Un medic roman da de pamant cu autoritatile: “Nu se poate opri accesul oamenilor la serviciu, ca mor de foame. Arata-le ce misto sapa buldozerul”

Medicul Constantin Cucu de la Institutul Parhon din Bucuresti este revoltat pe autoritati pentru ca nu au gestionat bine aceasta pandemie de coronavirus.

“OBLIGATIVITATEA CERTIFICATULUI VERDE

Mie imi pare bine ca nu a trecut legea cu obligativitatea certificatului verde.

Am mai multe motive.

In primul rand mi se pare cea mai facila solutie asta cu obligarea si pedepsirea. Care nu incepe cu boii realmente vinovati, cu cu pulistul.

Vreti sa pedepsiti? Ardeti Romania TV, fraza antivaccinista de fraza. Amendati fiecare fraza a Sosoacai pana trece de la 10 saorme pe zi la dovlecei fierti. Demiteti boii care au invins pandemia asta vara. Care au facut festivaluri si congrese.

Nu pe cei care din prostie, din spirit de fronda, din conceptia lor despre libertate, din lipsa de intelegere a internetului, greata de birocratie, fatalism, bulversare, lipsa de acces nu au acest certificat.

In al doilea rand chiar nu se poate opri accesul oamenilor la serviciu, ca mor de foame. Poti sa ii pui sa plateasca asigurari mai mari, ca nu respecta masurile recomandate de profilaxie.

Citeste si articolul :   Certificatul verde devine obligatoriu pentru majoritatea activitatilor. Ce masuri se aplica pentru urmatoarele 30 de zile

In fine prosti, rau voitori sau bulversati, cetatenii care nu se vaccineaza traiesc in democratie. Si sunt mai multi ca noi, cei normali.

Nu cred ca este o politica buna sa agresezi o majoritate.

Incearca in plm sa ii convingi. Arata-le ce misto sapa buldozerul in cimitir gropi pentru nevaccinati Da interviu cu producatorul de saci negri pentru nevaccinatii,un om din ce in ce mai bogat. Explica-le cum se face intubarea, sa stie.

Dar nu ii antagoniza, ca nu faci asta cu cireada. Si dai munitie de razboi la niste nemernici, Sosoaca, Simion sau Tarziu transformand niste nulitati maro in mari politicieni.

Care or sa va dea ei voua certificate de romani verzi peste 2 ani.

Da, eu as aborda altfel problema vaccinarii”, a scris medicul pe pagina de Facebook.

Autor