Horoscop Sagetator septembrie 2021

Horoscop Sagetator septembrie 2021. Configuratia planetelor nu va fi de bun augur pentru cariera ta profesionala. In luna septembrie va trebui sa reflectezi sa stabilesti noi obiective pentru viitor.

Pentru ajutor, vei apela la cei dragi, care iti vor oferi sfaturi valoroase. Dupa ce vorbiti cu prietenii sau familia, va veti revizui din nou sistemul de valori.

Horoscop Sagetator septembrie 2021 – horoscop lunar

Acest lucru va va ajuta sa va gestionati timpul cu intelepciune in viitor. Schimbarile va vor astepta la locul de munca.

O noua politica a companiei sau un nou coleg va face mizerie si va aduce haos in lumea ta ordonata.

Publicitate

Urmariti ce se intampla indeaproape, fiti vigilenti si trageti concluzii, deoarece veti gasi in curand ca vechile legaminte sunt doar o amintire si ca nu toata lumea din jurul vostru este sincera si nu se tine de cuvant.

Articolul continuă după reclame

Sagetatorii angajati in comert si marketing vor avea o performanta buna in aceasta luna.

Citeste si articolul :   Horoscop 2 mai 2020, cu Neti Sandu. Zodia care da lovitura pana spre seara

In septembrie 2021, farmecul tau personal si magnetismul natural vor atrage sexul opus. Vei provoca emotii puternice, dar nu vei cauta doar romantism. Armonia si fericirea vor predomina in relatiile puternice.

Rezervele  de sanatate si energie vor fi de invidiat in aceasta luna. Vei putea sa te bucuri de forma ta fizica si de echilibrul tau emotional.

Horoscop Sagetator  septembrie 2021

Cifre importante:

6, 11, 13

Date  importante din septembrie:

5, 6, 7, 13, 20

Nota speciala:

Cineva va raspandi zvonuri false despre voi. Va trebui sa incercati sa le dezamorsati, dar ramanand calmi si fara sa va suparati, pentru ca atunci veti fi considerati vinovati. Aratati diplomatie si prezentati argumente logice si concrete asupra faptelor ridicate. Controleaza-ti nervii si nu-ti lasa emotiile sa vorbeasca pentru tine. Daca sunteti in cautarea sfaturilor unei persoane dragi, acestea va vor spune cum sa iesiti din aceasta situatie dificila.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.