Horoscop zilnic, 30 octombrie 2022. Pestii trebuie sa invete sa ierte

Este o zi ideala pentru a finaliza proiecte mari si pentru a scapa de vechile obiceiuri. Ziua este perfecta pentru rezolvarea problemelor curente. Este mai bine sa nu experimentati cu sanatatea.

Berbec

Am fost invatati sa credem ca ar trebui sa punem nevoile altora inaintea noastra. Am fost invatati sa credem ca valoarea noastra vine din cat de mult facem pentru altii. Dar daca decideti sa va recuperati puterea? Ce se intampla daca ai alege sa ramai in adevarul tau, indiferent de ce spun altii? Un cuvant catre intelepti: restabileste-ti vocea autentica. Acum este foarte recomandat sa ceri ce vrei, asa cum vrei. Sfat: Nu pune niciodata interesele altora inaintea propriilor tale interese.

Taur

Publicitate

Taur, Universul este complicele tau in aceasta noua calatorie epica! Universul trage mereu sforile in numele tau. In aceasta saptamana vi se cere sa va supuneti ritmului vietii. Incepeti sa aveti incredere in numeroasele semne care se desfasoara in jurul vostru. Esti condus in directia cresterii. Esti chemat sa te aliniezi cu adevaratul tau drum si scop. Totul functioneaza in favoarea ta.

Gemeni

Ce se intampla daca ti s-ar spune ca ceva care ti se ia este ceva care nu este in concordanta cu binele tau cel mai inalt si cel mai mare? Acesta este momentul sa te predai procesului de transformare, Gemeni. Acesta este momentul sa devii una cu ritmul si fluxul cosmosului. Ai incredere ca esti condus intr-un loc magic si ca iubirea pe care o doresti si pe care o meriti va fi si a ta. Sfat: Deveniti una cu ritmul si fluxul.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 12 aprilie 2024. Zi plina de bucurii pentru toate zodiile

Rac

Rac, intotdeauna avem de ales. Asculta doar cantecul sufletului tau. In loc sa faci ceea ce arata bine pe hartie, ai incredere unde te duce busola interioara. Acesta este secretul pasirii in campul cuantic al miracolelor. Cand vine vorba de dragoste, esti incurajat sa fii schimbarea pe care vrei sa o vezi. Lasa actiunile tale sa se potriveasca cu cuvintele tale. Consecventa este limbajul iubirii care va schimba dinamic jocul pentru tine. Sfat: Ai incredere unde te duce busola interioara.

Leu

Nimic nu este intamplator, Leu. Reteaua creatiei este impecabila, iar reteaua creatiei iti ofera exact circumstantele de care ai nevoie pentru cresterea ta. Deci, ai incredere in semne si unde te conduc. Fa acel salt de credinta stiind ca vei fi sprijinit si protejat indiferent de situatie. Apropo, acordati atentie animalelor spirituale care apar in lumile fizice si invizibile, deoarece au mesaje puternice pentru voi. Sfat: Spiritele vorbesc tare – asculta-le.

Fecioara

Astazi esti intr-un loc de acceptare. Intelegi ca nimic nu este in mod inerent bun sau rau, ca Universul creeaza conditiile exacte necesare cresterii tale. Aceasta acceptare iti permite sa accepti viata in toate nuantele ei. Un memento din partea fortelor misterioase de deasupra si dedesubt ca esti acolo unde trebuie sa fii si te transformi in moduri care nu pot fi exprimate in cuvinte. PS: Petreceti ceva timp in natura astazi daca v-ati gandit la asta. Sfat: Acceptarea este cuvantul magic.

Publicitate

Balanta

Iti vom spune un secret, Balanta: faci totul bine. Universul a fost intotdeauna de partea ta. Folositi aceasta mare oportunitate de crestere pe care ati aratat-o ​​si faceti tot posibilul pentru a o face a dvs. Da, va trebui sa o iei de la capat. Da, va trebui sa depui efortul necesar. Cu cat esti mai curios in aceasta perioada, cu atat poti invata mai mult din viata. Sfat: Fa toate eforturile pentru a-ti realiza visele.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 28 aprilie 2022. Zi destinata schimbarii

Scorpion

Cand suntem in fluxul vietii, suntem capabili sa recunoastem ca totul se intampla pentru noi si nu pentru noi. Fiecare provocare este o oportunitate de a creste si de a te exprima ca versiunea cea mai intruchipata a ta. Deci, acceptati ceea ce va sta in cale acum si stiti ca aceasta acceptare va va oferi puterea de a schimba ceea ce trebuie sa schimbati. Ai incredere ca esti acolo unde trebuie sa fii si ca te pregatesti pentru un nou capitol din povestea ta. Sfat: Acceptati provocarile care va stau in cale chiar acum.

Sagetator

Este timpul sa ne intoarcem la plansa de desen. Este timpul sa va revizuiti planurile marete si sa vedeti ce trebuie sa revizuiti pe parcurs. Acesta este momentul sa va dovediti ca sunteti un jucator activ in jocul vietii si sa faceti tot posibilul pentru a va realiza cele mai salbatice vise si cele mai profunde dorinte. Ceea ce trebuie sa-ti amintesti acum si pentru restul anului este ca ajutorul, sprijinul si resursele de care ai nevoie in fiecare etapa vor fi mereu acolo pentru tine. Sfat: Fii un jucator activ in jocul vietii.

Capricorn

Viata este menita sa fie traita, Capricorn. Viata este menita sa fie celebrata in toate nuantele si culorile ei. Deci scoate-ti-o din cap, bine? Conectati-va la portalul inimii voastre. Spune da la ceea ce iti trezeste cantecul sufletului si iti pune zambetul pe buze, frumusete. Cu cat ramai mai mult in energia jocului, cu atat procesul de manifestare a dorintei tale va deveni mai lin pentru tine. Sfat: Scufunda-te in energia fericirii.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 16 decembrie 2021. Trei zodii au parte de noroc

Varsator

Te indoiesti din nou de potentialul tau si permiti gandurilor de auto-sabotare sa ia mai bine de tine. Dar nu mai esti persoana care erai inainte. Te-ai schimbat mai mult decat poti spune in cuvinte. Fa-ti o favoare si renunta la vechea poveste. Cand vine vorba de iubire, ti se cere sa-ti amintesti ca energia ta nu este pentru toata lumea. Acest lucru va va ajuta sa va retrageti puterea si sa trasati limite acolo unde este necesar. Sfat: fa-ti o favoare si renunta la lucrurile rele.

Pesti

Universul te sprijina in fiecare zi si in orice. Acesta este ceea ce vi se cere sa realizati. Asadar, intra in campul energetic al recunostintei si exprima-ti recunostinta pentru toata abundenta care ti se trimite. Meriti viata pe care ti-ai dorit-o. Pe plan personal, vi se cere sa exersati iertarea. Ai facut ceea ce ai crezut ca e mai bine la momentul respectiv si e suficient. Destul pentru tine. Numai renuntand la vechea poveste poti crea una noua pentru tine. Sfat: Fii recunoscator pentru toata abundenta care ti se trimite.

Publicitate

Autor