Horoscop zilnic, 11 septembrie 2022. Berbecul trebuie sa indrazneasca sa faca primul pas

Nu te lasa inselat de impresia ca puterea ta este suficienta pentru toate. Nu credeti zvonurilor, promisiunilor si prognozelor, este putin probabil ca adevarul sa iasa din gura cuiva. Mai mult, cei nedoritori pot incerca sa te insele – nu le da o sansa.

Berbec

Gandeste-te la ultima data cand ai facut ceva pentru prima data. Cu siguranta nu ieri si poate nu acum un an. Este timpul sa indraznesti, sa iesi din carapace si sa infrunti lumea si provocarile ei direct. Nu lasati frustrarile trecutului sa va stimuleze sa creati o noua realitate monotona si goala. Treceti de restrictiile care vi se impun si mergeti in tara necunoscutului. Tine minte, nu trebuie sa fii perfect. De asemenea, nu trebuie sa fii bun in tot ceea ce faci. Trebuie doar sa-ti permiti sa explorezi ceea ce se afla in afara zonei tale de confort. Sfat: Fa primul pas, de acolo va deveni mai usor.

Taur

Publicitate

Nu poti muta muntii intr-o singura noapte. Cheia succesului este sa lupti impotriva circumstantelor in fiecare zi si sa dovedesti ca crezi in tine si in viitorul tau minunat, indiferent de obstacole si uneori de realitatea ostila. Munciti din greu si inteligent. Nu toata lumea va intelege nevoia ta de a pune munca inaintea tuturor, si este in regula. Continua pas cu pas pentru a te apropia de obiectivul tau, dar nu te grabi, fii atent. Sfat: consecventa se va dovedi a fi cheia succesului tau.

Gemeni

Poate ca dragostea la prima vedere se intampla doar in filme. Fie ca inima ta sa nu fie strapunsa de sageata lui Cupidon la prima intalnire. Asta nu inseamna ca ai trecut de destinul tau. Este in puterea ta sa construiesti cea mai fara nori relatie cu un partener, dar pentru asta va trebui sa lucrezi asupra ta. O experienta trista te retine, frica iti constrange miscarile si te opreste la mijlocul propozitiei. Nu lasa trecutul sa-ti strice viitorul. Da, ai fost ranit, ai fost dezamagit, ai pierdut, dar incovoiat si incretit, nu vei astepta fericirea. Asa ca stai singur la adapostul tau. Increde-te din nou, experimenteaza senzatia de lejeritate, falfaitul fluturilor in stomac – la urma urmei, in asta exista bucuria vietii! Sfat: lasati-i pe cei care nu va sunt indiferenti sa se apropie, deschideti-va inima.

Citeste si articolul :   2023 va fi un an exceptional pentru aceste 5 zodii

Rac

Fa-ti o favoare: renunta la ideea de cine ar trebui sa fii sau nu. Spune adio conceptului de perfectiune impus tie. A te ingrijora prea mult cu privire la reputatie este inutil, distructiv. Deci vei deveni doar mai anxios, dar deloc mai fericit. Cautati o oportunitate de a va exprima, nu retine impulsurile sufletului, nu taceti daca aveti ceva de spus. Vei fi ascultat si acceptat de cei pe care ii meriti. Pune-ti intrebarile potrivite: imi aduce asta bucurie? Ajuta sa ramaneti conectat la fluxul constiintei creative? Imi ofera ocazia sa ma exprim pe deplin? Sfat: este timpul sa devii cea mai stralucitoare si mai indrazneata versiune a ta.

Leu

Inainte de a-ti incepe ziua, ia o pauza, bea o cafea revigoranta si pune-ti urmatoarea intrebare: ce ma face fericit si ce cred altii ca ma va face fericit? Gandeste-te bine, petrece ceva timp in tacere si noteaza-ti gandurile. Permitand mintii tale subconstiente sa-ti vorbeasca fara filtrul „viziunii exterioare”, vei primi multe revelatii. Conectati-va la o relatie sincera cu tine insuti – atunci incurcatura se va deslusi, iar Universul va ajuta la deschiderea drumului catre bucurie in desisul indoielilor. Sfat: Gaseste ceea ce te face cu adevarat fericit.

