Horoscop zilnic, 2 iulie 2022. Schimbari importante pentru zodii.

Ramane putina energie pentru activitatea productiva, ceea ce inseamna ca trebuie sa o cheltuiti doar pentru cele mai importante lucruri.

Berbec

In loc sa te indoiesti de ceea ce se intampla sau sa te uiti la lumea exterioara pentru confirmare, urmeaza-ti intuitia. Lasa-o sa te ghideze in directia obiectivului tau. Nu orice experienta poate fi explicata logic, fiti constienti de asta. Sfat: permiteti-va sa va atingeti obiectivul.

Taur

Ce se intampla daca sensul pe care il acordam circumstantelor noastre ne schimba perceptia asupra realitatii? Accepta-ti circumstantele asa cum sunt, in loc sa incerci sa atingi tot ceea ce iti atrage atentia. Sfat: Gestioneaza-ti circumstantele.

Gemeni

Nu trebuie sa vindeci sau sa repari pe nimeni. Stima ta de sine este independenta de cat timp si energie le acorzi altor oameni. Suna-ti puterea inapoi si fa-o fara scuze. Taiati legaturile daca este necesar. Sfat: recuperati-va.

Rac

Nu mai astepta ca altcineva sa-ti arate steagul verde sau sa-ti spuna ca visele tale merita sa lupti. Luati singur decizia, chiar daca trebuie sa faceti un pas intr-o directie care va sperie. Sfat: Lasa-ti inima sa decida pentru tine.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 20 ianuarie 2023. Pestii trebuie sa isi asculte intuitia

Leu

Lasa-ti vocea din cap care iti spune ca totul se va prabusi daca faci pasul urmator. Nu lasa frica sau indoiala de sine sa te impiedice sa te indragostesti. Sfat: Scufundati-va in dragoste.

Fecioara

Nu este momentul sa fii dur cu tine insuti. Este timpul sa exersam deschiderea. Spune „da” mai des decat spui „nu”. Sfat: deschideti-va. Ideea este ca trebuie sa va faceti mai multi prieteni, profitati de orice ocazie pe care viata o ofera.

Balanta

Cel mai bun lucru pe care il poti face pentru tine este sa nu iei totul personal. Eliberati bucla si practicati iertarea. Invatand sa fii propria ta sursa de bucurie si fericire in acest moment te va ajuta sa depasesti incercarile si necazurile realitatii dure. Sfat: Arata-te intr-o lumina noua.

Scorpion

Avand in vedere ca un confict este acum in capul tau, iti va fi usor sa-ti asumi cel mai rau caz. Renuntati la aparare si exprimati-va sentimentele in cuvinte. Rezultatul acestui lucru va poate surprinde placut. Sfat: Arunca-ti armura.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 21 octombrie 2020. O zi minunata pentru Fecioare

Sagetator

Vrei sa vezi rezultate chiar inainte de a incepe. Incercati sa ajungeti la o anumita destinatie fara sa incercati sa va bucurati de calatorie? Incetiniti si faceti o pauza. Sfat: Fii prezent in momentul de fata, viitorul este incert.

Capricorn

Nu este ceea ce ai sperat, dar s-a intamplat. Dar daca nu este o cadere, ci o crestere? Se zice ca trebuie sa faci un pas inainte exact atunci cand iti e cel mai frica, altfel risti sa ramai in acelasi loc intotdeauna. Sfat: trece la nivelul urmator.

Varsator

Priveste mai atent. Astazi, actiunile cuiva nu se potrivesc cu cuvintele lui. Este timpul sa inveti din greselile tale trecute. Fii sincer cu tine insuti despre ceea ce vrei de la alti oameni. Sfat: Iesi din cercul vicios.

Pesti

Am fost programati sa credem ca stima noastra de sine este direct proportionala cu capacitatea noastra de a ne prezenta altor oameni. Drept urmare, ura de sine devine emotia noastra principala. Iubeste-te pentru cine esti. Sfat: Ai grija de tine.

Autor