Horoscop zilnic, 23 august 2022. Racul trebuie sa imbratiseze dificultatile care apar

Ziua ii va favoriza pe cei care sunt capabili, cel putin pentru o vreme, sa renunte la incercarea de a controla absolut totul in viata lor. In aceasta zi, este mai bine sa mergi cu fluxul si sa ai incredere in Univers. Astrele promit ca nu te vor dezamagi.

Berbec

Etapa transformarii a venit pentru tine – chiar momentul in care iti poti gasi in sfarsit personalitatea in toata diversitatea ei. Acum este momentul sa va acceptati toate complexele, temerile si chinurile din ultimii ani. Veti dori sa impartasiti povestea vietii voastre cu altii, dar astrele nu va recomanda sa faceti acest lucru. Acorda-ti timp sa simti si sa traiesti noua ta intelepciune, altfel risti sa o irosesti pe cei care nu o apreciaza si nu o merita. Nu este nevoie sa rupi si sa incerci sa faci totul deodata.

Taur

Publicitate

In ultimul timp, ti se pare ca toata lumea te-a tradat si jignit, iar soarta este complet nedreapta cu tine. Parca ai ratat cel mai important lucru din viata, nu-i asa, Taur? Uneori trebuie doar sa plangi si sa-ti para mila de tine, pentru ca mai tarziu sa-ti intinzi aripile si sa zbori spre fericire. De indata ce accepti si realizezi lectiile dureroase, viata iti va prezenta ceva cu adevarat necesar si mult asteptat. Sfat: ai incredere in soarta si renunta la situatie.

Gemeni

Fiecare persoana vine in viata noastra cu un motiv si este timpul sa ne dam seama de acest lucru. Chiar daca vrei neaparat sa stergi unele personalitati din memorie. Gemeni, nu mai impartiti evenimentele in bune si rele – uneori nu este nici una, nici alta. Acum stelele te favorizeaza, asa ca nu te uita inapoi, ci indreapta-ti toata puterea si gandurile catre viitor. In curand, Universul iti va oferi sansa de a-ti indeplini cel mai interior vis. Principalul lucru este sa nu treci cu vederea. Sfat: in curand vei avea sansa de a-ti realiza visul.

Citeste si articolul :   Fericirea va da peste cap vietile acestor zodii in februarie: o luna de neuitat

Rac

Dupa cum sa dovedit, atunci ai devenit cauza dramei si a propriilor experiente. Deci se poate nu mai fii atat de nervos in legatura cu lucrurile marunte? Nu mai spune ca nu poti face nimic. De indata ce intelegi ca si in dificultati exista plusuri, atunci viata va deveni imediat mai usoara. Incercati astazi sa acceptati fiecare eveniment si sa il considerati din unghiuri diferite. Puteti chiar sa scrieti argumentele pro si contra pe o bucata de hartie. Sfat: Nu te plange de viata – imbratiseaza diversitatea momentului.

Leu

Romantismul este un subiect delicat in zilele noastre. Vrei sa simti atentie si simpatie fata de propria ta persoana mai mult ca niciodata. Adorarea universala te innebuneste literalmente. Dar astrele sfatuiesc sa nu alungi orice compliment, ci sa te asculti pe tine insuti. Lei, poate urmariti iubirea altora pentru ca inca nu ati invatat sa va iubiti pe voi insiva? Universul te sfatuieste sa incepi sa te umpli de dragoste mai intai si apoi sa construiesti relatii cu ceilalti. Sfat: Pentru schimbarea vietii, incepe cu a te iubi pe tine insuti.

Fecioara

Fecioara, simti un val incredibil de oboseala. Simti ca toata energia a fost absorbita din tine si ramane doar un semn negru. Dar stelele va  asigura ca universul ti-a pregatit deja ceva uimitor. Cel mai important, nu renunta! Acum este important sa arati rabdare. Sfat: Nu renunta chiar acum – este o noua faza dupa colt.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 12 noiembrie 2020. Luna Plina in Taur schimba destinul zodiilor

Balanta

Balanta, stelele te sfatuiesc sa te cufunda in viata cu capul inainte. Danseaza, comunica, descopera lucruri noi! Uneori ti-e frica sa iei o decizie gresita si sa faci o greseala. Ei bine, ce e in neregula cu asta? In momentul de fata exista oameni langa tine care sunt gata sa te ia in orice moment si sa imprumute. Nu este momentul sa te indoiesti – actioneaza si te scufundi cu indrazneala in valtoarea vietii. Sfat: Deplasati-va catre necunoscut.

Scorpion

Astazi te poti simti ca un semizeu care s-a intamplat sa fie pe pamant printre simpli muritori. Este cu siguranta o senzatie placuta. Cu toate acestea, vestea proasta este ca chiar si fiintele nemuritoare se trezesc adesea la cheremul agitatiei umane. Si trebuie sa actionezi si tu. Chiar inainte, luati in considerare cu atentie planul dvs. de actiune. Trebuie sa fie cat se poate de fiabil. Sfat: regandeste-ti planurile, este posibil sa fi omis detalii importante.

Sagetator

Daca nu reusesti, nu este sfarsitul lumii! Pastrati lacrimile si drama pentru ceva mai valoros, Sagetatori. Astazi, Universul te cheama sa vezi posibilitatile care se afla in fata ta. Acest lucru va va ajuta sa realizati ca usa care se inchide in fata este doar o scuza pentru a schimba directia. Ai incredere in soarta – mai tarziu vei fi recunoscator Universului pentru schimbarile care au avut loc in aceasta perioada. Sfat: Invata sa vezi semnele destinului intr-un moment de criza

Capricorn

Citeste si articolul :   Horoscop cu Neti Sandu. Trei zodii sunt sustinute de astre, totul merge struna.

Ai petrecut destul de mult timp la plansa de desen, Capricorn. Este timpul sa incepeti sa va realizati planurile si sa va impartasiti capodoperele altora. Modul in care publicul va primi creatia dvs. nu este ceva de care sa va faceti griji. Doar ai incredere in soarta. Da, si inca ceva! Nu-ti fie teama sa te bazezi pe echipa ta in aceasta perioada. Cei dragi va vor ajuta intotdeauna sa ramaneti pe drumul cel bun. Sfat: permiteti-va sa aveti incredere in cei din jur.

Varsator

Ce raritate! Acum esti literalmente uluit de un uragan de emotii. Este atat de neobisnuit pentru tine, nu, Varsator? Un astfel de aflux poate parea instabilitate, care doar iroseste energie si ingreuneaza controlul situatiei. Vei dori chiar sa-i alungi pe unii dragi, atata timp cat ei nu iti vad emotiile. Dar Universul te avertizeaza ca risti sa pierzi contactul sau sa-i jignesti pe cei care te iubesc cu adevarat. Permiteti-va sa experimentati emotiile si mergeti cu fluxul. Sfat: Lasa-ti emotiile sa te copleseasca, astfel vei trece mai repede peste aceasta perioada.

Pesti

Exista o persoana in viata ta care iti este cu adevarat aproape, asa-zisul suflet pereche. Dar, in vartejul evenimentelor, ai uitat usor sa-i arati acestei persoane dragostea si afectiunea ta. Ce va impiedica sa va deschideti si sa acceptati aceasta conexiune, Pesti? Lasati toate grijile si petreceti timp cu cei dragi. Sfat: Acordati atentie relatiilor cu cei dragi.

Publicitate

Publicitate

Autor