Horoscop zilnic, 12 aprilie 2022. Sagetatorul nu trebuie sa se lase invins de frici

Berbec

Berbec, te consideri puternic, independent si increzator? Sau sa va reprosati ca nu ati facut nimic util pentru lumea din jurul vostru? Daca gravitezi mai mult spre al doilea, atunci este timpul sa te rezolvi. Treceti prin traume din trecut care va impiedica sa credeti in potentialul vostru. Dar retineti ca inlocuirea vechilor credinte cu altele noi nu este un proces unic. Sfat: sursa de putere este in tine, gaseste-o.

Taur

Este usor sa dai vina pe altcineva pentru orice – mai ales cand vine vorba de relatii. Rareori ne recunoastem propriul comportament toxic. Cu toate acestea, este timpul sa te uiti la tine, Taur. Priveste bine in oglinda si asculta soaptele umbrelor din capul tau. Succesul este un proces lung, asa ca fii consecvent in eforturile tale de vindecare. Sfat: Gaseste trasaturile personajului tau care iti otravesc viata.

Gemeni

Cand incerci sa ridici stacheta, de multe ori iti stabilesti obiective imposibile. Companionul etern al unor astfel de manifestari ambitioase sunt asteptarile umflate. Gandeste-te la asta inainte de a fi ars de o alta dezamagire. Planifica obiectiv, calculeaza-ti puterea. Sfat important – nu refuzati ajutorul celor dragi si al asociatilor. Sprijinul lor poate face minuni. Sfat: Nu va stabiliti obiective imposibile – veti fi dezamagiti.

Rac

Astazi este una dintre acele zile in care vei experimenta dansul vietii, Rac. Avand in vedere sprijinul pe care ti-l ofera Universul, acum este momentul sa faci pasi indrazneti. Stelele indica faptul ca ceea ce cauti te cauta cu pasiune. Inclusiv dragostea pe care ai cerut-o Universului. Simtiti-va liber sa va exprimati in mod deschis sentimentele astazi – nu va fie teama de modul in care le vor percepe ceilalti. Sfat: nu-ti ascunde sentimentele astazi – atunci situatia se va intoarce in favoarea ta.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 10 octombrie 2021. Gemenii primesc vesti bune

Leu

Suntem povestile pe care ni le spunem noua. Daca spui constant ca iti lipseste ceva pentru fericire, atunci nu vei deveni niciodata fericit. Pe de alta parte, povestile despre succesele trecute si viitoare va vor permite sa le aduceti la viata. Viata la care visezi si pe care o meriti iti este disponibila – cu conditia sa fii dispus sa devii creatorul propriului destin. Sfat: a te plange de viata iti va face un deserviciu.

Fecioara

Astazi, astrele va recomanda sa va dedicati mai mult timp prezentului decat gandirii la trecut. In loc sa te opresti asupra a ceea ce a mers prost si cum ai putea sa o remediezi, incepe cu o tabara curata. Uneori aceasta este singura cale. Poti sa-ti analizezi esecurile si sa tragi concluziile corecte mai tarziu, cand te eliberezi de experientele emotionale.

Balanta

Nu exista doua zile la fel, Balanta. Uneori pare ca te ineci in oceanul durerilor tale. In alte zile se pare ca nu ai fost niciodata atat de fericit, iar aceasta bucurie este starea ta naturala. Fa loc pentru toate — suisuri si coborasuri. Stelele indica faptul ca devii din nou intreg si te pregatesti sa chemi la viata iubirea pe care o doresti si pe care o meriti. Sfat: Deschide-ti inima catre nou.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 19 septembrie 2021. Ziua Scorpionului este menita pentru noi inceputuri

Scorpion

Stii ce subestimeaza oamenii? Stati acasa in pijamale, sorbiti bautura preferata si relaxati-va intr-o baie calda. Astazi, astrele te cheama sa-ti faci timp pentru tine, Scorpion. Cu toate acestea, acest lucru nu inseamna ca toate intalnirile ar trebui anulate. Sa iesi cu unii oameni este chiar mai relaxant decat o baie fierbinte. Petrece ziua cu cea mai importanta persoana din lume – nu-ti face griji daca esti tu. Sfat: Incearca sa gasesti ceva timp pentru tine astazi si relaxeaza-te.

Sagetator

In ultimele zile, ai fost prea stresat si ingrijorat, Sagetator. Te-au invins fricile: ti-a fost frica sa nu ajungi la timp, sa nu te descurci suficient de bine, sa-ti strici relatia cu cineva si multe alte lucruri. Nu te mai tortura! Faceti totul corect si va duceti cu incredere la obiectivul dvs. Grijile nu va vor ajuta sa finalizati sarcina, ci doar va vor incetini. Daca este necesar, odihneste-te putin si calmeaza-te. Sfat: Gasiti o modalitate de a va depasi anxietatea.

Capricorn

Este amuzant cum oamenii te incurajeaza sa „gandesti pozitiv” intr-un mediu in care lucrurile sunt obiectiv cel mai rau. Cu toate acestea, astazi astrele va indeamna sa iesiti din abisul gandurilor pesimiste si sa faceti un pas indraznet catre un viitor mai bun. In primul rand, renuntati la dorinta de a fi la inaltimea asteptarilor celorlalti. Actioneaza mai intai in interesul tau.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 28 august 2021. Capricronii se pot realiza la locul de munca

Varsator

Orice relatie este doar distractie si joaca pana cand realizezi ca ai inceput sa investesti serios in ea. In astfel de momente, intotdeauna exista dorinta de a face bagajele si de a merge la munte. Cu toate acestea, fuga nu te va duce la o viata fericita. Prin urmare, este mai bine sa luati o decizie de a ramane si de a continua sa lucrati la relatie. Nu putem spune ca totul va fi perfect. Cu toate acestea, bonusul potential merita cu siguranta riscul. Sfat: pentru relatia ta merita sa lupti.

Pesti

Cu totii avem o idee despre cum arata dragostea perfecta. Cu toate acestea, de multe ori tocmai acest lucru ne fereste de o viata cu adevarat fericita. Ar putea fi adevarat pentru tine chiar acum? Permiti o versiune fantastica a realitatii sa te impiedice de la o viata mai buna? Gandeste-te la asta astazi, Pesti. Universul vrea sa stii ca in jurul tau exista fericire. Trebuie doar sa-l vezi. Sfat: Uneori, vechile credinte iti distrug prezentul si viitorul.

Autor