Un medic roman avertizeaza: “Puteti sa muriti din cauza acestui tratament”

Medicul Mihai Craiu evertizeaza cu privire la medicamentele pe care bolnavii infectati cu Covid le iau singuri, acasa, fara sa consulte medicul.

„Acum cand au crescut impresionant de mult pacientii ce au o boala acuta (COVID-19 si altele) exista o presiune imensa pe sistemul medical romanesc. Toate inabilitatile sale ies la suprafata. Toate masurile nepotrivite se deconteaza acum. Va rog din suflet: nu va mai tratati, singuri, acasa, dupa retete “faimoase” care circula pe net. Combinatia posibil MORTALA o iau acum mii de oameni in Romania, deseori fara niciun consult medical: Azitromicina sau alt macrolid + Antihistaminice + Ventolin. Eventual si hidroxiclorochina. PUTETI SA MURITI DIN CAUZA ACESTUI TRATAMENT daca il luati de capul vostru, fara consult medical”, este mesajul postat pe pagina de facebook RO-Vaccinare.

Publicitate

De ce aceasta combinatie este este foarte periculoasa.

“1. Azitromicina poate avea interactiuni severe cu alte medicamente, crescand toxicitatea cardiaca foarte mult. Prima pe lista e hidroxiclorochina.

Citeste si articolul :   4 simptome ale deficientei de vitamina B12 si 4 alimente bogate in vitamina B12

2. Se stie ca asocierea de Azitromicina cu unele antihistaminice poate creste riscul de aritmie cardiaca prin prelungirea intervalului QTc pe EKG. Poate sa apara aritmie si la omul aparent sanatos. Se cheama torsada varfurilor aceasta aritmie speciala.

Publicitate

3. Ventolinul/salbutamolul poate avea toxicitate cardiaca si produce agitatie si tahicardie, chiar si la persoane perfect sanatoase.

Nu va mai automedicati caci exista riscuri mortale”, transmite Mihai Craiu, medic primar pediatrie la Institutul National pentru Sanatatea Mamei si Copilului “Alessandrescu-Rusescu”.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.