Fecioara

In timp ce drumul din fata este liber, destinatia pare sa se indeparteze din ce in ce mai mult. Nu se stie cat de curand va cadea totul la loc, este in afara controlului tau. Dar nu incetati sa faceti eforturi pentru a atinge obiectivele pe care vi le-ati propus. Asadar, concentreaza-te si continua sa lucrezi. Apropo, tam-tam nu este acum, nu-ti pierde timpul cu fleacuri, tine principalul lucru in fata ochilor tai. Sfat: Acum este momentul sa va concentrati pe planuri pe termen lung.

Balanta

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 23 iunie 2022. Ziua in care fiecare trebuie sa se puna pe primul loc

Pasirea in necunoscut poate fi descurajanta si captivanta in acelasi timp. O modalitate buna de a face fata circumstantelor actuale este sa acordati mai multa putere celor din urma. Asadar, concentreaza-te pe toate caile pe care urmeaza sa le urmezi, Balanta. In acelasi timp, luati o clipa pentru a va uita in oglinda retrovizoare. Pentru a observa ce a functionat si ce nu a functionat pentru tine in trecut. Te-ai ocupat deja de lectii similare, iar acum este un moment minunat pentru a reflecta si a-ti transforma cunostintele in intelepciune. Principalul lucru este sa nu va grabiti atunci cand luati o decizie, mai intai ganditi-va, apoi faceti, chiar si in lucruri marunte. Sfat: Transforma-ti cunostintele in intelepciune.

Scorpion

Aripile sufletului tau au fost indoite si ascunse sub o haina intunecata de frica atat de mult incat simti deja durere la nivel fizic. Nu te mai retine, nu-ti interzice sa fii usor si chiar putin frivol. Nu, o greseala nu este o tragedie si nu o pierdere personala pentru soarta. Aceasta este doar o etapa, un nou pas pe calea dezvoltarii. Trateaza esecul ca pe o experienta, antreneaza acea superputere si devii invincibil. Intinde-ti aripile si priveste putin in jos – acolo unde te condamna invidiosii. Sfat: Stelele va ofera lejeritate, ele fac visele sa devina realitate.

Sagetator

Aminteste-ti, nu datorezi nimic nimanui, ci doar tie – pace, bucurie, lumina si caldura. Lasati inspiratia spontana in casa si urmati-o fara a privi inapoi si fara ezitare. In lumea fanteziei, vei gasi o scanteie care te va ajuta sa finalizezi orice afacere pe care o incepi. Libertatea va da un astfel de impuls de energie – nu-ti vei crede ochilor. Cazul in care productivitatea notorie devine nu fortata, ci naturala. Exista vesti bune pentru cei care doresc sa gaseasca dragostea. Un admirator secret se poate face simtit in zilele urmatoare. Sfat: Lasa-ti imaginatia sa zboare.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 10 iunie 2022. Vine o perioada de stabilitate financiara pentru Varsator

Capricorn

A fost o vreme cand ai purtat razboi impotriva ta. A fost o vreme cand ti-ai subminat complet potentialul. Dar acum nu este acel moment din viata ta, Capricorn. Luna in descrestere iti ofera posibilitatea de a scapa de convingerile negative si de atitudinile distructive, de a inlatura un obstacol dupa altul si de a-ti atinge scopul. Sa cinstiti iubirea si lumina ca bogatii ale propriului suflet si sa recunoasteti potentialul infinit pe care il aveti, dati frau liber sentimentelor si nu cedati provocarilor criticilor plini de rautate. Sunteti gata sa va veniti in fire. Sfat: esti o forta de care trebuie sa tii cont, nu uita.

Varsator

Vrei totul deodata, aici si acum. Aceasta este o „lacomie” normala, nu-ti face griji. Dar universul are propriul sau interval de timp. Acestea sunt termene limita care au fost stabilite avand in vedere binele tau cel mai mare. Asa ca continuati sa plantati semintele schimbarii. Continuati sa luati pasi consecventi. Vei privi in urma la aceasta perioada peste un an ca un punct de cotitura in viata ta. Sfat: Toate planurile tale se vor implini, acorda timp universului .

Pesti

Ai avut zile in care ti-ai subminat potentialul si au fost zile in care ti-ai dat puterea sistemului si altor oameni. Dar acest model de autosabotare trebuie aruncat chiar acum. Luna in descrestere va ofera oportunitatea de a renunta la ceea ce nu va serveste cel mai inalt si cel mai mare bine. Acum esti gata sa-ti accepti puterea si potentialul, gata sa-ti arati cea mai buna parte fara teama de modul in care te vor percepe altii. Doar fii tu insuti si continua! Sfat: Straluceste, nu fi modest, nimeni nu te poate eclipsa.

Publicitate

Publicitate

Autor