Deputat USR, declaratie furtunoasa: “Vrei sa fii liber, vrei sa strigi ca ai drepturi? Daca refuzi vaccinul, atunci cand ajungi la spital, plateste!”

Deputatul USR Emanuel Ungureanu, membru in Comisia de Sanatate, spune ca Florin Citu este autorul de factor al “degringoladei din zona de lupta impotriva pandemiei”. “Ce-ar fi sa introducem in Romania plata serviciilor medicale pentru pacientii nevaccinati, care refuza vaccinul?”

Emanuel Ungureanu a declarat, la RFI ca „interventia domnului Citu a stricat tot, asa cum a stricat tot sau orice bruma de ratiune in deciziile in privinta pandemiei.

“Domnul Citu este autorul de facto al acestei degringolade din zona de lupta impotriva pandemiei, suntem intr-o situatie catastrofala cu numarul zilnic de morti (…). Aici este un joc politic intre PNL si PSD, un joc de frumusete in fata electoratului, cu consecinte dramatice„.

Publicitate

„Cei care se plang de discriminare si ma refer la cei nevaccinati sau cei care vorbesc despre vaccinare obligatorie tin sa le aduc aminte ca la fel de discriminati sau mai grav discriminati sunt pacientii cu boli cronice, pentru ca in clipa in care o sectie de Terapie Intensiva se umple in proportie de 70% cu pacienti nevaccinati, cei care au nevoie de spital si sunt vaccinati, dar sunt cu boli cronice brusc se trezesc discriminati de nevaccinatii care refuza un tratament, din motive neintelese, ma refer la vaccin (…).

Ce-ar fi sa introducem in Romania plata serviciilor medicale pentru pacientii nevaccinati, care refuza vaccinul? OK, vrei sa fii liber, vrei sa strigi ca ai drepturi? Daca refuzi vaccinul, atunci cand ajungi la spital, plateste! Nu vrei nici testare, nu vrei nici vaccinare, dar vrei sa ocupi un loc in spital pentru un pacient cu alta boala foarte grava si care nu are de ales cum ai avut tu, ii iei patul, nici nu vrei sa platesti, dar strigi libertate„, a spus Emanuel Ungureanu

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.