Orban il ataca dur pe Iohannis: “Cred ca nu-si termina mandatul. A luat-o razna complet”

Ludovic Orban, fostul lider PNL, ii pune la zid pe fostii sai colegi din partid, iar despre presedintele Romaniei spune ca „a luat-o razna complet, parca a uitat ca este presedinte si se comporta ca un turist strain care se afla in Romania”. Nici Florin Citu nu a scapat, acesta „nu mai traieste in realitatea noastra cotidiana”.

„Traim in Romania, o tara frumoasa cu oameni frumosi, doar ca avem un presedinte care a luat-o razna complet, care parca a uitat ca este presedintele Romaniei si se comporta ca un turist strain care se afla in Romania, ignorandu-si complet obligatiile pe care le are fata de cetatenii romani si actionand impotriva intereselor Romaniei, in mod evident”, a declarat Ludovic Orban la Realitatea Plus.

Fostul lider PNL sustine ca presedintele  Klaus Iohannis nu isi va termina al doilea mandat.

„Presedintele Iohannis are un comportament care nu mai are nicio legatura cu comportamentul pe care l-a avut atat timp cat noi am fost in parteneriat. Cred ca nu-si termina mandatul, va spun sincer”, a mai spus Orban.

Raspunsul lui Orban cand a fost intrebat daca presedintele va fi suspendat „Cu siguranta”.

Orban despre cresterea economica: „nu este foarte sanatoasa”; nu se bazeaza pe „motoare sanatoase de crestere” ci pe cresterea consumului.

“Practic, consumam mai mult din import, nu producem mai mult in Romania”, a mentionat Ludovic Orban.

„Daca va uitati, Forin Citu nu mai traieste in realitatea noastra cotidiana. Realitatea noastra de zi cu zi este sa te duci sa faci un plin, sa platesti o factura, sa te duci sa faci cumparaturile la piata ca vezi ca toate preturile au crescut”, a mai spus Orban.

„Atat Iohannis, cat si Citu, cat si cei din jurul lui Citu, pur si simplu au innebunit”.
„Am si eu partea mea de raspundere. Cred ca tot ce am facut in ultimele patru luni jumate cred ca arata categoric ca sunt impotriva si ca nu vreau sa fiu partas la nebunia din ultimele patru luni”, a a mai spus Orban.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.