Horoscop zilnic, 4 septembrie 2022. Pestii invata cum sa se iubeasca pe ei insisi

Incercati sa va abtineti de la achizitii mari si ganditi-va bine inainte de a lua decizii mari. Sapa in tine si aminteste-ti greselile din trecut. Ziua este perfecta pentru reflectie si relaxare.

Berbec

Increderea in sine este un instrument excelent pentru a-i castiga pe ceilalti. Cu toate acestea, Berbecul a jucat prea tare in „cool” si si-a supraestimat foarte mult abilitatile. Acum tu insuti ai crezut in superioritatea ta, nici macar nu banuiesti cat de comic arata din exterior. Oamenii din jurul tau simt atitudinea ta dispretuitoare fata de lume si isi pierd dorinta de a comunica. Sfat: Nu mai privi lumea printr-o lentila a arogantei, oamenii te parasesc.

Taur

Publicitate

Fiabilitatea si inocenta au fost intotdeauna dusmanii Taurului. Te jignit mai ales ipocrizia „prietenilor grijulii” care au apelat la tine cu cereri. Tu insuti te-ai saturat de o astfel de atitudine, dar din cauza fricii de a te certa, continui sa taci si sa alergi fara indoiala sa-i ajuti pe toti. Nu este cea mai buna tactica, ganditi-va daca sa continuati cu ea. Sfat: iei prea mult, este timpul sa incetinesti.

Gemeni

Dragostea si frumusetea sunt foarte interconectate. Cu fluturi in stomac, lumea plictisitoare va straluci cu culori noi si iti va placea mult mai mult reflectarea in oglinda. Mai ales dupa complimentele persoanei potrivite. Daca esti din nou coplesit de complexe, urmeaza sfaturile astrelor si mergi la o intalnire. O aventura amoroasa ii va face pe Gemeni sa se priveasca dintr-o perspectiva diferita. Sfat: Simte-ti atractia si lasa romantismul sa intre in inima ta.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 28 februarie 2023. Este timpul ca Balanta sa isi investeasca finantele

Rac

Incurcati in propriile indoieli, reprezentantii elementului apa s-au ratacit de mult. Frica de necunoscut s-a retras deja, doar ai cedat curentului si ai ratacit fara ganduri in cautarea unuia nou. Pentru a nu te pierde deloc, incerci sa te comporti „ca toti ceilalti”, sperand sa castigi sens. Totusi, aceasta alegere se indeparteaza din ce in ce mai mult de adevar. Adevarul se afla in inima ta. Sfat: Nimeni nu te intelege mai bine decat tine.

Leu

Imaginandu-se ca un ispititor de serpi, Leii insidiosi ii atrag constant pe cei dragi in aventuri dubioase. De unde aceasta dorinta de decizii spontane? Da, si intrigi simple pe care nu le poti face. Umpleti o aventura interesanta cu oameni creduli care, in loc sa se distreze, isi pun multe probleme pe cap. Acest lucru se aplica nu numai calatoriilor lungi si petrecerilor nebune, ci si emotiilor reale. Sfat: nu va jucati cu sentimentele celorlalti.

Fecioara

Mai ales astazi, acest sentiment de plictiseala te chinuieste mai mult ca niciodata. Stelele au sugerat o cale de iesire din intunericul emotional: fa ceea ce iti place. De multa vreme ti-ai refuzat hobby-uri pretioase, ascunzandu-te in spatele lipsei de timp. Acum a aparut in sfarsit oportunitatea slabiciunilor lor. Sfat: este timpul sa fii creativ, sa te gandesti la hobby-ul tau preferat si sa te rasfeti cu inspiratia.

Balanta

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 28 octombrie 2022. Berbecul nu trebuie sa se invinovateasca pentru greselile celorlalti

Conditia fizica a Balantei lasa mult de dorit. Cele mai rele ganduri iti trec prin cap. Se pare ca norii de anxietate si groaza sunt pe cale sa izbucneasca intr-un tunet uimitor in suflet. Toate din cauza evenimentelor neplacute recente care au afectat sanatatea mintala. Astrele sfatuiesc sa nu dispere, pentru ca incercarile trimise vor fi pretul pentru fericirea incredibila iminenta! Sfat: Lumea nu s-a oprit din cauza dificultatilor care v-au depasit, in curand va aparea o dara alba.

Scorpion

Uneori este cu adevarat necesar sa va acordati timp pentru o pauza, dar reprezentantii acestui semn zodiacal sunt prea des cu odihna. Acum totul s-a dat peste cap in viata – munca pe termen scurt s-a transformat in pauze de la amanarea constanta si nu invers. Daca va reprezentati viata pe un grafic, obtineti o curba urata. Sfat: Acordati mai multa atentie muncii, putina odihna s-a transformat intr-o mare lene.

Sagetator

Iritabilitatea si apatia te-au bantuit in ultimele zile. Este timpul sa parasim toate nemultumirile si necazurile, intrand in ziua urmatoare o persoana fericita si vesela. Ziua aceasta, incearca sa scapi de toata negativitatea si indignarea care s-a acumulat intr-o perioada neplacuta. Sfat: invata sa faci fata furiei care te-a cuprins, furia nesfarsita se transforma in disperare.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 30 octombrie 2023. Inceput de saptamana grozav pentru trei zodii

Capricorn

Cand totul in viata devine calm, atunci sufletul este mai usor. Cu toate acestea, merita sa ne amintim ca linistea vine adesea inaintea furtunii. Chiar daca nimic nu ameninta, trebuie sa fii mereu in alerta. Acordati o atentie deosebita rudelor sau sufletului pereche. Exista o posibilitate de inselaciune iminenta de la cineva foarte apropiat. Sfat: nu va pierdeti vigilenta, calmul excesiv va duce la necazuri.

Varsator

Iti place sa faci planuri si sa-ti imaginezi povesti frumoase in capul tau. Visele sunt acolo pentru a deveni realitate. Din pacate, va trebui sa muncesti din greu si sa transpiri mult pentru a realiza o imagine frumoasa din fantezie. Dar se pare ca Varsatorii sunt multumiti de spectacole goale. Sfat: visarea ta interfereaza cu implementarea planurilor, revin-o cu picioarele pe pamant.

Pesti

Cu cat permiti mai multa autocritica, cu atat vei incepe sa te tratezi mai rau. Desigur, este necesar sa va evaluati capacitatile, dar merita sa invatati cum sa o faceti corect. Stima de sine scazuta te impiedica sa te critici corect si vei ajunge sa stai la colt fara sa faci primul pas spre realizarea visului tau. Fii increzator si cauta aspectele pozitive. Sfat: Iubirea de sine si acceptarea sunt cheia fericirii tale.

Publicitate

Publicitate

Autor