Horoscop zilnic, 21 decembrie 2021. Vesti nu prea bune de la astre

Horoscopul nu va sfatuieste sa planificati o multime de lucruri intr-o zi. Altfel, problemele de sanatate nu vor intarzia sa apara.

Berbec

Ziua este dubla. Pe de o parte, exista pericolul de ura si intriga impotriva ta, iar pe de alta parte, este o zi buna in ceea ce priveste noi acorduri si proiecte interesante. Faceti tot posibilul si incercati sa profitati la maximum de aceasta zi. Nu aveti incredere completa in oameni – acest lucru poate duce la o dezamagire extraordinara.

Taur

Publicitate

Ispita va deveni un simbol al acestei zile pentru Taur. Barbatii vor avea dorinta de a-si influenta norocul folosind metode necinstite. Si femeile vor fi supuse tentatiei de a cumpara lucruri prea scumpe sau de a insela. Exista un risc mare de incalcare a legii si consecinte neplacute ale acestui lucru. In jocurile cu tentatia de a iesi castigator, rareori reuseste cineva. Fiti deosebit de atenti la drum si in transportul public.

Gemeni

Comportamentul copiilor se datoreaza in primul rand timpului petrecut cu ei. Incercati sa remediati aceasta situatie si sa va deveniti nu doar un mentor si parinte, ci si un prieten. Acum sunt posibile greseli grave de calcul in munca si probleme neasteptate in implementarea ideilor. Conflictul cu partenerii este foarte probabil.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 8 iunie 2023. Berbecul trebuie sa incerce lucruri noi

Rac

Astazi, Racii isi vor demonstra in mod activ independenta. Dimineata o vei arata persoanei dragi, ceea ce va starni emotie si ras, iar in timpul orelor de lucru independenta ta va deveni subiect de ridicol al colectivului. Ti se va incredinta o sarcina importanta din partea sefului tau, iar daca aceasta va fi indeplinita cu succes, poti conta pe o crestere a salariului. Incercati sa nu ratati aceasta sansa.

Leu

Pentru Lei, ziua va fi dedicata sufletului si trupului. Procesele biochimice din organism declanseaza stocarea energiei si va curata aura. Fii mai atent la tot felul de vindecatori care se numesc magicieni si vrajitori, in cele mai multe cazuri – acestia sunt sarlatani care vor sa beneficieze de tine. Incercati sa va pensionati astazi si sa nu comunicati cu oamenii.

Fecioara

Este mai bine ca Fecioarele sa amane pentru cateva zile luarea unei decizii importante. Zi de bun augur pentru comunicarea cu rudele si prietenii. Petreceti-l intr-o atmosfera de relaxare si momente pozitive placute. Nu ar trebui sa invitati oameni in compania dvs. care va pot distruge starea de spirit. Operatii riscante si instabilitate emotionala – luati-va toata energia vitala. Gandeste-te in seara asta in tacere. Poate ar trebui sa va reconsiderati principiile vietii voastre.

Balanta

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 9 noiembrie 2021. Sagetatorul are o perioada aglomerata

Balanta va fi consumata cu treburile casnice. Defectiunile casnice te vor coplesi si te vor scoate din zona ta de confort. Vor cere o decizie imediata si va trebui sa va supuneti. Este posibil sa va simtiti mai rau si sa aveti dureri de cap. O seara petrecuta in familie va aduce usurare si liniste sufleteasca.

Scorpion

Scorpionii activi pot iesi la drum. Vizitarea tarilor indepartate si expeditiile prelungite vor aduce doar emotii pozitive. Calatoriile iti vor deschide noi orizonturi si te vor ajuta sa privesti lucrurile din jurul tau intr-un mod nou. Pe drum, vei putea intalni persoane interesante cu care iti vei continua comunicarea la intoarcerea acasa.

Sagetator

O zi plina pentru a clarifica relatiile personale si validitatea pretentiilor unul fata de celalalt. Problemele de comunicare te vor insoti pe tot parcursul zilei. Incearca sa fii flexibil si agreabil cu persoana iubita, astfel incat armonia sa revina in casa ta. In termeni materiali, cheltuirea banilor pe lucruri inutile este de nedorit astazi.

Capricorn

Stelele le vor spune Capricornilor cum sa evite problemele grave. Ramaneti calm si increzator. Echipa va veni in apararea ta si aceasta situatie te va uni. Incearca sa nu te implici in certurile celorlalti. Caritatea  va fi sustinuta de astre si isi va da rezultatele pozitive.

Citeste si articolul :   3 semne zodiacale pe care toata lumea le va invidia in 2021

Varsator

Astazi trebuie sa faci o alegere dificila. Sanatatea este in pericol si cel mai probabil va confruntati cu dureri de cap, oboseala si ameteli. Concentreaza-ti toata energia si incearca sa nu cedezi in pozitia de lider. Nu te baza pe ajutorul familiei si prietenilor. Trebuie sa iei singur o decizie importanta. Imediat dupa aceea, incepe sa-ti imbunatatesti sanatatea, atat fizica, cat si mentala.

Pesti

O perioada periculoasa pentru Pesti pentru sanatate, incearca sa inchizi telefonul si relaxeaza-te in timp ce citesti cartea ta preferata. Exercitiile fizice va vor fi, de asemenea, benefice si va vor oferi un plus de vivacitate. Discutati cu cel mai bun prieten sau cu persoana iubita. Permite-ti sa fii slab, uneori aceasta pozitie ajuta la mentinerea energiei la un nivel suficient.

Publicitate

Publicitate

Autor