Cuvinte dure la adresa Cristinei Cioran dupa ce aceasta a decis sa se vaccineze

Cristina Cioran a fost aspru criticata de internauti dupa ce a decis sa se vaccineze impotriva COVID-19. Comentariile au venit dupa ce aceasta a nascut prematur.

Vedeta s-a vaccinat la scurt timp dupa ce a nascut prematur.

“Vaccinata! Centrul de vaccinare anti COVID din cadrul Spitalului Universitar de Urgenta este deschis zilnic, l-d 12.00-20.00

LE: e pagina mea daca aveti doar cacaturi de spus, va rog respectuos sa nu mai intrati aici! aia care se dau medici si care stiu ei mai bine sa ma mai lase cu sfaturile! Alora care cred ca le stiu pe toate si isi permit sa ma jigneasca: mars”, a scris Cristina pe pagina sa de Facebook.

Publicitate

Cum au reactionat internautii?

Articolul continuă după reclame

Sau iei bani din minciuni? Asta e nai plauzibil… penibil. Chiar era musai sa te pui pe facebook cand te intepi ? Da draga ,de ce nu te pui pe facebook si cand esti pe masa dezbracata la ginecolog ? De ce ?! Voi astia care va puneti pe facebook cand va intepati nu va dati seama cat de penibili puteti fi ! Mie unu pozele de genu imi creeaza scarba. Doar dovedtiti cat sunteti de prosti :)) atat ! V am zis puneti va pe facebook si cand sunteti dezbracate pe masa la ginecolog “, sunt doar cateva dintre comentariile negative postate de internauti.

Citeste si articolul :   Atac dur la adresa lui Cabral! Fosta sotie a rabufnit

Unele persoane au decis sa o incurajeze pe Cristina Cioran, in urma deciziei de a se vaccina.

„Foarte bine ai facut Cristina, ai ales sa te protejezi pe tine si pe fetita ta. Multa sanatate si sa dea Dumnezeu sa-ti aduci fetita cat mai repede acasa (…) Bravo Cristina, asta inseamna sa fii un om responsabil pentru viata ta si a celor din jurul tau. Vorba cantecului: lasa lumea sa vorbeasca, asta-i rostul ei! Bravo,sa le spui si la altii,ca nu moare nimeni,si nici nu ai cip multa lume proasta mai e pe lume” au scris alte persoane in sectiunea de comentarii.

Cristina Cioran a trecut prin momente grele dupa ce a nascut prematur. Vedeta a fost nevoita sa stea mult timp in spital in timp ce fetita ei, Ema, a fost intubata imediat. Totusi, micuta poate respira de una singura in momentul de fata, dupa ce a trebuit sa stea conectata la aparat mai mult timp.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.