Horoscop zilnic, 15 iunie 2022. Gemenii depasesc orice greutate astazi

Aceasta este o ocazie grozava de a avea o petrecere si de a vorbi inima la inima cu oamenii pe care ii iubesti.

Berbec

Presiunea a crescut pe parcursul saptamanii si pana la sfarsit a fost prea mare. Astazi, astrele va recomanda sa va stingeti din abur organizand o petrecere cu cei mai buni prieteni ai tai. Rezerva o masa la locul tau preferat si arata-te in cel mai bun costum al tau. Meriti putina respiratie, Berbec. Singurul lucru pentru care trebuie sa va faceti griji este cand sa incheiati seara. Uneori este necesara si odihna. Sfat: da o petrecere in seara asta!

Taur

Astazi astrele te indeamna sa petreci timp cu cei mai apropiati si dragi oameni ai tai. Mai ales cu cei cu care nu ai mai comunicat de mult. Chiar daca unul dintre ei este departe sau foarte ocupat, puteti gasi intotdeauna o modalitate de a discuta cateva minute. Doar spune-ne despre tine, afla cum merg lucrurile cu ei si ce este nou. Sa stii ca toata bunatatea si grija pe care le arati vor ajunge in cele din urma la tine. Sfat: Conecteaza-te cu sufletele familiare.

Gemeni

Esti suparat si dezamagit. Sunt prea multe ganduri negative in capul tau. In loc sa lucrati constant la ele, incercati sa sustrageti pentru un timp. Indeparteaza-te mental de probleme, concentreaza-te pe auto-vindecare. Fa-ti timp pentru respiratie si meditatie. Prioritizarea va va ajuta sa treceti peste toate incercarile si necazurile. Sfat: Si cele mai grele situatii trec, aveti rabdare.

Citeste si articolul :   Horoscop cu Neti Sandu. Vesti bune pentru zodii, vin bani

Rac

Intalnirea oamenilor potriviti este doar primul pas. Intrebarea principala este: veti putea coopera cu ei un timp suficient? Este bine ca inteligenta emotionala este unul dintre atuurile tale. Capacitatea ta de a face oamenii sa se simta auziti va fi foarte utila astazi. Dedica weekendul socializarii cu membrii echipei tale. Sfat: Asculta ce spun ceilalti.

Leu

Daca al treilea cocktail in aceasta seara se transforma in al 13-lea pentru tine, consecintele pot fi extrem de neplacute. O petrecere este doar distractiva pana cand cineva este ranit. Si prin „cineva” in primul rand vorbim despre tine. Astazi astrele iti spun sa apelezi la moderatie. Exista multe modalitati de a te distra care nu se termina cu mahmureala si regrete a doua zi. Sfat: exerseaza moderatia astazi.

Fecioara

Esti atat de norocos sa ai in jurul tau oameni iubitori si dedicati. Astazi vei fi inconjurat de bucurie si rasete fara griji. Arata-le celor dragi ca ii pretuiesti, ca fiecare minut petrecut langa ei inseamna fericire. Timpul este, de asemenea, potrivit pentru restabilirea contactului cu rudele daca acesta a fost pierdut. Ganditi-va la modalitati prin care va puteti consolida relatia cu familia. Sfat: Este timpul sa intariti relatiile cu rudele.

Balanta

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 20 decembrie 2020. Pestii nu trebuie sa mai piarda timpul

Vi se poate parea ca totul este pierdut si nu exista nicio iesire, dar aceste afirmatii sunt departe de adevar. Criza este cel mai bun moment pentru a actiona, asa ca mergi, Balanta. Gaseste o noua modalitate de a te provoca si de a merge mai departe, ignorand vocea demotivanta din capul tau. Succesul, abundenta si recunoasterea pe care le cauti te asteapta de cealalta parte a acestei calatorii magnifice. Sfat: Provocati-va sa mergeti mai departe.

Scorpion

Momentul pe care l-ati asteptat este aproape. Ai facut o treaba buna si meriti o recompensa. Asa ca fii vazut si auzit. Crearea de conexiuni cu oamenii potriviti si importanti in aceasta etapa va poate duce cariera la urmatorul nivel. Daca te-ai chinuit sa-l faci pe seful tau sa observe cat de mult muncesti, crede-ma, se va intampla in curand. Sfat: recunoasterea pe care o meriti te asteapta.

Sagetator

Nu mai actionezi din cauza panicii constante. Nu mai participati la un joc metaforic de remorcher. Aveti incredere in planul Universului si sunteti gata sa vedeti ca dorintele voastre iau forma fizica. Nu-ti compara calea vietii cu a celorlalti. Stii ca esti acolo unde trebuie sa fii si ca totul se va misca in bine de aici. Sfat: esti exact acolo unde trebuie sa fii.

Capricorn

Ei spun ca fiecare poveste are trei versiuni: a ta, a lor si adevarul. Asa ca renuntati la nevoia de a castiga fiecare argument. Nu te lasa pacalit de ego-ul tau. In schimb, ar trebui sa fii receptiv la ceea ce au de spus altii si sa cauti calea de mijloc. Daca jucati rolul unui mediator, ascultati cu atentie si faceti ambele parti sa se simta apreciate. Sfat: concentreaza-te pe gasirea punctului favorabil.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 29 mai 2021. Ziua schimbarilor pentru Pesti

Varsator

Te-ai gandit mult la aceasta decizie si te-ai dus si inapoi. Dar iata chestia: calculele mentale nu va garanteaza concluzia corecta. Mai bine asculta-ti inima. Deci, renuntati la barierele rationale si acordati-va atentiei la ceea ce va spune lumea voastra interioara. Sunteti pregatit pentru schimbare atat pe frontul personal, cat si pe cel profesional. Sfat: decizia corecta te va ajuta sa nu faci ce spune mintea, ci inima.

Pesti

Pesti, ar trebui sa ai grija de sanatatea ta. Daca nu te-ai simtit bine in ultima vreme, atunci schimba-ti dieta cu una mai sanatoasa. De asemenea, nu uitati de activitatea fizica. Daca nu ai ocazia sa faci jogging dimineata, atunci gaseste-ti timp macar sa faci sport. Sfat: Ai grija de sanatatea ta.

Autor