Horoscop zilnic, 19 august 2021. Varsatorul trebuie sa isi faca ordine in viata

Berbec

Astazi, astrele il sfatuiesc pe Berbec sa nu se grabeasca sa ia decizii serioase – este mai bine sa petreceti timpul colectand „baza dovezilor”. Cel mai probabil, Berbecul nu a prevazut ceva sau nu detine toate informatiile. Pentru a nu face greseli, astazi trebuie sa adune toate piesele puzzle-ului: sa vorbeasca cu oameni priceputi, sa gaseasca raspunsuri la intrebari, sa scotoceasca carti, sa studieze fapte. Abia dupa aceea, Berbecul se poate grabi cu indrazneala in lupta!

Taur

Astazi, Taurul va trebui sa isi reconsidere opinia despre o persoana, eveniment sau problema. El poate face acest lucru fara sa vrea macar: doar situatia ii va arunca noi fapte pe care va trebui sa le ia in calcul. Pentru ca acest lucru sa nu-l tulbure pe Taur pentru intreaga zi, stelele  il sfatuiesc astazi sa fie gata sa primeasca informatii neasteptate si sa fie flexibil in anumite chestiuni.

Publicitate

Gemeni

Astazi, in comunicarea cu ceilalti, Gemenii sunt capabili sa reziste cu incapatanare! Combinat cu resentimentul si emotionalitatea crescuta pe care le tinde astazi, nu este surprinzator daca Gemenii devin o sursa de conflicte aprinse. Stelele ii sfatuiesc pe Gemeni astazi sa-si pastreze opiniile si, daca nu o fac, sa fie gata sa faca compromisuri si chiar sa-si ceara scuze.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 14 aprilie 2022. Ziua cautarilor spirituale pentru Raci

Rac

Astazi, Racul ar trebui sa fie pozitiv: in suflet, in ganduri si in munca! Ziua il inclina sa observe orice pete din jurul sau, asa ca Racul se va lupta sa faca curatenie. Este putin probabil ca Racul sa poata rezista tentatiei de a spune cuiva direct ceea ce gandeste.

Leu

Astazi Leul este capabil sa patrunda in esenta lucrurilor, examinand orice problema pana la atomi si molecule! Acest lucru il poate duce la concluzii noi, inclusiv neasteptate. Chiar si cele mai simple lucruri de zi cu zi, Leul, cu discernamant, are astazi sansa de a privi dintr-un unghi nou, gasind in ele nuante anterior invizibile.

Fecioara

Astazi Fecioara poate fi implicata intr-un caz sau proceduri, intr-un fel sau altul legate de bani. Poate fi orice – de la o conversatie cu seful despre un salariu pana la o cearta banala pentru cheltuielile prea mari. Stelele o sfatuiesc pe Fecioara sa nu se entuziasmeze in astfel de conversatii si sa evite detaliile inutile. Ramaneti calm si concentrati-va asupra faptelor – nemultumirile si plangerile reciproce de astazi va pot duce prea departe.

Balanta

Articolul continuă după reclame

Astazi, in vocea Balantei, notele de comanda vor rasuna din cand in cand: sunt capabili sa se entuziasmeze, dovedind celor din jur ca au dreptate. Ziua ii ofera Balantei incredere suta la suta in ceea ce face, asa ca lipsa de dorinta a celor din jur de a-i ajuta va fi echivalata cu sabotajul. Pentru ca ziua sa nu treaca in argumente fara sens, Balanta ar trebui sa-si modereze ardoarea si sa puna mai putina presiune pe cei care sunt alaturi de ei.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 6 decembrie 2021. Vesti bune pentru mai multi nativi

Scorpion

Astazi este o zi buna pentru a clarifica relatiile cu cineva. Daca Scorpionul nu a indraznit sa vorbeasca sau sa puna intrebari de care i-a fost rusine – toate acestea astazi le poate face fara teama. Ziua inclina Scorpionul sa fie un interlocutor sincer si intelegator. Acest lucru il va ajuta sa vorbeasca fara pretentii, inima la inima, chiar si pe cele mai sensibile subiecte.

Sagetator

Astazi, increderea Sagetatorului in unele probleme poate esua. Ceea ce era convins suta la suta se poate dovedi brusc sa nu fie ceea ce credea el. Cu toate acestea, este posibil ca insusi Sagetatorul sa-si reconsidere opinia cu privire la o anumita problema, schimband-o in opus. Cu alte cuvinte, astazi Sagetatorul ar trebui sa fie pregatit pentru schimbare.

Capricorn

Astazi Capricornul va fi inclinat sa inteleaga bine orice problema, chiar si cea mai mica! Ambiguitatea in fapte sau in cuvinte il va enerva, obligandu-l pe Capricorn sa patrunda pana nu vor mai ramane pete goale pentru el. Acest lucru ii va permite sa evite greselile si capcanele.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 12 septembrie 2021. Succes pentru Varsatori

Varsator

Astazi Varsatorul trebuie sa decida daca este momentul sa scape de vechi pentru a face loc pentru nou. Poate ca este tras inapoi de idei invechite, de planuri irealizabile. Este timpul sa incetam sa ne agatam de ceea ce nu este viabil! Poate ca astazi Varsatorul va trebui sa-si ia ramas bun de la o parte din iluzia sau visul sau, dar numai pentru a-si deschide perspective reale!

Pesti

Pestii de astazi nu vor fi inclinati spre compromisuri. „Da” inseamna „da”, „nu” inseamna „nu”. O astfel de incercare peremptorie de a imparti lumea in alb si negru se va confrunta cu siguranta cu opozitia celorlalti. Ziua inclina Pestii catre emotionalitate sporita si dragoste de adevar si, prin urmare, orice incercare a acestora de a rezolva relatia se va termina intr-o cearta. Pentru a evita acest lucru, Pestii ar trebui sa scape de iluzia ca pot dovedi ceva cuiva – astazi cu siguranta nu va functiona.

Publicitate

Autor