Horoscop zilnic, 27 iunie 2022. Varsatorul trebuie sa stea departe de extreme

Aceasta este o zi buna pentru a va defini granitele si pentru a incepe sa le aparati. Nu face compromisuri astazi daca inima ta protesteaza.

Berbec

Cu totii ne adaptam oamenilor pe care ii iubim. Cu totii facem compromisuri care ajung sa ne raneasca. Nu exista nicio indoiala ca este o parte integranta a vietii. Dar uneori nu este prea mult? Intrebati-va, faceti tot posibilul pentru a le face pe plac altora? Stelele te cheama nu atat la schimbari radicale, cat la constientizarea propriilor limite. Sfat: compromisul nu este intotdeauna decizia corecta.

Taur

Publicitate

Esti suparat, esti frustrat, vrei sa pleci. Dar alergatul nu rezolva problema, Taur. In loc sa numiti pe cealalta persoana raufacatorul principal din povestea dvs., dati un pas inapoi. Gandeste-te la ceea ce s-a intamplat cu capul rece si incearca sa gasesti o modalitate de a te vindeca. O astfel de munca este rareori usoara, dar este mai bine sa tragi buruienile acum decat sa fii blocat intr-o bucla nesfarsita de durere si suferinta. Sfat: fugitul nu rezolva problemele.

Gemeni

Toti cei cu care venim in contact stiu ceva ce noi nu stim. Acordati o atentie deosebita comunicarii cu colegii si relatiilor din viata personala. Incearca sa te concentrezi pe ceea ce simt altii, nu pe propriile emotii. Tine-ti egoul departe de drum si fii receptiv la cuvintele celorlalti. Pentru unii Gemeni, ar putea fi corect sa apeleze la un profesor sau un mentor spiritual in aceasta zi. Sfat: Acordati atentie cuvintelor celorlalti, este posibil sa auziti ceva de valoare.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 27 februarie 2021. Planetele prezic esecuri la locul de munca pentru Fecioare

Rac

Rac, verifica-te. Circumstantele te fac sa te simti vesel si plin de energie sau te fac chiar sa te temi sa te ridici din pat? Fii constient de ceea ce te face sa tremuri. Daca alegi primul raspuns, traiesti in armonie. Al doilea marturiseste problemele cu stima de sine, care astazi iti pot provoca necazuri. Aminteste-ti ca oamenii din jurul tau te fac sa te simti rau doar pentru ca nu te accepti. Sfat: incercati sa gasiti armonia spirituala.

Leu

Totul se potriveste pe hartie, dar subconstientul tau flutura un steag rosu spre tine si te indeamna sa nu fii de acord? Nu ignora aceste semne de avertizare, Leu. Sustine limitele tale si aminteste-ti ca „nu” este o propozitie completa. Nu trebuie sa explici nimanui actiunile tale. In primul rand, aceasta se refera la sfera profesionala, iar pentru unii, pe cea personala. Sfat: „nu” este o propozitie completa.

Fecioara

Sa te ridici pe tine insuti poate fi dificil, mai ales daca te-ai obisnuit sa fii bun. Cu toate acestea, uneori trebuie sa te provoci, Fecioara. Daca nu ceri ceea ce ti se datoreaza, nu vei primi niciodata. Pe plan personal, un prieten sau iubit de care te-ai despartit cu mult timp in urma poate reaparea in viata ta. Dar s-au schimbat cu adevarat asa cum se spune? Ai incredere in intuitia ta pentru a afla raspunsul. Sfat: Nu-ti fie teama sa te ridici astazi.

Balanta

Nu uita ca esti pe scaunul soferului, Balanta. Esti responsabil pentru cum merg lucrurile. Indiferent daca semnati un nou contract de munca sau cumparati o casa, asigurati-va ca o faceti in propriile conditii. Ai mers prea departe pentru a face compromisuri sau pentru a le face pe plac altora. De asemenea, astrele te indeamna sa nu mai iei lucrurile neplacute de la sine inteles in relatiile tale interumane. Sfat: sunteti de acord sa continuati numai in propriile conditii.

Scorpion

Viata este adesea generoasa cand vine vorba de impartirea lamailor. Totusi, fereste-te sa faci din durere si suferinta o parte din povestea ta, Scorpion. Nu ai venit pe lume ca sa fii o victima. Trebuie sa-ti dai seama de puterea ta, sa rescrii scenariul si sa joci cel mai bun rol al tau. Asadar, iesi din cadrul trecutului si imbraca-ti cel mai bun costum. Lumea asteapta sa o surprinzi. Sfat: nu ai fost niciodata victima, asa ca fii castigatorul.

Sagetator

Sagetator, nu mai urmati exemplul societatii! Este timpul sa-ti trezesti revolutionarul interior. Ganditi-va la ceea ce psihologii numesc „parti ascunse ale subconstientului”. Poate ca vinovatul tuturor problemelor este trauma copilariei? Intelege-te pe tine insuti, gaseste sursa necazurilor tale. Acesta va fi cel mai bun remediu pentru toate bolile. Sfat: scufunda-te in umbra pentru a gasi lumina.

Capricorn

S-ar putea sa fie interesati de tine si de ceea ce ai de oferit, dar este suficient un interes moderat? Fii atent cui ii pasa de tine si cui nu; Actiunile lor se potrivesc cu cuvintele lor? Timpul si energia ta sunt nepretuite, asa ca redirectioneaza-ti atentia catre lucrurile care conteaza cu adevarat. Astrele te avertizeaza si sa nu crezi in prietenii care au fost cu tine doar cand vremea era buna. Sfat: Fa-ti timp astazi pentru cei care conteaza cu adevarat pentru tine.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 10 iulie 2020. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Varsator

Cand ai inceput, ai crezut ca nimic nu va functiona. Si acum poti spune: „Impreuna pentru totdeauna”. Cu toate acestea, ambele afirmatii pot fi false. Situatia actuala nu inseamna ca totul este perfect. Ca si ultima, nu insemna ca totul a fost ingrozitor. Astrele vor sa stai departe de extreme. Si nu uita de importanta celor care te pot sprijini in momentele dificile.

Pesti

Te-ai autodepasit in ultimele luni, Pesti. Drept urmare, dobandesti oportunitati care anterior pareau doar un vis indepartat. Deci, spune da lucrurilor noi, dar asigura-te ca o faci in propriile tale conditii. Daca iti amintesti ce meriti, jocul va merge intotdeauna in favoarea ta. Pe taramul romantic, astrele iti amintesc ca unele riscuri merita asumate. Spune adevarul despre cine esti si ce cauti. Munca ta grea incepe sa dea roade.

Publicitate

Autor