Un preot si sotia si-au gasit sfarsitul dupa “un fulger le-a trasnit casa”

Caz incredibil in Bucuresti. Furtuna de miercuri seara a facut ravagii in Capitala. Un preot si sotia sa au decedat, dupa ce casa lor a fost lovita de un fulger, iar apoi a luat foc. Localnicii sunt in stare de soc dupa asemenea tragedie.

Caz incredibil in Bucuresti.

In timpul furtunii un preot si sotia sa, directoarea unei scoli, si-au gasit sfarsitul, dupa ce casa lor din Sectorul 1 al Capitalei a fost cuprinsa de flacari, aceasta fiind lovita de un fulger. Este vorba despre parintele Costel Paizan, de la Cimitirul Damaroaia. Vestea tragica a fost chiar de fostul primar al sectorului 1, Dan Tudorache care a postat un mesaj pe Facebook. ”Parintele Costel Paizan, de la Cimitirul Damaroaia, si sotia lui au plecat la Domnul noaptea trecuta. In timpul furtunii, un fulger le-a trasnit casa si ambii au pierit in incendiu. Sotia preotului Paizan a fost directoarea Scolii Gimnaziale 178, din cartierul Pajura. Dumnezeu sa-i odihneasca!”

Citeste si articolul :   Secretarul de stat din Ministerul Sanatatii, veste proasta: "Ne asteptam undeva la sfarsitul lunii august, inceputul lunii septembrie"

Un vecin al cuplului a povestit ca a fost sunat de sotie care l-a rugat sa vina urgent acasa, pentru ca locuinta preotului a luat foc. Acestia au incercat sa ii sune pe cei doi soti in nenumarate randuri, insa apelurile au ramas fara raspuns. Mai tarziu, echipele de interventie sosite la fata locului au descoperit trupurile neinsufletite ale acestora, in casa incendiata.

In acest moment, nu se cunoaste motivul pentru care cei doi nu au reusit sa se salveze. Atat rudele, cat si vecinii cuplului, spun ca acestia erau oameni buni, linistiti si au doar cuvinte de lauda la adresa lor.

Oamenii au reactionat la postarea fostului primar:

“Cumplita veste! Dumnezeu sa ii odihneasca in Imparatia Sa! Au plecat mult prea devreme dintre noi. Scoala 178 a mai pierdut inca un cadru didactic deosebit! Dumnezeu sa-i odihneasca.Au fost oameni deosebiti.Condoleante familiei. Dumnezeu sa-l ierte! O veste ce m-a bulversat, ii voi simti lipsa in parohie, dur, dar si bland, serios, dar si glumet. Doamna preoteasa de un bun simt si eleganta permanent”, sunt doar cateva dintre sutele de comentarii.

Autor