Caz incredibil la o nunta din Bihor. Mirele s-a ales cu coloana rupta

In incident grav a avut loc la o nunta din Bihor. Mirele, Liviu, un tanar de 31 de ani, a ajuns la spital cu coloana fracturata in doua locuri, dupa ce a fost scapat din brate de prietenii care l-au aruncat in sus.

“Dupa circa 40 de minute de la dansul mirilor, in jurul orei 20:40, au venit sa ma ia pe sus, dar nu m-au luat cum trebuie. M-au aruncat odata in sus, pe urma cand m-au aruncat a doua oara, m-au scapat si am cazut pe spate”, a declarat, de pe patul de spital, pentru BihorJust.ro, Liviu Filimon.

Invitatii l-au apucat de maini si picioare si l-au asezat pe scaun, lucru care i-ar fi afectat coloana: “Trebuia sa nu ma fi miscat cand eram intins pe jos”.

Articolul continuă după reclame

Potrivit banatulazi.ro , a fost chemata urgent o ambulanta care l-a transportat petanarul mire la Spitalul Judetean de Urgenta din Oradea. In momentul de fata tanarul se afla sub supravegherea cadrelor medicale si urmeaza sa fie supus mai multor investigatii de specialitate. Potrivit informatiilor, acesta a suferit rani grave la doua vertebre, motiv pentru care mirele se teme ca este ceva grav. Liviu este imobilizat la pat. Tanrul a mentionat ca in seara in care a fost adus la spital isi putea misca putin piciorul stang, dar dreptul deloc.Totusi, in cursul diminetii de sambata, a reusit sa isi miste ambele picioare.

Nunta a continuat doar cu mireasasi invitatii. Liviu Filimon spune ca se gandeste sa ii dea in judecata pe cei responsabili de cumplita intamplare: “Am luat legatura cu un avocat, insa ma gandesc pe mai departe ce voi face”.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.