Cinci lucruri pe care nu e bine sa le dai sau sa le imprumuti. Toate iti aduc ghinionul si saracia in casa

Unele lucruri nu pot fi date sau imprumutate. Dupa ce aflati despre ele, va puteti apara de probleme si de esecuri. Daca ati facut aceasta greseala, incercati sa nu o mai faceti deoarece problemele energetice lipsesc oamenii de noroc in toate domeniile vietii.

Sare

Sarea nu se imprumuta. Daca vecinii v-au cerut sare, dati-i numai daca este un dar. Proprietatile sale energetice au efect asupra soartei.

Sarea este una dintre cele mai importante componente magice, deci pur si simplu nu o puteti lua de la alte persoane. Multi oameni au dat sare imprumut, iar apoi, luand-o inapoi, si-au pierdut norocul. Acest lucru nu este bun.

Vase

Vasele sunt incarcate cu energie din casa. Daca cineva doreste sa faca rau unei alte persoane, el poate sa-i dea un pahar, o placuta, o cana, o lingura, o tigaie si asa mai departe.

Publicitate

Nu dati nimanui vasele si rugati-va sa nu afecteze negativ viata unei alte persoane sau a destinului tau. Specialistii noteaza ca mancarurile imprumutate pot duce la dobandirea de noi temeri, esecuri si multe alte consecinte negative.

Citeste si articolul :   Cum poti folosi sarea? 20 de moduri surprinzatoare

Vasele deteriorate sau rupte care nu trebuie tinute acasa.

Publicitate

Haine

Multe persoane considera ca este normal sa schimbi lucrurile pentru un timp, dar este mai bine sa nu faceti acest lucru. Daca cumparati un articol second-hand, nu este nimic in neregula cu asta, deoarece platiti pentru el, dar chiar si in acest caz ar trebui efectuata o curatare energetica. Imbracamintea este personala, prin urmare, chiar daca o luati de la rudele voastre, care cu siguranta nu va vor dori raul, este mai bine sa oferiti ceva in schimb.

Nu imprumutati lucrurile – va pot aduce ghinion. Cei mai rai sunt pantofii. Acestia absorb cea mai mare cantitate de energie negativa.

Ornamente, bijuterii

Nu imprumutati bijuterii. Bijuteria este incarcata cu energia persoanei careia ii apartin, deci vor fi afectate negativ de cel care le va folosi. Purtati un inel sau cercei care apartineau unei alte persoane, puteti sa-i absorbiti problemele.

Expertii din domeniul bioenergiei observa ca bijuteriile de natura protectoare pot aduce nefericire altei persoane. Dintre metale este necesar sa va fie teama de argint si platina. Dintre pietrele talismanului, piatra lunara, diamantul si cristalul de rock.

Citeste si articolul :   Ingrijirea muscatelor acasa. Cum acceleram inflorirea acestora

Matura

Daca o persoana da sau ia o matura de la un strain pentru un timp, atunci, in functie de semne, se pot produce frustrari in domeniul finantelor. Poate exista o linie neagra, care duce la pierderi monetare aleatorii, probleme la locul de munca.

Matura nu ar trebui sa va paraseasca casa. Acest lucru este valabil numai daca nu mai aveti nevoie de ea. Daca o imprumutati, atunci problemele pot, de asemenea, sa va depaseasca. Lucrurile imprumutate de multe ori iau energie si putere de la noi. Mult noroc pentru tine!

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.