Klaus Iohannis, anunt de ultim moment: “Masuri clare, restrictive”

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, marti, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa. Discursul sefului statului a avut loc in ziua in care Romania a consemnat cel mai negru bilant COVID de la debutul pandemiei. Presedintele a convocat o sedinta cu factorii guvernamentali pentru instituirea de noi restrictii.

„18.863 nu este un simplu numar, sunt inimi de romani care bat cu teama de necunoscut, cu teama de covid. 574 nu este un simplu numar, sunt 574 de inimi de romani care au incetat sa mai bata pentru ca au pierdut lupta cu acest virus ucigas.

1805 sunt romani care lupta minut de minut pentru fiecare respiratie.

Toate acestea sunt doar raportarile zilei de astazi. In realitate, sunt milioane de romani afectati, cu vietile schimbate, de multe ori ireversibil din cauza acestei pandemii.

Publicitate

Valul 4 se dovedeste mult mai agresiv decat cele mai apocaliptice prognoze.

Este alarmanta lipsa de reactie a autoritatilor. Am decis sa convoc maine o sedinta pentru instituirea de masuri clare, restrictive”, a spus presedintele Iohannis marti.

Citeste si articolul :   Ambulante asteptand la rand, la Spitalul de Boli Infectioase Brasov. Medic: ”Situatia este foarte grava”

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.