Alexandra Stan anunta divortul, la doar cateva luni de la nunta: “S-au intamplat multe”

Alexandra Stan a facut anuntul la doar cateva luni de la nunta. Artista este din nou o femeie singura. Aceasta a recunoscut ca a divortat.

“Nu mai sunt maritata, n-ai vazut?! Am divortat. S-au intamplat multe. Eu sunt pe repede-inainte (fast forward) ca japonezii. Nu mai sunt casatorita. Sunt divortata”.

Ce s-a intamplat cu inelul de logodna dupa divort

“Nu cred ca se da inapoi, poti sa-l vinzi, depinde cat de scump e. Fiecare alege ce face cu inelul. Cred ca e un pic urat sa-l dai inapoi, e ca si cum ai da inapoi amintirile”.

Publicitate

Articolul continuă după reclame

Alexandra Stan si Emanuel-Petre Necatu au fost cununati civil, in lina iulie, chiar de Elena Lasconi, fosta jurnalista care a devenit primarita orasului Campulung-Muscel.

Ce spunea Alexandra Stan imediat dupa casatorie.

„Noi ne-am placut amandoi, dar el s-a comportat ca un adevarat profesionist. Timp de doua, trei saptamani m-a consiliat vizavi de dezvoltarea mea personala si de lucrurile pe care as putea sa le imbunatatesc la mine. Ulterior, ne-am imprietenit, am inceput sa tinem unul la celalalt, doar ca niciunul dintre noi nu avea curajul sa dezvaluie lucrul asta. Emanuel a spus primul „Te iubesc!” si a fost un moment care m-a detensionat. Un moment pe care il asteptam si in urma caruia am rasuflat usurata, in sfarsit, pentru ca si eu voiam sa zic asta. A fost magic!”, spunea Alexandra Stan atunci.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.