EXCLUSIV! Horoscop chinezesc pentru fiecare zi a saptamanii in perioada 11-17 octombrie 2021

Saptamana din 11 octombrie pana in 17 octombrie 2021 este momentul schimbarii sezonului si lunii chineze. Puterea Pamantului in acest moment se va dubla. Potrivit fondatorului scolii de astrologie chineza Natalia Guryanova, energia „pamantului” este crescuta si cu anul semnului de pamant – Taurul. Adica octombrie este luna totala a Pamantului. Ce inseamna acest lucru si ce impact va avea asupra oamenilor in urmatoarele sapte zile.

Luni 11 octombrie

Inceputul acestei saptamani va fi foarte pozitiv si plin de evenimente, desi oamenii spun ca ziua de luni nu este niciodata buna. Lunea aceasta va va „dovedi” contrariul. In aceasta zi, puteti si ar trebui sa faceti planificare si vizualizare. Nu dati frau liber lenei si nu va irositi energia cu probleme mici, nesemnificative. In acest moment, puteti incepe noi proiecte care se refera la afaceri, constructii, instruire, transfer la o noua pozitie.

Iepurii ar trebui sa fie deosebit de atenti.

Marti, 12 octombrie

Marti va fi o zi a celor hotarati. Fii mai indraznet si mai increzator in tine si in fortele tale. Esti sub puterea de a schimba radical ceva in viata ta si cu siguranta intelegi cum sa o faci cel mai bine. Asculta-ti intuitia si fii strateg. Nu te retrage la cea mai mica piedica. Pentru a incepe sa traiti intr-un mod nou, faceti mai intai o curatare generala, curatand spatiul din jurul vostru. Actiunile tale vor avea rezultatul dorit. Prin urmare, nu fiti lenesi si nu stati pe spate. Aceasta zi va va incanta cu profit, oferte bune, achizitionarea a ceva de inalta calitate si super practic.

Dragonii ar trebui sa fie deosebit de atenti.

Miercuri, 13 octombrie

Ziua comunicarilor si a intuitiei sporite. Miercuri, puteti face cele mai dificile si importante lucruri – toate eforturile vor aduce cu siguranta rezultatele dorite. Un moment minunat pentru a incepe noi proiecte, a semna contracte si a negocia. La locul de munca, toti vorbesc intre ei si se inteleg perfect. Intelegerea si sprijinul reciproc domnesc si in casa, iar la cina au loc conversatii sincere si deschise. In acest moment, nu puteti imprumuta bani, va puteti angaja in litigii, puteti incepe un tratament.

Serpii ar trebui sa fie deosebit de atenti.

Joi 14 octombrie

Ziua de joi va fi una plina. Va fi o zi foarte stralucitoare si plina de evenimente si va veti aminti de ele pentru o lunga perioada de timp. Vi se va cere sa luati decizii responsabile, sa lucrati la erori si sa finalizati proiectele pe care le-ati inceput. O zi foarte propice pentru calatorii, renovari, constructii si cereri in casatorie.

Citeste si articolul :   Horoscop pentru saptamana 24 iulie - 30 iulie 2023

Caii ar trebui sa fie deosebit de atenti in aceasta zi.

Vineri 15 octombrie

Aceasta este o zi absoluta a Pamantului. Cainele preia fraiele. Mai bine nu planificati nimic important pentru aceasta zi, cu exceptia tranzactiilor imobiliare. Odihna si singuratatea vor fi cea mai buna solutie.

Caprele(oile) ar trebui sa fie deosebit de atente in aceasta zi.

Sambata, 16 octombrie

Sambata va fi ziua confruntarii dintre energiile metalului si lemnului. In aceasta zi, cel mai bine este sa va retrageti, nu sa va confruntati cu aceste elemente. Problemele importante vor esua, planurile vor fi zadarnicite si o persoana va fi dezamagita de toate si de toata lumea. Este mai bine sa mentineti echilibrul, datorita grijii pentru frumos: vizitati un teatru, un muzeu, faceti o plimbare in parc, stati langa un iaz, discutati mai mult cu familia si prietenii.

In aceasta zi, Maimutele ar trebui sa fie deosebit de atente.

Duminica 17 octombrie

In ciuda faptului ca aceasta este ultima zi a saptamanii, o zi libera, duminica va fi agitata si activa. Exista multe lucruri de facut, dar nu abordati totul dintr-o data – acordati prioritate corect si obtineti rezultate treptat. Este minunat sa faci bilant si sa planifici aceasta zi. Daca exista o astfel de ocazie, luati o pauza inainte de noua saptamana de lucru, coaceti un tort si organizati o petrecere placuta cu familia si prietenii. In niciun caz nu trebuie sa manifestati agresivitate si graba. Actionati in aceasta zi in liniste si cu masura.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 6 septembrie 2023. Leii trebuie sa accepte oamenii asa cum sunt

Cocosii ar trebui sa fie deosebit de atenti in aceasta zi.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.