Horoscop zilnic, 15 noiembrie 2022. Varsatorul o sa aiba parte de o surpriza

Aceasta este o zi a ispitei. Evenimentele depind de calea pe care te afli si de reactiile tale la ele – in ce directie te va conduce calea destinului.

Berbec

Dar ce faci pentru tine azi? Energia lunii te incurajeaza sa incetinesti, sa respiri si sa faci o calatorie in lumea ta interioara. Procesul de a privi inauntru va va cere uneori sa va confruntati cu adevaruri incomode si aspecte sumbre. Esti gata sa renunti la bagajele trecutului.

Taur

Publicitate

Respira adanc si revino in prezent. Trezirea in prezent te va ajuta sa realizezi ca totul nu este nici bine, nici rau. Ca fiecare experienta este perfecta si fiecare experienta este conceputa pentru a va invata o lectie importanta.

Gemeni

Transformarea este un proces misterios. Uneori ti se pare ca ai scapat de bagajul trecutului. Alteori, se simte ca trecutul tau este pe cale sa preia controlul. Indiferent unde te afli in calatorie, ai rabdare cu tine insuti. Nu poti rupe vechile tipare peste noapte, indiferent cat de mult ai incerca. Sfat: Pregateste-te pentru o calatorie de la intuneric la lumina.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 17 septembrie 2023. Ziua in care astrele rescriu destinele zodiilor

Rac

Meriti tot ce iti doresti. Meriti sa-ti realizezi cele mai nebunesti vise si sa-ti atingi intregul potential. Asadar, reda increderea in tine si in progresul tau. Sfat: ai crescut in ultimele luni, continua asa.

Leu

A fi una cu fluxul vietii inseamna a intelege ca fiecare experienta este perfecta si ca fiecare experienta este unica in felul ei, conceputa pentru a te propulsa in directia cresterii. Iubeste vantul schimbarii. Sfat: Pregateste-te sa pasesti in necunoscut.

Fecioara

Acesta este un moment al magiei si al accidentelor fericite. Acesta este un moment de reamintire a faptului ca faci parte din Intregul Mare si ca fiecare experienta este o experienta sacra. Intri intr-o noua linie temporala in care vei asista la cele mai salbatice vise ale tale implinite. Sfat: Luati calea cu cea mai mica rezistenta.

Balanta

Publicitate

Pentru a va adapta la viata pe care o doriti si pe care o meritati, va trebui sa va despartiti de norma, sa spuneti nu la ceea ce nu va mai atrage si sa mergeti in bataia inimii. Nimic nu te poate impiedica sa realizezi imposibilul. Sfat: puteti crea o magie adevarata astazi.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 18 septembrie 2020. Gemenii au o zi noroscoasa pe toate planurile

Scorpion

Viata nu este menita sa fie manipulata sau gestionata de altcineva. Mai departe, va fi doar mai bine. Aveti grija ce prieteni va faceti. Nu va lasati viata influentata de nimeni, acceptati sfaturi, dar nu le umati decat pe cele mai potrivite. Sfat: Lasa-ti falsul sentiment de control.

Sagetator

Renuntati la tehnicile invechite de povestire eliberandu-va de regulile care v-au fost transmise de cei care au mers pe aceasta cale inaintea voastra. Si apoi, in felul tau unic, conecteaza-te la portalul inimii tale si ai incredere acolo unde te conduce. Sfat: Ai incredere in ceea ce esti chemat sa creezi.

Capricorn

Viata este menita sa fie traita. Viata este menita sa fie sarbatorita ca o sarbatoare grozava. Nu mai supraanaliza fiecare lucru mic. Momentul prezent este locul in care se afla magia acestei vieti. Sfat: este timpul sa sari inapoi in fluxul vietii.

Varsator

Astazi esti intr-o stare de uimire. Cu uimire de toate modurile in care Universul se manifesta pentru tine. Tu esti responsabil pentru modul in care se desfasoara destinul tau. Sfat: Aceasta zi va va surprinde foarte mult.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 8 martie 2022. Fecioarele trebuie sa se concentreze asupra problemelor

Pesti

Nu ai venit in aceasta viata pentru a trai o viata obisnuita. Nu ai venit aici ca sa traiesti visele altcuiva sau sa te incadrezi in reguli care nu au fost scrise pentru tine. Elibereaza-te de cuvantul „trebuie”. Sfat: Explorati potentialul cine puteti fi in aceasta viata.

Publicitate

Autor