Horoscop de vineri, 7 august 2020. Se deschid noi drumuri pentru trei zodii

Horoscop 7 august 2020. Astrologul vine cu principalele previziuni pentru ziua de vineri. Afla ce ti-au pregatit astrele.

Berbec

Astazi nu-ti prea sta gandul la munca si vrei sa evadezi cateva zile pe la munte. Aerul curat iti face bine. Lasa alte preocupari, incepe weekendul. Cu banutii nu stai prea rau, dar ai grija la sanatate. Sunt posibile mici accidente casnice.

Taur

Publicitate

Pentru nativii din aceasta zodie , ziua de vineri vine cu vesti excelente. Astazi esti bine vazut la job, dai o mana de ajutor colegilor si asta te ridica in ochii sefilor. Pe seara primesti vizita uror persoane pe care nu le-ai mai vazut de mult timp.

Gemeni

Un coleg in care ati avut mare incredere va dezamageste profund. Va recomandam sa fiti prudent si sa nu incepeti discutii in contradictoriu cu cei din jur. Dorinta de independenta pe care o manifestati fata de prieteni ar putea sa va afecteze relatiile parteneriale.

Citeste si articolul :   Horoscop 10 mai 2020. Previziuni astrologice pentru toate zodiile

Rac

Te afli in compania unor persoane foarte diferite si ori tu trebuie sa devii un fel de arbitru intre taberele formate, ori sa incerci sa colaborezi eficient cu fiecare. Tu esti, la randul tau, cu totul altfel decat acestia, iar diferentele atat de mari de personalitate, de metoda de lucru sau de comunicare si de atitudine in fata unor situatii poate crea si animozitati, pentru ca fiecare o tine pe a lui, dar si un schimb reciproc de idei care poate fi constructiv, la urma urmei.

Leu

Dificultatile de azi si mai ales cele de la munca, fac ca aceasta vineri sa fie dificila pentru Lei. Este posibil sa aveti probleme in atingerea succesului, dar pana la urma veti reusi.

Publicitate

Balanta

Relatiile dumneavoastra cu persoana iubita sunt excelente. In cursul diminetii s-ar putea sa cunoasteti o femeie tanara care va juca un rol important in viata dumneavoastra. Nu tratati cu superficialitate activitatea profesionala! Aveti tendinta sa faceti greseli care va pot crea neplaceri.

Citeste si articolul :   Horoscop rune pentru luna iulie 2020. Taurii primesc sume importante, Racii au protectie totala

Scorpion

Noutatile interesante va pot face sa zambiti. Veti fi placut surprins de vizita unor prieteni sau colegi. O eventuala separare va avea un impact pozitiv.

Sagetator

Vi se propune sa va asociati intr-o afacere. Va sfatuim sa nu va pripiti in luarea unei hotarari. Este posibil sa aveti dificultati de concentrare si sa nu reusiti sa luati o decizie inspirata. Dupa-amiaza acordati mai multa atentie relatiilor sentimentale si petreceti o seara romantica in compania persoanei dragi.

Capricorn

Seriozitatea si implicarea in elaborarea strategiilor tale de viitor nu poate scapa astazi neobservata, cautand sa ai alaturi numai persoane dedicate si de incredere, insuflandu-le din entuziasmul tau personal. Familia ta insa iti poate resimti lipsa ta de disponibilitate pentru sectorul domestic, de aceea, cauta sa nu reactionezi exagerat daca cei de acasa nu-ti inteleg prioritatile.

Varsator

Te-ai saturat de actualul loc de munca, iar pana acum ai tot amanat sa faci ceva in acest sens. O oferta de job primita zilele acestea iti va rezolva problema.

Citeste si articolul :   Rune pentru saptamana 25 - 31 mai 2020. Balantele primesc vesti bune, Sagetatorii trec de orice obstacol. Previziuni pentru toate zodiile

Pesti

Lipsa unei viziuni clare te impiedica sa atingi succesul sperat. Nu-ti fie frica de schimbare; sint pasi care odata si odata tot trebuie facuti. Daca te vei lasa implicat(a) in intrigile de la birou s-ar putea sa regreti. Ajuta-ti colegii, dar evita luptele de culise. Fa lucrurile pe fata si nu-ti schimba pozitia dupa cum bate vintul.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.