De obicei iti pierzi sosetele in masina de spalat? Cu acest truc, nu se va mai intampla niciodata

Pierderea sosetelor in masina de spalat este un caz dificil de explicat. Pe langa lipsa de atentie la spalarea rufelor, aceasta greseala poate aparea atunci cand tesatura ramane prinsa in anumite parti mecanice ale masinii, intre garnitura si tambur.

Care este acest truc care  va impiedica sa-ti pierzi sosetele in masina?

Dupa un ciclu normal de spalare, este posibil sa observi ca sosetele tale au disparut chiar daca erai sigur ca le-ai bagat in masina. Adesea, numarul de spalari efectuate, numarul de sosete din masina de spalat si lipsa de atentie sunt principalii factori de luat in considerare. Cu toate acestea, pentru a preveni ca acest lucru sa se repete, adoptati acest gest simplu inainte de fiecare spalare.

– Pune-ti sosetele intr-un tricou vechi

Tot ce ai nevoie este un tricou vechi, de preferat alb din  bumbac, ca sa nu-ti strici sosetele. Doar puneti sosetele de spalat in interiorul hainei si legati-o pentru a crea un fel de geanta. Odata ce sosetele sunt puse deoparte, tot ce trebuie sa faci este sa le pui in masina de spalat . Acesta este trucul perfect pentru a evita pierderea sosetelor.

Publicitate

Alte sfaturi pentru a nu pierde sosetele in masina de spalat

Dupa fiecare spalare, este aceeasi durere de cap: incerci cu disperare sa-ti adun sosetele in perechi, dar mereu lipsesc. Pe langa trucul cu tricoul, urmatoarele metode simple si practice va vor permite sa va gasiti perechile intregi de sosete si sa va mentineti masina de spalat sa functioneze fara probleme.

– Atasati perechile de sosete cu un ac de siguranta

O alta tehnica usoara pentru a nu va pierde sosetele este sa le legati impreuna cu un ac de siguranta sau chiar cu un carlig de rufe . Cu toate acestea, va trebui sa faceti acest lucru imediat ce va scoateti sosetele pentru a le pune in cosul de rufe. Aceasta metoda, care necesita putina rabdare, nu este doar practica, ci si foarte eficienta pentru sortarea rufelor curate.

Prin adoptarea acestor cateva sfaturi practice, misterul din jurul sosetelor nu va mai fi o preocupare. Cu toate acestea, in ciuda tuturor incercarilor tale, unele pot ramane pierdute pentru totdeauna.

Autor