Horoscop chinezesc: la ce sa va asteptati de la anul Tigrului de Apa

Anii petrecuti sub semnul tigrului au fost intotdeauna considerati ani „firosi”. Vestea buna este ca Tigrul aduce si bogatie. Deoarece toti pilonii Yang indica un an cu ritm rapid in care deciziile sunt luate in graba, cel mai bine este sa  fiti atenti . Si iata ce a stabilit anul Tigrului de apa pentru fiecare semn al zodiacului chinezesc.

Tigru

Tigrul coincide cu stapanul anului 2022. Atentie la instabilitate in relatii. Este posibil sa aveti probleme cu legea. Cu toate acestea, anul este bun pentru educatie si invatare. Un semn va facilita, de asemenea, mutarea, calatoria sau schimbarea locului de munca.

Iepure

Publicitate

Acesta este anul dragostei pentru tine. Trebuie sa te intelegi bine cu oamenii. Relatiile publice, vanzarile si marketingul vor avea succes. Veti avea o minte limpede si o buna judecata cu privire la circumstante, asa ca munca analitica va fi favorabila.

Dragon

Dragonul exceleaza in toate aspectele legate de creativitate si design. Ai o intuitie puternica. Acesta este un an mult mai bun pentru tine decat 2021. Preferi lucrarile creative precum scrisul, pictura, arhitectura, actoria, muzica .

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 8 octombrie 2020. Taurul isi va imbunatati situatia financiara.

Sarpe

Va exista un conflict intre sarpe si tigru.  De asemenea, ai grija la probleme. Vestea buna este ca veniturile si investitiile tale iti vor oferi profituri exceptionale.

Cal

Calul se conecteaza cu Tigrul intr-o relatie de aur. Prin urmare, relatia ta romantica ar trebui sa se imbunatateasca semnificativ. Vei avea multe oferte, dar nu uita sa te muti si sa manevrezi intre ele. Intuitia ta trebuie sa fie alerta.

Capra

Capra va avea mare noroc anul acesta, insotita de evenimente vesele. Relatia ta in dragoste nu va fi foarte completa , dar va fi stabila.

Maimuta

Maimuta este dusmanul Tigrului. Acesta este un semn de conflict. Prin urmare, nu ar trebui sa pariati sau sa speculati niciodata. Atentie la accidente si experiente extreme. Slujbele care necesita mobilitate sunt, de asemenea, bune pentru tine.

Cocos

Cocosul se va bucura de dragoste si relatii bune. Autoritatea ta trebuie sa creasca si mintea ta trebuie sa fie limpede. Trebuie sa te bucuri mai mult de dragoste. Daca esti singur, ia in considerare casatoria. Daca ai un partener, fii mai iubitor si devotat. Ai tendinta de a te certa pentru  lucruri banale.

Citeste si articolul :   Horoscop rune 8-14 februarie 2021. Racii sunt pusi pe batalii, Capricornii au parte de protectie divina, Taurii afla un adevar ce le schimba viata

Caine

Cainele comunica destul de bine cu Tigrul, asa ca vei primi mult ajutor din diferite surse. Cu toate acestea, relatia voastra nu se va bucura de securitate. Incercati sa intelegeti mai bine ce faceti, ganditi-va bine inainte de a vorbi si fiti mai concentrat.

Mistret

Mistretii  trebuie sa se fereasca de dispute si tulburari emotionale. S-ar putea sa trebuiasca sa munciti mai mult pentru a duce treaba la bun sfarsit. Veti fi un bun vorbitor si va veti bucura de atentie.

Sobolan

Credibilitatea ta ar trebui sa se imbunatateasca. Echilibreaza-ti viata. Nu exagera. Poate chiar ai tendinta de a te certa prea mult. Acordati mai multa atentie celor dragi. Pastrati calmul si aveti rabdare.

Boul

Boul este unul dintre semnele norocoase din acest an. Cu toate acestea, pot exista unele schimbari in viata personala. Relaxeaza-te si ai grija de sanatatea ta.

Autor