bune decizii pentru viitorul sau. Acest semn de Foc va trebui sa faca fata unei alegeri dificile care va avea un impact direct asupra vietii sale profesionale. Datorita revenirii lui Jupiter, Berbecul isi va urma intuitia pentru a realiza un proiect major. El va putea astfel sa se deschida catre noi perspective. Mai mult, anul 2023 va fi anul descoperirilor si al intalnirilor de tot felul. Va putea intalni oameni influenti care ii vor fi de mare ajutor. Pe partea inimii, Berbecul se va putea in sfarsit sa se indragosteasca si sa isi intemeieze o familie inainte de a incepe urmatorul deceniu. Anul 2027 va fi astfel o oportunitate de a incetini ritmul, de a face bilantul si de a se concentra pe esential.

 Gemeni

Aceasta perioada va fi traita sub semnul norocului si al abundentei de catre nativul Gemeni. In urmatorii zece ani, i se vor prezenta oportunitati de aur si ii vor transforma viata in toate domeniile. Cu Saturn in jur in 2023, acest semn de Aer va incerca in toate modurile sa gaseasca un nou sens in existenta sa. Va putea sa apeleze la noi clienti, sa-si schimbe locul de munca sau sa inceapa o noua  relatie de dragoste. Din 2026, investitia va fi foarte profitabila pentru Gemeni. El poate, intr-adevar, sa angajeze sume mari pentru un nou proiect si sa-si dedice o parte din venituri dezvoltarii afacerii sale. La nivel personal si familial, acest semn zodiacal isi va oferi in sfarsit viata la care a visat dintotdeauna si va calatori in compania oamenilor pe care ii iubeste in mod deosebit. Din 2028, va gusta din marea fericire a familiei cu ocazia unei nasteri.

Varsator

Pentru Varsator, noul deceniu va fi deosebit de avantajos. Pe plan profesional, primii doi ani vor aduce numeroase beneficii (bonus, majorare de salariu, promovare etc.) pentru a-i recompensa eforturile trecute. Anul 2025 va marca un punct de cotitura decisiv. Odata cu venirea lui Pluto, acestia vor putea lansa o activitate noua si neobisnuita. Experientele profesionale vor fi aprofundate si fiecare actiune va avea un sens si un scop specific. Initiate de planeta Uranus, schimbarile vor fi acolo si in dragoste. El poate astfel sa-si schimbe partenerii, sa decida sa se mute sau sa oficializeze o relatie . Toate aceste transformari benefice il vor face unul dintre cele mai norocoase semne ale urmatorului deceniu. Pana in 2032, el se va putea bucura de numeroasele sale fapte si va putea beneficia de un climat bland in cadrul cuplului si familiei.

Autor