Horoscop zilnic, 22 octombrie 2022. Ziua in care nu trebuie sa amanati deciziile importante

Ziua ii va favoriza pe cei indrazneti si statornici. Nu amana lucrurile dificile si nu trebuie sa-ti fie teama sa faci primul pas. Atunci cu siguranta vei reusi.

Berbec

Gandeste-te la aceasta perioada ca la un timp pentru introspectie, Berbec. Fa-ti un moment sa fii singur cu tine si intreaba-ti ce vrei cu adevarat. Daca numeroase eforturi va ajuta sa va atingeti adevaratul obiectiv. De indata ce aveti claritate cu privire la aceasta problema, renuntati la atasamentele inutile. Fa-o cu dragoste si har. Noi orizonturi se deschid inaintea ta. Sfat: Pentru a atinge noi culmi, trebuie sa renunti la ceva.

Taur

Publicitate

Puterea ta indeparteaza indoielile cu care te chinui de mai bine de o zi. Nu renunta! Amintiti-va ca vanitatea interfereaza cu afacerile. Relaxeaza-te, uita-te la intrebarea ta dintr-un unghi diferit. Solutia va veni de la sine. Si cel mai important, mai multa incredere in sine! De asemenea, pregateste-te sa renunti la vechile credinte si tipare. In special, din idei obsesive despre cum ar trebui sa fie lucrurile. Sfat: indoiala iti fura puterile.

Gemeni

Uneori este necesar sa mergem cu fluxul, dar aceasta abordare are dezavantaje semnificative. Astazi, astrele va cer sa va amintiti acest lucru. Daca ceva nu merge pentru tine, trebuie sa fii capabil sa-l accepti. Cu toate acestea, daca situatia poate fi influentata de vorbirea cu o persoana, atunci nu ar trebui sa o amanati.  Sfat: nu amana o conversatie importanta pana maine.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 14 decembrie 2023. In aceasta zi se schimba multe destine

Rac

Lucrurile care sunt importante sunt de obicei dificil de impartasit. Astazi astrele te cheama sa te intinzi. Impartasiti-va punctul de vedere si fiti gata sa ascultati si sa acceptati raspunsul. Ai incredere ca in timp vei gasi o solutie. Nu-ti fie teama sa ramai in picioare – nu trebuie sa multumesti tuturor. Sfat: Nu renunta – cere ca nevoile tale sa fie satisfacute.

Leu

Exista atat de multe feluri de dragoste, Lei. Sunt la fel de multi cati oameni sunt. Este o prostie sa te adaptezi la cliseele care te inconjoara. Gasiti o modalitate de a comunica intr-un mod in care amandoi simtiti ca este cel mai bun. Astazi, Universul iti ofera sansa de a revizui regulile si de a atinge un nou nivel de relatie cu persoana iubita. O noua iubire este foarte aproape de tine. Arata-ti cea mai buna parte. Sfat: dragostea ta este unica – ai grija cu cine o impartasesti.

Fecioara

Toti petrecem prea mult timp ingrijorandu-ne. In vremuri dificile, ne facem griji ca nu ne agravam. Si in cele mai bune perioade ale vietii, ne este teama ca basmul este pe cale sa se incheie. Astazi astrele va cer sa va amintiti ca totul este trecator, maximele urmeaza minime si invers. Asa ca deschide-ti inima astazi si incearca sa te bucuri de acest moment. Fii recunoscator Universului pentru binecuvantarile pe care le ai. Sfat: Bucurati-va de viata indiferent de ceea ce se intampla.

Balanta

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 23 septembrie 2022. Pestii trebuie sa continue sa mearga inainte

Noi oportunitati se deschid pentru tine, Balanta. Nu va fie teama sa faceti un pas inainte, Universul va va oferi tot sprijinul de care aveti nevoie. Fiti gata sa acceptati ajutor sau sfaturi de la cineva care va fi in apropiere in momente dificile. Astrele avertizeaza ca norocul te poate depasi in curand. Meriti, nu rata sansa ta. Sfat: Nu trebuie sa va fie teama sa acceptati darul sortii.

Scorpion

Astrele avertizeaza ca s-ar putea sa te confrunti in curand cu tradarea. Si ameninta sa-ti aduca mai multa durere decat te-ai putea astepta. Daca apare o astfel de nenorocire, incercati sa nu o luati personal. Si, de asemenea, acordati atentie sursei unei posibile amenintari. Este probabil sa reusiti sa-l gasiti. Sfat: s-ar putea sa te confrunti in curand cu tradarea, pregateste-te spiritual.

Sagetator

Astazi, astrele le cer Sagetatorilor sa reflecteze asupra cuvintelor lui Osho: „Mintea este un slujitor minunat, dar un stapan periculos”. In ce situatii cedati la cerintele capului si uitati de inima? Cand lasi stereotipurile de gandire sa te ajute? Raspunsul la aceste intrebari va va ajuta sa evitati greselile. Pentru a le atinge, fa-ti timp sa meditezi. Sfat: Mintea este un slujitor minunat, dar un stapan periculos.

Capricorn

Cat de mult te poti certa pentru solutia dilemei, daca tot nu depinde de tine? Este putin util acest lucru si, de asemenea, distractie. Urmeaza-ti inima si nu te va dezamagi. Incearca ceva nou pentru tine, te va inveseli! Norocul neasteptat va veni in mainile tale de indata ce vei inceta sa te chinui cu experiente inutile. Relaxeaza-te si incearca sa te bucuri de viata. Sfat: Arunca experientele inutile.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 30 iunie 2023. Taurul trebuie sa isi faca timp pentru el

Varsator

Uneori succesul ne duce in locuri intunecate si asta e in regula. E in regula, Varsator. Sa stiti ca aveti ajutorul si sprijinul de care aveti nevoie pentru a trece prin aceasta etapa. Nu va fie teama sa cereti ajutor daca aveti nevoie. Amintiti-va: fiecare defectiune este o descoperire deghizata. Nu accepta naratiunea victimei, cauta o modalitate de a te ridica la urmatorul nivel si cu siguranta o vei gasi. Sfat: este timpul sa te iubesti cu toata puterea ta.

Pesti

Un razboinic nu renunta niciodata. Citeste din nou, Pesti. Astazi, astrele va cer sa va suflecati manecile si sa mergeti inainte, in ciuda vanatailor si a cicatricilor. Fixeaza-ti ochii asupra scopului dorit si stii ca statornicia ta te va ajuta sa treci peste toate obstacolele. Universul vrea sa stii ca ai toate resursele si sprijinul de care ai nevoie.  Sfat: Fii statornic, vei obtine in curand ceea ce iti doresti.

Publicitate

Publicitate

Autor