Celebrul astrolog Pavel Globa a prezis probleme pentru patru zodii in ultima saptamana din august

Celebrul astrolog Pavel Globa a spus care dintre reprezentantii cercului zodiacal vor intampina probleme in ultima saptamana de vara.

Leu

Cei nascuti sub acest semn zodiacal ar trebui sa-si pastreze secrete planurile pentru viitor, altfel risca sa ramana doar cu visul. Pentru a evita posibilele probleme cu partenerul de viata, astrologul  ii satuieste pe Lei sa fie mai autocritici si sa nu ceara prea mult de la cei dragi.

Capricorn

Reprezentantii acestui semn ar trebui sa rezolve toate problemele importante inainte de 24 august. In sfera iubirii, trebuie sa invete sa ierte. Acesta este momentul pentru a testa puterea relatiei. La locul de munca, toate eforturile si energia ar trebui sa fie indreptate spre indeplinirea responsabilitatilor cu buna credinta, fara a obtine profit.

Varsator

In ultima saptamana din august, Varsatorii vor fi obligati sa cedeze, sa renunte la cariera lor pentru dragoste si invers. Nu are sens sa cauti ajutor si intelegere la cei dragi, trebuie sa te bazezi doar pe tine.

Pesti

Pestii vor trebui sa se intoarca la lucrurile neterminate. Totusi, principalul lucru este sa nu pasiti pe acelasi urme. Pentru a evita problemele si neintelegerile din sfera iubirii, va trebui sa aveti rabdare cu partenerul de viata.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.