Horoscop Gemeni septembrie 2021

In septembrie 2021, Gemenii se vor concentra mai mult pe cariera lor.Pozitia astrelor te va obliga sa fie mai meticulos.  Acest lucru te va ajuta sa castigi mai mult autocontrol, sa dai dovada de rabdare si chibzuinta, dar si sa rationezi si sa-ti afirmi increderea in tine.

Marea intuitie te va ghida catre ceea ce iti va aduce cei mai multi bani.

Horoscop Gemeni septembrie 2021 – horoscop lunar

Pozitia nefavorabila a lui Saturn inseamna ca va trebui sa acorzi o atentie deosebita colegilor, care iti pot influenta promovarea.

Ritmul tau de viata si de munca va fi unul nebun. Din fericire, cei dragi vor avea grija de sanatatea ta si vor fi acolo pentru a te sfatui sa incetinesti ritmul sau macar sa te odihnesti.

Publicitate

Pentru binele tau, asculta-i pe cei care te iubesc.

Perspectivele financiare vor fi foarte promitatoare.

Indrazneala ta nu te va dezamagi si cu siguranta nu te va pune in pericol, dimpotriva.

Citeste si articolul :   Horoscop rune 27 iulie - 2 august 2020: Doua zodii sunt protejate, una umple portofelul, alta primeste o veste extraordinara

Armonia si echilibrul vor domni in dragoste.

Cei care sunt deja intr-o relatie nu se vor plictisi deloc.

Cealalta jumatate a ta va fi surprinsa pozitiv de cat de atent esti.

Aceasta tendinta va merita sa fie pastrata; trebuie sa ai grija de relatia ta, nu doar in septembrie, ci pe tot parcursul anului.

Astrele nu prezic o scadere a conditiilor fizice in septembrie 2021. Dimpotriva, vei fi din ce in ce mai bine.

Energia si vitalitatea voastra vor fi contagioase.

Horoscop Gemeni septembrie 2021

Cifre importante:

5, 6, 12

Date importante din septembrie:

13, 21, 24, 27, 29

Nota speciala:

Sfarsitul lunii iti va aduce pace si armonie. Bucura-te de linistea casei tale si relaxeaza-te cat mai des, cu o carte sau muzica. Incetineste-ti ritmul vietii si vei deveni mai fericit.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.