Horoscop zilnic, 2 martie 2022. Zi fructuoasa pentru Balanta

Horoscopul iti aminteste ca in timp ce erai angajat intr-o cariera, casa era oarecum abandonata. Prin urmare, ai grija de ea si de cei dragi astazi.

Berbec

Planetele de astazi incurajeaza minciuna si inselaciunea, in aceasta perioada escrocii si sarlatanii sunt deosebit de activi. Ai grija cu banii, iti poti lua cu usurinta ramas bun de la ei. Orice minciuna va parea acum cat se poate de adevarata, dar nu ar trebui sa o folosesti. Nimeni nu a abrogat inca legea bumerangului, iar ulterior inselaciunea, in orice caz, va fi dezvaluita.

Taur

Taur, ai jignit recent un coleg sau pe cineva legat de munca ta, astazi va trebui sa iti ceri scuze si sa corectezi consecintele. Indiferent cat de grav este conflictul tau, fii diplomatic si vei parea mai intelept. In viata personala, totul este exact invers, oamenii apropiati te vor inconjura cu grija si intelegere. Seara vei primi o oferta tentanta de la sufletul tau pereche sau un prieten apropiat, asta te va multumi foarte mult.

Gemeni

Astazi, lucrati la perspective, toate actiunile si deciziile luate vor da roade doar in viitor, dar asta nu inseamna ca trebuie amanate. Fii atent la aspectul tau. Fii ingrijit si atractiv, acest lucru va ajuta la imbunatatirea parerii despre tine.

Rac

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 14 ianuarie 2023. Vine o perioada stabila pentru Sagetator

Prietenii, partenerii si patronii ii vor ajuta pe Raci in rezolvarea problemelor. In aceasta zi, rezolvarea situatiilor va depinde de viteza actiunilor tale si de inventivitate. Abtineti-va de la cheltuieli inutile, ascultati sfaturile care vin de la straini, acestia va vor arata directia corecta. Si nu trebuie sa cauti cai usoare, astrele te vor ajuta daca tu insuti aplici maximul perseverentei tale.

Leu

Daca iti doresti de mult sa cumperi ceva, sa cunosti pe cineva sau sa mergi undeva, nu intarzia. Ziua este favorabila pentru noi relatii. Daca iti place de multa vreme de cineva, dar iti este jena sa faci o marturisire, azi este ziua! In general, acum merita sa faci doar ceea ce iti aduce placere. Amana pentru maine toate sarcinile, problemele si grijile obositoare, indeparteaza-te de tot ceea ce te enerveaza in ultima vreme. Bucura-te de viata!

Fecioara

Astazi, afacerile care au loc in familia Fecioarei vor fi mult mai importante decat ceea ce se intampla in jur. Cineva apropiat s-ar putea imbolnavi grav si va trebui sa-ti arati toata grija si poate ceva mai mult. Pastrati legatura cu generatia mai in varsta. Nu uita de tine, ai si o probabilitate mare de a te imbolnavi, incearca sa nu mergi in locuri publice si sa nu contactezi persoane bolnave.

Balanta

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 27 februarie 2024. Posibile probleme de sanatate pentru Leu

Astazi va fi o zi foarte fructuoasa pentru tine, dar pana seara vei fi foarte obosit. Aveti grija in avans cum va puteti relaxa. Acum somnul este cel mai bun prieten al tau, corpul tau este suprasolicitat si are nevoie de o repornire. Pregatiti-va imprejurimile in avans, astfel incat sa nu fiti deranjati. Ideal ar fi sa pleci in vacanta si sa mergi undeva unde sa nu fi deranjat.

Scorpion

Scorpion, fii selectiv in comunicarea ta. Vor fi multi oameni in jurul tau astazi si nu toti vor lasa o impresie placuta despre ei insisi. Invata sa refuzi oamenii daca nu-ti place compania lor si, in plus, solicitarile. Dimineata, incearca sa nu-ti etalezi realizarile, colegii s-ar putea sa te inteleaga gresit, vei primi invidie nedisimulata din partea echipei.

Sagetator

O zi in care trebuie sa fii atent, nu doar la drum, ci si in actiuni, ganduri si cuvinte. Nu va asumati riscuri inutile daca va pretuiti munca si pozitia in societate. Petrece mai mult timp afacerii tale preferate, daca este un proiect nou, aduna cat mai multe informatii despre acesta si, inainte de a actiona, gandeste-te de mai multe ori la consecinte.

Capricorn

Astazi, oamenii apropiati de Capricorn vor juca un rol important in treburile tale. Sunt sanse sa va ajute financiar. Unii reprezentanti ai semnului vor decide astazi problema locuintelor. Fii sincer cu partenerii tai, in primul rand cu tine insuti, daca simti ca sentimentele tale slabesc sau ceva te impiedica sa te dezvolti mai departe, discuta impreuna acest subiect. In caz contrar, o gramada de nemultumiri te poate duce in curand la despartire.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 13 decembrie 2021. Leul are o zi plina de energie

Varsator

Planetele converg in semnele fericirii, ceea ce inseamna ca succesul il poate insoti pe Varsator in toate aspectele. Iti va fi suficient sa faci putin efort si vei intelege ca esti pe drumul cel bun. Indiferent ce s-ar intampla, intotdeauna va exista cineva care sa te asigure. Ideile despre castigurile viitoare vor fi extrem de fructuoase. Planifica-ti viata pentru urmatoarele cateva luni, dar planurile trebuie sa fie optimiste.

Pesti

Pestii vor avea multa agitatie, nu foarte importante, dar griji urgente, conversatii semnificative, scuze si graba. Relatiile cu ceilalti vor fi mai ridicate decat prietenoase. S-ar putea sa nu poti face multe, iar pentru asta te vei distruge pe toti cei care se afla in apropiere. Pot exista dispute cu privire la problemele deja inchise. Daca simti ca pasiunile se incalzesc, incearca sa pleci la timp.

Autor