Horoscop dragoste septembrie 2021

Berbec

Lucrati la acceptarea dorintelor dvs. si apoi impartasiti-le partenerului pentru a le face realitate. Septembrie este direct legat de acceptarea de sine si de ingrijirea de sine, astfel incat sa puteti obtine armonie si fericire in toate aspectele vietii voastre.

Taur

Daca viseaza la mai multa comunicare si pasiune, Taurul va trebui sa depuna un efort mic. Conversatiile profunde si uverturile lungi sunt cheia succesului pe frontul iubirii, deoarece in septembrie romantismul si pasiunea vor merge mana in mana.

Gemenii

Luna aceasta, gemenii nu vor fi pe deplin constienti de sentimentele si emotiile lor. Vor petrece prea mult timp analizandu-si relatia in loc sa reolve situatiile care ii deranjeaza cu adevarat. Poate ca este timpul pentru o conversatie serioasa.

Rac

Dupa 12 septembrie,pentru raci va fi o luna solicitanta in viata amoroasa. Trebuie sa acorzi mai multa atentie casei si partenerului.

Leu

Este bine sa va acordati putin timp pentru dvs., dar asigurati-va ca comunicati cu partenerul dvs., astfel incat nevoia dvs. de singuratate sa nu fie confundata cu indiferenta. Latura ta animala va aparea in a doua jumatate a lunii, cand ai nevoie de multa pasiune.

Citeste si articolul :   Horoscop 28 aprilie 2020, cu Neti Sandu. Capricornii primesc un ajutor nesperat, Leii au parte de surprize financiare

Fecioara

Poate preferati sa ramaneti in fundal, dar septembrie va ia curajul de a culege dividendele din dragoste si multe altele. Planeta voastra conducatoare, Mercur, incepe faimoasa sa perioada retrograda luna aceasta, dar nu lasati asta sa va ingrijoreze, deoarece aceasta perioada va fi favorabila pentru dvs.

Balanta

Iubirea este de partea ta in septembrie. Conversatii emotionale si sincere, momente emotionale si experiente – aceasta este o luna excelenta pentru tine! Fii intuitiv si nu te gandi la asta din nou si din nou.

Scorpion

In ultima vreme, ati acumulat o multime de emotii greu de controlat. Poate ca este timpul pentru cateva momente mai linistite acasa. Bucura-te de confortul casei tale, iti va fi bine.

Sagetator

Septembrie va impune numeroase responsabilitati reprezentantilor acestui semn zodiacal. Veti fi fortat sa luati decizii foarte importante legate de viata viitoare cu un partener – o casa comuna, un copil sau sfarsitul unei relatii. O persoana noua iti poate face inima sa bata mai repede decat de obicei. Trebuie sa gasiti un echilibru real cu ceea ce doriti.

Citeste si articolul :   Horoscop Cristina Demetrescu 2021: Intrarea planetelor in Varsator este foarte buna si foarte frumoasa.

Capricornul

Acordati-va  timp pentru problemele voastre emotionale, pentru furtunile care va dezlantuiesc sufletul. Nu cauta vina pentru toate lucrurile rele din partenerul tau si din oamenii din jurul tau. Exista multe puncte bune in viata ta  – ideea este ca vin cu situatii problematice.

Varsator

Varsatorul va gasi in cele din urma  echilibru pentru sine . Profitati de toate lucrurile bune care vi se intampla, mai ales in dragoste. Probabil ca sunteti gata sa va dedicati slujirii celor dragi, dar va va aduce beneficii.

Pesti

Inima ta sensibila nu va rezista conflictelor verbale, dar trebuie sa te ridici pentru tine. Nu fi manipulat si arata curajul pe care il ascunzi adanc in interior.

Autor