Dupa ce s-a casatorit la doar 18 ani, Cleopatra Stratan a luat alta decizie controversata. Sotul ei a dat vestea: “Nu mi-e rusine”

Cleopatra Stratan (19 ani) si Edward Sanda (24 de ani) au aparut in spatiul public cu noi declaratii controversate.

Pentru ca s-au concentrat pe carierele muzicale, cei doi proaspeti casatoriti au decis ca dupa ce termina liceul sa nu se inscrie la facultate. De ce au luat aceasta hotarare a dezvaluit recent chiar cantaretul.

”Nu sunt nici eu si nici Cleo la o facultate si nu mi-e rusine. Daca am face asta nu ne-am mai axa pe muzica. Probabil in viitor o sa ne facem si studii superioare. Daca o sa aleg sa fac o facultate, o sa aleg ceva care ar merge mana in mana cu muzica”, a precizat Edward Sanda in cadrul unei emisiuni la Antena Stars.

Si Cleopatra Stratan a spus acelasi lucru.

”In cazul meu, consider ca facultatea este o pierdere de timp, pentru ca ma pot dezvolta in muzica si fara aceste studii superioare. Facultatea nu garanteaza succesul, ma refer in cazul meu. Daca voi simti nevoia, pe parcursul anilor, o pot face oricand”, a scris Cleopatra Stratan pe Instagram.

Citeste si articolul :   Cum a reactionat Ramona, fiica nelegitima a lui Ionita de la Clejani, la necazul Margheritei. „Dumnezeu nu doarme!”

Sarbatorile de iarna de anul acesta sunt primele pe care Edward si Cleopatra le vor petrece ca sot si sotie.

Artista cunoscuta pentru piesa “Ghita” si cantaretul de 24 de ani formeaza un cuplu din februarie, 2020, an in care s-au si logodit, iar vara aceasta cei doi si-au spus “Da” in cadrul unei ceremonii intime cu prietenii si familia, care a avut loc la starea civila din Bucuresti, urmata de cununia religioasa la Chinisau.

Autor