Cove revine pe micile ecrane dupa plecarea de la PRO TV. Cu ce post TV a semnat

Fanii lui Cove il vor vedea din nou, de acesta data la Prima TV. Prezentatorul va face parte din proiectul Flash Monden, alaturi de Diana Bart. Emisiunea vine cu un nou sezon incepand din 13 septembrie, de la ora 19:30.

Cove revine pe micile ecrane

Emisiunea Flash Monden va fi difuzata de Prima TV de luni pana vineri, de la 19:30 si duminica, de la aceeasi ora.

Gabriel Coveseanu a plecat recent de la Pro TV, unde prezenta emisiunea Vorbeste Lumea alaturi de Adela Popescu. Prezentatorul se muta la Prima TV pe locul lasat liber de Alexandru Constantin, cel care a trecut la Romania TV.

„Sunt bucuros sa fiu, la debut de toamna, parte a unei echipe tinere si entuziaste. Revin cu drag in locul in care m-a simtit atat de bine. M-am bucurat sa revad prieteni vechi, dar si sa imi fac prieteni noi. Si cred ca voi face, alaturi de Diana, o echipa de senzatie la Flash Monden.

Citeste si articolul :   Mirela Vaida a izbucnit in lacrimi: "Va doresc din tot sufletul putere sa mergeti mai departe...."

Ii astept pe bunii mei, cum imi place sa le spun prietenilor mei din fata micului ecran, de luni pana vineri si duminica seara la Flash Monden sa povestim despre toate mondenitatile de la noi si de peste hotare. Vom face sa fie, pentru telespectatorii Prima TV, o intalnire dorita si memorabila”, spune Cove, potrivit Paginademedia.ro.

Autor