Horoscop saptamanal 2-8 august 2021

In perioada 2 – 7 august – luna in scadere . 8 august – luna noua.Aceasta saptamana este perfecta pentru remedierea deficientelor si chiar a greselilor majore pe care le-ati facut in ultima perioada de timp.

Duminica, 8 august, ne asteapta o luna noua, ceea ce inseamna ca acum este pur si simplu necesar sa inchidem toate datoriile vechi – daca aveti vreo treaba neterminata, acum este momentul sa o faceti.  Amintiti-va greselile pe care le-ati facut in trecut, acesta este singurul mod in care nu le veti repeta si nu va veti atinge obiectivele.

Acum este momentul in care este posibil sa nu avem a doua sansa, amintiti-va intotdeauna acest lucru. Si, desigur, nu uitati de dragoste – indiferent de modul in care se dezvolta circumstantele,acest sentiment ne va ajuta in realizarea tuturor planurilor noastre.

Horoscop saptamanal 2-8 august 2021 Berbec

O saptamana de ingrijorare constanta. In probleme financiare si in orice alte domenii, totul depinde de caz, dar nimic nu este intamplator. Activitatile spirituale, consilierea si relatiile cu publicul pot avea succes. S-ar putea sa existe primele succese in activitati noi pentru dvs., in special in cele organizationale. A doua jumatate a saptamanii aduce o scadere a abilitatilor de comunicare, promoveaza munca in singuratate.

Publicitate

Horoscop saptamanal 2-8 august 2021 Taur

Taurul este incurajat sa petreaca mai mult timp singur in aceasta saptamana. Aceasta perioada este propice pentru singuratate si introspectie. Nu incercati sa fiti prea social. Deveniti creativi sau faceti o calatorie. De asemenea, aceasta perioada este favorabila procedurilor de wellness. Monitorizeaza-ti sanatatea pentru a nu te imbolnavi. Intr-o relatie, este posibil sa va confruntati cu circumstante neclare. Analizati situatia cu calm, fara emotii inutile.

Citeste si articolul :   3 semne zodiacale vor primi o suma neasteptata de bani in aceasta iarna: norocul soseste in sfarsit

Horoscop saptamanal 2 august – 8 august 2021 Gemeni

In prima jumatate a saptamanii, sunt posibile probleme cu rinichii si boli infectioase. Masurile preventive in aceasta directie, o dieta adecvata, nu vor dauna. La sfarsit de saptamana, evitati suprasolicitarea sistemului nervos, aveti grija de plamani, iesiti mai des in aer liber, dar aveti grija la curentii de aer si la aerul poluat.

Horoscop saptamanal 2-8 august 2021 Rac

O saptamana care aduce vesti bune de la partenerul de viata sau de la persoane cu care colaboreaza foarte strans si se consulta cu ele, toate vizeaza proiectele de viitor, mai ales daca au iesit dintr-o combinatie, vor sa faca parte din alt parteneriat, au nevoie de sprijin si consiliere. Viziunea este una foarte buna in ceea ce priveste viitorul sau au pus pe foaie ce vor sa faca. Tot felul de ganduri privind resursele financiare sau materiale, ce au si ce le mai trebuie, cum s-ar putea descurca mai bine doar cu ce au pentru moment. In weekend, calatorii sau musafiri.

Horoscop saptamanal 2-8 august 2021 Leu

Atentia multor Lei  se va concentra pe tema relatiilor. In acest timp, va puteti face prieteni sau puteti cunoaste pe cineva care va deveni sufletul vostru pereche. O buna indrumare dintr-o relatie romantica va poate ajuta sa creati o uniune fericita, dar multe vor depinde si de dvs. Acum ai tendinta de a provoca ostilitate in alte persoane. Incapatanarea si intransigenta pot duce la relatii conflictuale cu rudele si partenerul de viata.

