Anamaria Prodan, rasturnare de situatie. Ce i-a spus antrenorul la telefon

Anamaria Prodan spune ca a intervenit o rastunare spectaculoasa de situatie, desi sotul ei asteapta un copil cu o alta femeie.

Laurentiu Reghecampf, antrenorul Universitatii Craiova, a depus actele de divort, iar Adrian Thiess a confirmat ca va fi nasul copilului pe care Reghe il asteapta de la Corina.

Impresara vine cu o veste bomba in care spune ca nu vor divorta.

Ce a spus Anamaria Prodan?

“Laurentiu e in perioada de pregatire, ca vrea sa devina campion. Nici noi n-am putut sa mergem sa vorbim cu Laur. Bebe (n.r. – Laurentiu junior) e suparat ca nu l-a vazut cand a venit la Bucuresti. Acum 10 minute ne-a sunat (n.r. – Reghe) si ne-a spus ca ne iubeste. Noi nu divortam. De ce s-a vorbit despre divort? Poate ca sunt prea frumoasa si prea mare”, a spus Anamaria Prodan pentru Protv.

Laurentiu Reghecampf anunta ca a depus actele de divort

”Va marturisesc faptul ca este un moment delicat din viata mea. Eu nu mi-am expus niciodata viata personala si nu voi proceda altfel nici de acum inainte. Familia este sfanta pentru mine.

Citeste si articolul :   Monica Pop nu s-a mai abtinut. Ce a putut sa spuna despre vaccinul AstraZeneca

Pana azi, m-am rezumat, ca expunere publica, la cariera construita in fotbal si nu voi inceta sa-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decenta, cu temeiuri crestine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoana conflictuala si nu port niciun razboi cu nimeni. Vreau doar sa precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretari ulterioare din partea mass-media.

Personal, am depus actele de divort la capatul unei casnicii de care nu ma voi dezice vreodata si pledez pentru respectarea optiunilor personale atat din punct de vedere familial, cat si profesional.

Referitor la informatiile prezentate de curand in presa, sunt in masura sa afirm doar faptul ca Dumnezeu e peste noi si doar El va decide drumul fiecaruia”, transmitea Laurentiu Reghecampf, pentru Cancan, pe 10 octombrie.

Autor