Angela Similea, ramasa pe drumuri la 74 de ani. Ce s-a intamplat cu indragita artista

Angela Similea este una dintre marile voci ale Romaniei. Artista a trecut prin multe greutati si a indurat multa suferinta.

Cantareata, in varsta de 74 de ani, trece prin probleme mari financiare de ceva timp, ajungand chiar sa plece din casa in care a locuit.

Angela Similea a ramas pe drumuri.

Incepand cu anul 2009, Angela Similea a trecut prin clipe de cosmar.  Atunci, Victor Surdu, sotul artistei si mama sa, Gherghina s-au imbolnavit. La putin timp, Angela Similea i-a pierdut de amandoi, dar si pe nasul de cununie si pe unul dintre frati.

Angela Similea are mari probleme financiare de cand a murit sotul sau. Artista locuieste in prezent la niste prieteni plecati peste hotare, care s-au oferit sa o ajute, intr-o casa situata pe Calea Plevnei. Casa vedetei a fost scoasa la vanzare.  Vila in care a locuit cu sotul ei are 16 camere si se afla in comuna Belciugatele, langa Bucuresti. Casa a fost vanduta pentru acoperirea datoriilor.

Citeste si articolul :   Cine va fi noul Cancelar al Germaniei. Angela Merkel va fi inlocuita!

In 2009, Angela Similea si  Victor Surdu, nu au mai putut plati ratele la banca si au acumulat datorii imense, pentru creditul contractat in anul 2007, in valoare de 700.000 de euro. Din 2011, de cand a ramas vaduva, lucrurile s-au complicat si mai tare. Ea a fost nevoita sa renunte la casa in care locuia cu sotul sau. Artista a pierdut si apartamentul dun Bucuresti.

De cand a ramas vaduva, din 2011, Angela Similea mergea in fiecare an la fiul si nepotii ei, stabiliti in SUA, dar  din cauza pandemiei, aceasta nu a mai parasit tara.

Autor