Andreea Balan, schimbari importante ca mama singura cu doi copii.

Andreea Balan isi iubeste enorm fetitele, dar nu-si doreste sa renunte la cariera. Dupa divortul de George Burcea, artista este hotarata sa mearga mai departe si nu se da batuta.

„Sunt fericita, linistita- cred ca asta e cel mai important, sa fiu linistita pentru fetele mele. Orice are mama, se transmite copilului si pentru mine e important ca ele sa fie fericite si sa ma simta si pe mine’, a spus Andreea Balan, pentru viva.ro.

Andreea Balan isi face programul in functie de programul fetitelor.

„Am foarte multe concerte in luna august, 8 concerte, e foarte bine pentru inceputul acesta de dupa pandemie. Lansez in toamna un nou album, dupa 15 septembrie, care se numeste „Soare dupa nori’, am lansat o piesa noua, de pe acest album, care se numeste „Ne indragostim’. In rest, fetitele imi ocupa tot timpul.

Publicitate

Articolul continuă după reclame

Nu o sa mai iau la fel de multe concerte cum aveam inainte sa am copii si am si un alt pret, imi selectez cu atentie concertele, sa fie cat mai aproape de casa. Am timp si pentru ele. De cand sunt mama ele sunt pe primul loc si tot programul mi-l fac in functie de ele, filmarile, concertele… Incerc sa le imbin pe toate, dar programul exact mi-l fac in functie de ele’, a mai declarat Andreea Balan pentru sursa citata mai sus.

Citeste si articolul :   Eva Maruta a obtinut primul ei job! Fiica Andrei castiga cat altii intr-un an

Andreea Balan, despre personalitatile fetitelor.

“Au personalitati extrem de diferite. Ella este foarte cuminte, este o printesica, se imbraca in rochite, iar Clarita eate foarte autoritara. Daca nu e ca ea, e jale. Clara seamana ca personalitate cu mine, iar Ella seamana fizic cu mine. Clara nu’, a marturisit Andreea Balan.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.