Publicitate

Horoscop saptamanal 2 august – 8 august 2021 Fecioara

Multe  Fecioare vor trebui sa lucreze din greu. Daca nu plecati in vacanta, saptamana aceasta din august va va aduce multa munca si batai de cap. Haosul si agitatia  pot duce la tensiuni nervoase. Incearca sa rezolvi problemele cu calm si consecventa. Munca grea care vi se cere in aceasta perioada va aduce probabil rezultate bune si va fi observata de conducere. In acest moment, trebuie sa ai grija de sanatatea ta. Mergeti la medic daca aveti simptome neplacute.

Citeste si articolul :   6 zodii care vor fi foarte norocoase in 2022

Horoscop saptamanal 2-8 august 2021 Balanta

Balantele sunt incurajate sa iasa in public mai des in aceasta saptamana. Participati la un eveniment de divertisment sau incercati-va mana la activitatile scenice. Daca doriti sa profitati la maximum de timpul dvs., inscrieti-va la cursuri de formare. In aceasta perioada, reprezentantii liberi ai acestei zodii se pot indragosti. Folositi acest timp pentru a stabili o relatie romantica. Parintii Balantei ar trebui acum sa isi monitorizeze cu atentie copiii, mai ales in prima jumatate a saptamanii.

Horoscop saptamanal 2 august – 8 august 2021 Scorpion

O saptamana foarte energica, incarcata. Veti cheltui multa energie, dar va fi destul de usor de recuperat. Cu toate acestea, nu trebuie sa abuzati de capacitatea dvs. de auto-reparare, rezervele oricarui organism nu sunt nelimitate. Obiceiurile proaste, cum ar fi fumatul, va pot reduce, de asemenea, rezistenta. Sistemele reproductive si excretoare sunt cele mai vulnerabile la boli, picioarele sunt mai susceptibile la leziuni.

Horoscop saptamanal 2-8 august 2021 Sagetator

Sunt cu ochii pe bani luni si marti, muncesc foarte mult, eficient si de aceea pot avea rezultate bune. Fac ceva unde pot avea rezultate bune, toata lumea ii apreciaza, toata lumea ii lauda. Pot avea succes cu lucrurile foarte bine cunoscute. Miercuri si joi trebuie sa fie atentie la reguli, au tendinta sa ocoleasca putin restrictiile, de unde se pot alege cu o amenda sau cineva ii trage de urechi. In weekend raman in camin unde se ocupa de o persoane care are nevoie de ingrijire sau de atentie.

Citeste si articolul :   Octombrie 2022 aduce multa bucurie acestor 3 zodii: incepe o perioada frumoasa

Horoscop saptamanal 2-8 august 2021 Capricorn

Nu este un moment nepotrivit pentru a construi o cariera, a schimba locul de munca, a imbunatati abilitatile profesionale. In prima jumatate a saptamanii, venitul depinde in principal de munca grea si de profesionalism, de cunoasterea tuturor complexitatilor muncii. In acest moment, este mai bine sa nu te straduiesti sa intri sub pielea sefilor , ci pur si simplu sa iti faci bine indatoririle. A doua jumatate a saptamanii iti aaduce schimbari la 180 de grade, Nici tie nu-ti vine sa crezi ca ai un asa noroc.

Horoscop saptamanal 2-8 august 2021 Varsator

Sunt preocupati de bani la inceputul saptamanii. Miercuri si joi sunt zile valoroase pentru acte. Unele sunt de corectat. Sunt corectii de adus poate si la locul de munca. Weekend linistit in familie.

Horoscop saptamanal 2 august – 8 august 2021 Pesti

O saptamana dificila din punct de vedere material, care necesita mult efort de la tine, actiuni energice, dar in acelasi timp, multe depind de altii. Va trebui sa numeri banii altor persoane mai des decat ai tai. Pentru cei care lucreaza intr-o banca, magazin, departament de contabilitate, aceasta este o saptamana obisnuita, destul de normala si chiar de succes. Iar restul va trebui adesea sa se bazeze pe banii sotilor, imprumuturi, mostenire.

Publicitate

Autor