Horoscop zilnic, 10 iulie 2022. Balanta trece printr-o perioada plina de schimbari

O astfel de zi nu este potrivita pentru o vacanta relaxanta. Pune-ti cel mai bun costum si mergi la cea mai tare petrecere. Nu vrei sa te distrezi? Fa singur ceva uimitor – ceva la care te-ai gandit de mult in visele tale cele mai salbatice. Astrele vor contribui doar la astfel de angajamente.

Berbec

Invata sa percepi lumea asa cum este, priveste lucrurile in mod realist. Aveti incredere in eul vostru interior. Nu va faceti griji pentru nimic si nu va incordati, urmati calea celei mai mici rezistente. La un moment dat, acest lucru va va ajuta cu siguranta. Cu toate acestea, nu se poate ramane in aceasta stare permanent – doar pentru o perioada. Astazi este doar o astfel de zi. Daca gasesti puterea in tine, incearca sa te gandesti la ceea ce te ingrijoreaza cu adevarat.

Taur

Publicitate

Taurul va deveni sensibil astazi. Te astepti la treceri bruste de la o stare de agonie la extaz si invers. Totul se va intampla foarte repede. Acest lucru nu este nici bine, nici rau, viata continua ca de obicei. Emotiile suprimate vor iesi cu siguranta la iveala. Mantra „acceptati totul, respingeti nimic” va va ajuta sa treceti pe calea vindecarii si sa va deschideti la maximum. Luati totul din viata. Iesiti si aratati ce puteti. Sfat: Profitati la maximum de viata.

Gemeni

Gemenii vor iesi din zona de incertitudine, rupand cercul vicios numit „Un pas inainte si doi pasi inapoi”. Visele tale se vor implini cu siguranta, iar norocul se va indrepta spre tine. Dar fa-ti timp, aminteste-ti expresia „Pas cu pas”. Amintiti-va ca obiectivele mari sunt atinse prin indeplinirea unei serii de sarcini mici. Daca esti om de afaceri, extinde-ti orizonturile in domeniul tau. Nu evita calatoriile de afaceri. Spune-ti da. Sfat: Deplasati-va in directia dorita.

Citeste si articolul :   Astrologii au facut anuntul! Ce zodii vor avea noroc inainte de sfarsitul lunii septembrie

Rac

In preajma Racilor sunt oameni pe care i-au lasat sa intre in sufletul lor. Sunt coplesiti de sentimentele de dragoste, iar rudele, prietenii si cunostintele isi ridica moralul urmarind cresterea lor. Rac, ai de toate, ai destul din toate. Munca nu va intra in nisip si cu siguranta va da roade. Bucura-te nu numai de evenimentele grandioase, ci si de micile evenimente din viata ta. Apropo, ai mai multe motive sa sarbatoresti decat iti poti imagina.  Sfat: scufunda-te rational in dragoste.

Leu

O persoana isi asuma si, la prima vedere, realizeaza totul pe cont propriu, folosindu-se doar de propriile forte. Dar Leii nu ar trebui sa uite de designul Universului, pentru ca in viata noastra totul se intampla cu un motiv. Relaxeaza-te, aminteste-ti trecutul, nu-ti fie frica sa fii slab. Principalul lucru este sa crezi. Abia atunci totul se va rezolva, visele se vor implini. Va fi mai multa fericire decat ti-ai putea imagina.  Sfat: Crede in miracole.

Fecioara

Ti-a scapat ceva de ceva vreme. Fecioara, incearca o alta cale, pentru ca intotdeauna ai de unde alege. Nu te agata doar de o singura optiune. Gaseste „spiritul aventurier” in tine. In viata, nu totul se decide conform planurilor si, uneori, este chiar util sa lasi ceva sa-si urmeze cursul. Mergi cu fluxul si poti gasi adevarul care te va ajuta sa mergi pe drumul cel bun. Sfat: Cautati ceva nou.

Publicitate

Balanta

Poate ca scopul a ceea ce se intampla in viata ta nu este atat de a invata lucruri noi, cat de a le dezvata pe cele vechi. Poate ca ceea ce ai nevoie acum nu este atat sa devii cineva, cat sa nu devii ceea ce ti s-a spus sa fii. Pentru Balanta, aceasta este o perioada de schimbari bruste si revelatii majore. Timpul refuzului de a-si suprima fortele proprii de dragul celorlalti. In curand, Universul iti va oferi oportunitatea de a deveni cea mai stralucitoare si mai indrazneata versiune a ta. Nu ratati. Sfat: Recupereaza-ti puterea.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 26 martie 2021. Pestii trebuie sa isi rezolve problemele vechi

Scorpion

Poti sa urmezi toate regulile, dar iti face placere? Este timpul sa-ti regandesti viata, Scorpion. Este nevoie sa incalci regulile pe care ti le-ai stabilit. Este putin probabil ca ceva bun sa iasa prima data, dar a doua, a treia sau a patra incercare va aduce cu siguranta rezultate uimitoare. Permiteti-va sa faceti greseli – ele ne invata cel mai bine si fara noi cunostinte nu puteti face o descoperire. Sfat: Perfectiunea este supraevaluata, nu va fie teama sa faceti greseli.

Sagetator

Toata lumea a experimentat relatii esuate. Dar ar trebui sa-i impiedice pe toti sa creada ca dragostea pe care o dorim si pe care o meritam ne cauta si pe noi? Ganditi-va la asta la cafeaua de dimineata, Sagetatori. Astazi stelele iti cer sa crezi din nou in miracole si sa incepi sa vezi frumusetea. Ai incredere ca Universul este de partea ta si te ajuta sa-ti construiesti cea mai buna viata. Nu-ti fie teama sa-ti deschizi inima din nou. Sfat: Deschide-ti inima si exprima-ti sentimentele cu sinceritate.

Capricorn

Cumva e infricosator, nu-i asa? Intr-o zi te trezesti si realizezi ca te afli in viata la care ai visat cu mult timp in urma. Este ca si cum ai intrat pe un portal magic si acum urmaresti miracole care au devenit parte din viata de zi cu zi. Capricorn, sunt multe lucruri minunate in jurul tau. S-ar putea sa nu le mai observi. Reconfigurati sistemele – daca va puteti bucura din nou de viata, veti atrage un noroc fara precedent. Sfat: Nu te mai plange, este multa frumusete in jurul tau.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 4 octombrie 2022. Este timpul ca Balanta sa se puna pe primul loc

Varsator

Daca simti ca destinatia ta se indeparteaza din ce in ce mai mult de tine, stii ca mintea ta doar se joaca cu tine. Varsator, esti acolo unde trebuie sa fii si esti mai aproape ca niciodata de momentul descoperirii. Deci, priviti dincolo de iluzia impusa de creier si aveti incredere in calea voastra. Rabdarea si consecventa ar trebui sa fie stelele tale calauzitoare. In curand vei privi inapoi si vei multumi pentru ca ai refuzat sa renunti. Sfat: esti mai aproape ca niciodata de obiectivul tau.

Pesti

Pesti, dragostea este un joc pentru doi. Ce obtineti dintr-o de relatie care va face rau sau din care nu primiti nimic, desi oferiti totul. Fa ca „reciprocitatea” sa fie cuvantul zilei. Doar nu te grabi sa te desparti de partenerul tau, el pur si simplu nu isi da seama ca iti lipseste atentia si grija ta. Mai intai vorbeste cu jumatatea ta, apoi ia o decizie. Sfat: darama barierele si nu sta in calea iubirii adevarate.

Publicitate

Autor